hacıyatmazdan kum saatine dönüşüm

üst bacağınız kaç cm?

• Ankete Katılan
    22
maalesef hepimizin yaglari en ince olmasini istedigimiz bölgede toplaniyor . ben arim kg da alsam karnim sisiyor. off yaa. yeme abur cubur dikkat et yediklerine canim alistir kendini.

bu yeni konu super oldu beni gaza getirdi. normalde abur cubur yemezdim, jelibon falan da sevmem su siralar kendimi sabote edip yiyorum. yarin tam gaz basliyorum tekrar, 7 haziranda bi dogum gunune gidicem, mini etek giymek istiyorum.
sen elmasin ben armut :)

vücudun su topluyor da olabilir abur cubur yedigin icin. yogurt ye, yogurtlu salata filan, salatalik bol, domates bitki cayi. kendine öyle bir kür yap bak bakalim su tutmasi mi kilo mu.

vücudun su topluyor da olabilir abur cubur yedigin icin. yogurt ye, yogurtlu salata filan, salatalik bol, domates bitki cayi. kendine öyle bir kür yap bak bakalim su tutmasi mi kilo mu.

bi sayfa önce yazdığım kürü yapıcam yapabildiğim kadar. onda da senin dediğin gibi şeyler yazmıştım. salatalık, yoğurt, kabak, ananas... toplam kalorisi 700-800 civarında, yanında vitamin ve balık yağı alıcam ama ağır gelirse öğlen et-balık vs eklemeyi düşünüyorum. umarım başarırım ve iyi gelir.

ay programımı yazmamışım... 6 hazirana kadar

ptesi: leslie 5 day slim down + ebru şallı selülitsavar
salı: Leslie 4 mile power walk + ebru şallı selülitsavar
çarş: Leslie burn 30 + callanetics + winsor buns and thighs
perş: Leslie 4 mile power walk + ebru şallı selülitsavar
cuma: leslie 5 day slim down + ebru şallı selülitsavar
ctesi: Leslie burn 30 + callanetics + winsor buns and thighs
pazar: Leslie burn 30 + callanetics + winsor buns and thighs

18 günlük kürümde toplam 11 selülitsavar, 7 callanetics ve winsor olacak.
acayip sayılar üzerinden gidelim bir kez de bakalım :)

salı programında olan selülitsavar ve 4 mil'i yaptım. ekstradan 5 mil daha yaptım. yürüyüşlerle yaktığım kalori 480.
diyetim de güzel geçti, sabah kalvaltısını öğlen yaptım ve akşamla öğleni birleştirdim. bir de kefiri elmayla değiştirdim, şu an elmamı yiyorum. yani hem diyet hem spor başarılı

1. gün için kendime notum: 9/10

akşam yeni spor ayakkabısı aldım, çok güzel ama spor sutyenim canımı sıktı. sanırım değiştirmem gerekecek. ooff neyse yürüyüş olur
bir de bir sürü bitki çayı ve aoç kefiri aldım, mutluyum ve biraz açım :114:

spor: sabah yürüyüşü ve Leslie 30 min ile 470 kalori yakıldı. winsor ve callanetics henüz yapmadım, akşam yatmadan önce mutlaka yapacağım.

diyet: öğleden sonraya kadar çok iyiydi, aynen listede yazdığımı uyguladım. saat 4 buçuk gibi leslie yaptım (çok isteksizce yaptım) ondan sonra acıktım bayağı bi. normal yemeğimi yedim, hala yiyesim vardı, 2 dolma yedim, crax yedim, neredeyse tam bir simit de yedim bir de fazladan öğlen brokoli yemeği yemiştim, kefir de 2 bardak içtim toplamda. bayağı yemişim be... zaten çok karnım ağrıdı sonra, soda içtim, kahve içtim hala rahatlamadı. şimdi de form çayı içiyorum ve bol su...
18 gün için kendime verdiğim 3 kaçamağın 3ünü de yapıp, kaçamak hakkımı doldurmuş sayıyorum kendimi. bunlar için de kendimi affediyorum ve yoluma devam ediyorum. çünkü ne demişler " kaçamak yapınca bütün diyeti bozmak, telefonun yere düşünce iyice kırılması için üstünde tepinmeye benzer".
zaten en zor günler 2. ve 3. gün oluyor benim için.
kendimi affettim ama için rahat etmedi, bu yüzden akşam yürüyüşümü yaktığım kalorilere eklemeyeceğim. zaten kısa bir yürüyüş olacak, yarım saatlik. bir de fazladan 500 kalorilik bisiklet çevireceğim (yarın), yarın da dışarda işlerim var çok fazla yürüyüş yapmış olacağım.

bugün kendime notum: 4/10

sabaha karşı sürekli kabus gördüm; babam hasta olmuş topallayarak yürüyor, ben hiçbir zaman diyet yapamıyorum pasta falan yiyorum sonra çok üzülüyorum, sonra bizim balkon böyle iğrenç olmuş oraya çıkıyorum, birisi balkondan sarkıyor. tanıyormuşum meğerse, bi kaldırıyorum kızı, kız ölmüş morarmış. sonra kar yağmaya ve çardak alev almaya başlıyor. hah diyorum kıyamet kopuyor. sonra rüyamda anneme beni uyandırın diyorum. o da sen zaten upuyanıksın diyor.
yıllardır kıyamet kabusu görmüyordum. işte bunlar hep çok yemekten. üstelik saat 6dan önce tıkınmıştım, ona rağmen midem rahatlamamış, vücudum yorulmuş... geç uyandım zaten, çok yemek bütün enerjimi alıyor.
neyse şimdi kahvaltı yaptım, birazdan bütün sporlarımı yapıp, duş alıp süslenip çıkacağım.

aksam yuruyusuyle 115, bisikletle 220 kalori yaktim. 165 kalori eksigim var onu da yarin bisikletle tamamlicam. boylece kacamaklar sifirlanacak.
bunun disinda spor yapmadim ama eksigimi yarin kapatcam tum gun sporla...
diyetim iyiydi, yarin detoks listeme harfiyen uyuycam.
kendime notum: 4/10

yürüyüşle 270 kalori harcadım ve kaçamak borçlarımı tamamlamış sayıyorum kendimi...
daha da yürürdüm de ipodumun şarjı bitti. bir de bugün regl oldum, demek ki adetim düzenlenmeye başladı spor sayesinde. ama ellerim bileklerim şişmiş bayağı ödem olmuş.
neyse bugün atarım. şu an ananas, dut ve kefirle kahvaltımı yapıyorum sonra walk walk walk

yarından itibaren Leslie'leri azaltıcam çünkü 21 gün dvdsine başlıyorum ani bir kararla. çok değişiklik yaptım ama iyi gidiyorum spor konusunda, hareketsiz günüm geçmedi son zamanlarda.
bir de şu regl ödemini atınca süper olucam.

Arada açıp okuyorum sayfanı. Kendi kendine anlatışların çok hoşuma gidiyor. Bende senin gibi spor yapıyorum ama planı biraz sık değiştiriyorum. Telefonun kırılması ile ilgili deyimine bayıldım. Kabusunda korku filmi gibi, hayal gücün çok geniş olmalı

ayy sevindim :) o deyimi ben bulmadım, tumblr'da ünlü fitspo kısmında
herhalde hevesli olduğumuz için değiştirip duruyoruz, neyse önemli olan hareket halinde olmak.

su an kndisyon bisikletinin ustundeyim :) bir yandan da callanetics yapmak icin motivasyon bulmaya calisiyorum. cunku callanetics adi bile beni bunaltiyor. amazondan yorum okuyorum, masajdan bahsedilmis cilt sikilasmasi icin. yarin alisverise ciktigimda lif veya firca bir de krem alicam. gunde 10 dk masaj yapicam kendime. bio oil de var evde.
kahvaltida kacamak olarak kucuk bir parca kek yedim, simdi bisikletle onu eriteyim, ogleden sonraya kadar spor, sonra dus, dunun ve bugunun degerlendirmesini buraya yazis, sonra da hazirlanip disari cikis ve dans edis hahaha

21 gün kürüne başladım, şu sıralar foruma yazasım yok... haftada bir gelip düzenlerim ilk sayfayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…