spor: sabah yürüyüşü ve Leslie 30 min ile 470 kalori yakıldı. winsor ve callanetics henüz yapmadım, akşam yatmadan önce mutlaka yapacağım.
diyet: öğleden sonraya kadar çok iyiydi, aynen listede yazdığımı uyguladım. saat 4 buçuk gibi leslie yaptım (çok isteksizce yaptım) ondan sonra acıktım bayağı bi. normal yemeğimi yedim, hala yiyesim vardı, 2 dolma yedim, crax yedim, neredeyse tam bir simit de yedim
bir de fazladan öğlen brokoli yemeği yemiştim, kefir de 2 bardak içtim toplamda. bayağı yemişim be... zaten çok karnım ağrıdı sonra, soda içtim, kahve içtim hala rahatlamadı. şimdi de form çayı içiyorum ve bol su...
18 gün için kendime verdiğim 3 kaçamağın 3ünü de yapıp, kaçamak hakkımı doldurmuş sayıyorum kendimi. bunlar için de kendimi affediyorum ve yoluma devam ediyorum. çünkü ne demişler "
kaçamak yapınca bütün diyeti bozmak, telefonun yere düşünce iyice kırılması için üstünde tepinmeye benzer".
zaten en zor günler 2. ve 3. gün oluyor benim için.
kendimi affettim ama için rahat etmedi, bu yüzden akşam yürüyüşümü yaktığım kalorilere eklemeyeceğim. zaten kısa bir yürüyüş olacak, yarım saatlik. bir de fazladan 500 kalorilik bisiklet çevireceğim (yarın), yarın da dışarda işlerim var çok fazla yürüyüş yapmış olacağım.
bugün kendime notum: 4/10