hoşgeldin nosee bilemiyorum ölçmedim ama bayağı sıkılaştığımı hissediyorum. kaslarım oluşmaya başladı, kasın üstünde bir yağ tabakası var ve çözülme halinde. eskiden buna pirinçlenme diyordu kızlar böyle pirinç taneleri gibi parçalanmış yağlar... elleyince hissediyorum. daha önce kilo verdiğimde de bu kiloda takılı kalmıştım, herhalde bu benim kas oluşturma kilom, sonrası tıkır tıkır geliyor.
şimdi sabretmemiz lazım sadece, zaten havalar çok ısındı metabolizmamız hızlandı, iştahımız azaldı.
evet tatlım onu denedim ama zaten şu an ebru şallı ona benzer hareketler yapıyor, bu kür bitince tekrar Leandro'ya geri dönmeyi düşünüyorum :) hatta bugün Brazil Butt Lift'in cardiosunu yapıcaktım ama üşendim, Leslie yaptım...
ay ya beni de özendirdin bugün evde bölgesel çalışacağım...ya benim de bacaklarım kalın boyum 1.68 bacaklarımin biri 56.5 diğeri 60 cm.(sorma niye diye şişlik biraz var onda o yüzden) benimde acil olarak bacak inceltici hareketler yapmam lazım. yani en iyisini yapıyorsun zayıf olmana rağmen kardio da yapıyorsun bölgesel de yapıyorsun... zaten aslında bölgesel çalışınca vücut cardio yapmasa da vücut 7/24 çalışıyor. yani aslında fitnesa ağırlık vermek lazım diye düşünüyorum. ama bölgesel çalışınca da kilo da artış oluyor sanki ben bu olayı da tam çözemedim :26: