hacıyatmazdan kum saatine dönüşüm

üst bacağınız kaç cm?

• Ankete Katılan
    22
bizimkiler pizza söylediler, ben yemedim :KK51: dün regl olmamı bahane ederek bir sürü bir şey yemiştim ama Murakami ne demişti " Meşgul olmayı koşmamak için bahane olarak kullanırsam bir daha asla koşamam." ben de regl olmayı, arkadaş toplantılarını, canımın sıkkın olmasını vs bahane olarak kullanırsam asla bacaklarım incelmez.
hadi bakalım, kendimi sabote etmek bitmiştir bugün.

Merhaba , bende bu aralar başladım egzersizlere üst bacağım 53 cm boyum 172 . Bende 1 cm incelte bilirim diye düşünüyorum az bir selülitim var onuda krem ve egzersizler ile hafatda 5 gün haziran sonuna kadar gidermek istiyorum. haziran sonu ilk bikini açılışını yapacağım inaşallah ... :18:

Merhaba , bende bu aralar başladım egzersizlere üst bacağım 53 cm boyum 172 . Bende 1 cm incelte bilirim diye düşünüyorum az bir selülitim var onuda krem ve egzersizler ile hafatda 5 gün haziran sonuna kadar gidermek istiyorum. haziran sonu ilk bikini açılışını yapacağım inaşallah ... :18:

merhaba, boyun uzunmuş :) benim bacağım boyuma ve belime göre bayağı kalın. haziran ortası şort giymem ağustosta da bikini giymem gerekiyor benim de. selülitim popomda var, şortumsu bikiniyle kapatabilirim ama kapatmıycam :KK51:
evet bakalım ilk defa rengini açtırıcam, normalde açık kumralım. her kumralın kaderinde saç açtırmak vardır :KK9:

yarin sabah cok erken kalkip pilates yapmak istiyorum. sonra 75 dk yuruyus. ogleden sonra 21 gun dvdsi, aksam 30 dk yuruyus yatmadan once de callanetics. insallah yapabilirim, sali gunu sadece yuruyus ve callanetics yapabilirim cunku.

ebru şallı 21 gün yaptım. bir de callanetics yapacağım, yürüyüş yalan oldu. yarın sabah kuaföre gidicem, sonra eve gelince spor yapabilir miyim bilmiyorum çünkü 2 saat içinde tekrar çıkmam gerekecek. duş almamı gerektirmeyecek bir şeyler yaparım belki ama 21 gün çok zor...

saçımı kestirdim vuhuuuuu:21:dün callanetics yapmamıştım, bugün de ebru şallı yapmaya vaktim yok. winsor buns& thighs yapıp çıkarım.

bir de topshoptan çok güzel bir pantolon beğendim, topshop 34'üne girebildiğim gün benim için bayram günüdür. bugün denemeye bile cesaret edemedim :KK9: haftaya bir gün deniycem.

parkta 280 kalori yaktim. aksama arkadaslarimla bulusacagim, icecegim bir bardak ickinin bedelini simdi odedim. simdi kefir yumurta ve cilekle kahvalti.

30luk bira ve kötü kötü kremalı yağlı baileys içtim biraz da patates yedim dışarda. ptesiye kadar sıkı diyet.

eveeet bu saatte uyandim, azmin elinden hicbir sey kurtulamaazzzzz. ZzzZzz.. uyku..
23 hazirana kadar vermem gereken 4 kilo ve incelmesi gereken bacaklarin var benim, e o zaman bitki cayimi iciyim de yuruyuse gidiyim. aferin ben. alkis bana.

eveeet bu saatte uyandim, azmin elinden hicbir sey kurtulamaazzzzz. ZzzZzz.. uyku..
23 hazirana kadar vermem gereken 4 kilo ve incelmesi gereken bacaklarin var benim, e o zaman bitki cayimi iciyim de yuruyuse gidiyim. aferin ben. alkis bana.

Bende yapabilsem o yurusu keske. Masallahh gercekten.

Bende yapabilsem o yurusu keske. Masallahh gercekten.

tesekkur ederim :) yapmamak icin bir neden yok gercekten. hafta ici yapamiyorsaniz haftasonu yapin. gecen gun bastonla yuruyuse gelen cok yasli bir adam gordum, o yapiyorsa siz de yapabilirsiniz. disari cikamiyorsaniz evde leslie sansone yapin, bir baslayinca gerisi geliyor.

2 mil leslie yaptım, 420 kalori oldu toplam.
bugün yediklerim:
sabah: 1 kase çilek, 1 bardak kefir, 1 yumurta
öğlen: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, küçük bir kase çikolatalı puding, küçük bir parça beyaz peynirli tost

öğlen tost yemeği planlamamıştım ama duygusal yeme gibi bir şey oldu. heyecanlandım falan durup dururken. ama tost gerçekten küçüktü, bu krizi böyle atlatabilmem benim için çok büyük bir şey:nazar::nazar: akşama da sadece biraz meyve yemeyi düşünüyorum.

şimdi ebru şallı 21 gün zamanı:KK24:

2 mil leslie yaptım, 420 kalori oldu toplam.
bugün yediklerim:
sabah: 1 kase çilek, 1 bardak kefir, 1 yumurta
öğlen: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, küçük bir kase çikolatalı puding, küçük bir parça beyaz peynirli tost

öğlen tost yemeği planlamamıştım ama duygusal yeme gibi bir şey oldu. heyecanlandım falan durup dururken. ama tost gerçekten küçüktü, bu krizi böyle atlatabilmem benim için çok büyük bir şey:nazar::nazar: akşama da sadece biraz meyve yemeyi düşünüyorum.

şimdi ebru şallı 21 gün zamanı:KK24:

selam camamber :KK3:, takipteyim seni :KK4:
21 gün ebru şallı nasıl gidiyor, bacak ölçüsünde bir değişiklik var mı? sanırım bende zayıflıyorum ama gerçekten bel daha kolay inceliyor ama bacak ve kalçayı inceltmek sanırım daha zor . çok fazla bölgesel çalışmak lazım. brazil butt liftin high and tight videosu da çok etkiliydi onu denedin mi hiç ? istersen onu da yapabilirsin arada...

selam camamber :KK3:, takipteyim seni :KK4:
21 gün ebru şallı nasıl gidiyor, bacak ölçüsünde bir değişiklik var mı? sanırım bende zayıflıyorum ama gerçekten bel daha kolay inceliyor ama bacak ve kalçayı inceltmek sanırım daha zor . çok fazla bölgesel çalışmak lazım. brazil butt liftin high and tight videosu da çok etkiliydi onu denedin mi hiç ? istersen onu da yapabilirsin arada...

hoşgeldin nosee :KK16: bilemiyorum ölçmedim ama bayağı sıkılaştığımı hissediyorum. kaslarım oluşmaya başladı, kasın üstünde bir yağ tabakası var ve çözülme halinde. eskiden buna pirinçlenme diyordu kızlar:KK9: böyle pirinç taneleri gibi parçalanmış yağlar... elleyince hissediyorum. daha önce kilo verdiğimde de bu kiloda takılı kalmıştım, herhalde bu benim kas oluşturma kilom, sonrası tıkır tıkır geliyor.
şimdi sabretmemiz lazım sadece, zaten havalar çok ısındı metabolizmamız hızlandı, iştahımız azaldı. :KK8:
evet tatlım onu denedim ama zaten şu an ebru şallı ona benzer hareketler yapıyor, bu kür bitince tekrar Leandro'ya geri dönmeyi düşünüyorum :) hatta bugün Brazil Butt Lift'in cardiosunu yapıcaktım ama üşendim, Leslie yaptım...

X