bunları birinci ağızdan duymak o kadar güzel ki insan tecrübe ediniyor paylaştıgın için çokkk tesekkür ederim :):) inan oyle farklı hesaplamalar yapıyorum kı ameliyat olsam 1 seneye iyileşir mi yumusar mı 1 sene sonra evlensem çocugum olursa çıkartmak zorunda kalırmıyım vs vs.. bunlar olacagından da degil ha sırf korku yuzunden saçma sorular gelıyor aklıma :))) umarım bende cesaretımı toplarımm ve senınkı kadar agrısız sızısız kurtulurummmm ve tabı ınsallahta haldun bey baska hastaneye falan gtmez :))))Ameliyat korkusunda o kadar haklısın ki ben de aynen böyle hissediyordum öncesinde çünkü benim teyzem göğüs büyütme ameliyatı olmuştu ve 1 hafta sonra bile çok agrı çekiodu.. Onu gördükten sonra iice korkmuştum ameliyattan..ama herşeyi göze alıp, cesaretlenip ameliyat oldum..en az 3 gün ciddi acı cekmeyi göze almıştım..cuma sabahı 11de ameliyattan çıktım, o gece hastanede yatıosn zaten, daha amelliyatın olduğu akşam oturup ipaddan burdaki arkadaşlarla yazışıodum..inan hiç ağrım yoktu o gün bile..hatta kesin hala anesteZinin etkisindeyim, o yüzden ağrım yok heralde, birazdan çok fena ağrım başlar die düşünüp ben bile inanamadım bu kadar rahat olduğuma..Özellikle teyzemin aneliyatında teyzeme de bakmış olan annem şok oldu ağrımın olmamasına..tek sıkıntı oturup kalkarken gögse baskı yaptıgımda oluodu, o kadar...sonra öğrendim ki meğer haldun bey ameliyatı kaburgaları uyuşturma yöntemiyle yapıomuş bu yüzden de ağrı ciddi şekilde azalıomuş...bu arada elbette başka doktorları da araştır..ama bnm başıma geleni söyleyeyim, özellikle bu forumu keşfetmeden önce başka doktorlarla da görüşmüştüm, insan ne kadar çok dr la görüşme yaparsa, o kadar aklı karışıo maalesef bi de maddi açıdan devlet hastanesinden vazgeçme derim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacettepe meme büyütme dr.haldun
- Konu Sahibi Ladybirds
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yolladım cnm kabul et.
Aşkkkkk 💕💘💕
canım bende istek yolladım bende yaptırmayı düşünüyorum da kabul eder misin acaba sakıncası yoksa?
canım bende istek yolladım bende yaptırmayı düşünüyorum da kabul eder misin acaba sakıncası yoksa?
Tabi ki kabul ederim ama biraz bekleticem. Telefondan kabul edemiyorum maalesef ...
K.K. I phone...
Tabi ki kabul ederim ama biraz bekleticem. Telefondan kabul edemiyorum maalesef ...
K.K. I phone...
tamam bekliyorum =)
bunları birinci ağızdan duymak o kadar güzel ki insan tecrübe ediniyor paylaştıgın için çokkk tesekkür ederim :):) inan oyle farklı hesaplamalar yapıyorum kı ameliyat olsam 1 seneye iyileşir mi yumusar mı 1 sene sonra evlensem çocugum olursa çıkartmak zorunda kalırmıyım vs vs.. bunlar olacagından da degil ha sırf korku yuzunden saçma sorular gelıyor aklıma :))) umarım bende cesaretımı toplarımm ve senınkı kadar agrısız sızısız kurtulurummmm ve tabı ınsallahta haldun bey baska hastaneye falan gtmez :))))
Cnm çok normal bütün bu endişe ve kaygıların..inan hepimiz yaşadık ama şu an gerçekten de iyiki yaptırmışım diorm..hatta daha önce yaptırsaymışım keşke diorm, ben de hep ertelemiştim sırf korktuğum için..bu kadar kolay ve ağrısız acısız olacağını bilseydim daha da erken yaptırırdım umarım senin de ameliyatın sorunsuz olur..ve umarım haldun bey yapar..
Cnm çok normal bütün bu endişe ve kaygıların..inan hepimiz yaşadık ama şu an gerçekten de iyiki yaptırmışım diorm..hatta daha önce yaptırsaymışım keşke diorm, ben de hep ertelemiştim sırf korktuğum için..bu kadar kolay ve ağrısız acısız olacağını bilseydim daha da erken yaptırırdım umarım senin de ameliyatın sorunsuz olur..ve umarım haldun bey yapar..
çok teşekkür ederimm canım iyi dileklerin için çok sağol :):)
çok teşekkür ederimm canım iyi dileklerin için çok sağol :):)
Rica ederim, ne demek...
kusura bakma biraz geç oldu ama şimdi kabul ettim :)tamam bekliyorum =)
kusura bakma biraz geç oldu ama şimdi kabul ettim :)
canım ben arkadaşınım ama fotoğrafları göremiyorum malesef acaba yalnış yere mı bakıyorum
bikaç kişi daha aynı şeyi söyledi ama ben de bilmiyorum problem ne malesef.canım ben arkadaşınım ama fotoğrafları göremiyorum malesef acaba yalnış yere mı bakıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=557216
burdan görürsün sanırım cnm.
bikaç kişi daha aynı şeyi söyledi ama ben de bilmiyorum problem ne malesef.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=557216
burdan görürsün sanırım cnm.
teşekkür ederim mesajdan sonra kurcalayarak kendim buldum maşallah diyeyim 255 olduğuna inanamadım :) tam kıvamında olmuş doğrusu. bir şeyi merak ediyorum kendi göğüs dokunuz var mıydı çünkü çok sahici duruyor:90::90:
çok az da olsa vardı evet. ama 75 A yı bile dolduramıyodum. akıl edip ameliyat öncesi fotoğraf da çekmedim ki. doktorumdan istemeyi düşünüyorum artık eski hallerinin fotoğrafınıteşekkür ederim mesajdan sonra kurcalayarak kendim buldum maşallah diyeyim 255 olduğuna inanamadım :) tam kıvamında olmuş doğrusu. bir şeyi merak ediyorum kendi göğüs dokunuz var mıydı çünkü çok sahici duruyor:90::90:
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
haldun beye ameliyat olan arkadaşlar kesi yerleriniz nerede hiç aklımda haldun bey yoktu ancak yorumlar beni ona itti en kısa sürede gidip görüşmek istiyorum
Genelde göğüs altı tercih ediyo. Bence de yapabileceğin en iyi tercih olur Haldun bey cnm...
K.K. I phone...
haldun beye ameliyat olan arkadaşlar kesi yerleriniz nerede hiç aklımda haldun bey yoktu ancak yorumlar beni ona itti en kısa sürede gidip görüşmek istiyorum
Selam,gogus altinda benim kesilerim,protezler buyuk olmasina ragmen izlerim bi hayli kucuk :)
Selam,gogus altinda benim kesilerim,protezler buyuk olmasina ragmen izlerim bi hayli kucuk :)
kızlar nasıl cesaretlisiniz hadi hissizlik olursa hadi o ameliyat kötü gecerse doğalın yerini tutuyor mu o göğüsler gerçekten çok korkuyorum ama bi yandan yaptırmakta istiyorum ::/
kızlar nasıl cesaretlisiniz hadi hissizlik olursa hadi o ameliyat kötü gecerse doğalın yerini tutuyor mu o göğüsler gerçekten çok korkuyorum ama bi yandan yaptırmakta istiyorum ::/
Doktorunu iyi seçersen bunların hiçbiri olmuyo ve mükemmel göğüslere kavuşuyorsun 😉
K.K. I phone...
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Şahsen ben ameliyat olurken doğallığı moğallığı bir kenara attım, e hiç memem yoktu, hiç olmamasındansa ameliyat iyidir diye düşünüyorum. Ama sonuç gayet doğal..
peki şuan önceki göğüslerinizi mi tercih ederdiniz his bakımından memnunluk bakımından ameliyat sonraki mi bide eşleriniz nasıl tepki verdiDoktorunu iyi seçersen bunların hiçbiri olmuyo ve mükemmel göğüslere kavuşuyorsun 😉
K.K. I phone...
peki şuan önceki göğüslerinizi mi tercih ederdiniz his bakımından memnunluk bakımından ameliyat sonraki mi bide eşleriniz nasıl tepki verdi
Kesinlikle şimdiki. Hiç bi his kaybım yok. Çok güzel, doğal ve yumuşaklar. Evli değilim ama olsaydım da eşim bu halimi tercih ederdi eminim.
K.K. I phone...