Ameliyat korkusunda o kadar haklısın ki

ben de aynen böyle hissediyordum öncesinde çünkü benim teyzem
göğüs büyütme ameliyatı olmuştu ve 1 hafta sonra bile çok agrı çekiodu.. Onu gördükten sonra iice korkmuştum ameliyattan..ama herşeyi göze alıp, cesaretlenip ameliyat oldum..en az 3 gün ciddi acı cekmeyi göze almıştım..cuma sabahı 11de ameliyattan çıktım, o gece hastanede yatıosn zaten, daha amelliyatın olduğu akşam oturup ipaddan burdaki arkadaşlarla yazışıodum..inan hiç ağrım yoktu o gün bile..hatta kesin hala anesteZinin etkisindeyim, o yüzden ağrım yok heralde, birazdan çok fena ağrım başlar die düşünüp ben bile inanamadım bu kadar rahat olduğuma..Özellikle teyzemin aneliyatında teyzeme de bakmış olan annem şok oldu ağrımın olmamasına..tek sıkıntı oturup kalkarken gögse baskı yaptıgımda oluodu, o kadar...sonra öğrendim ki meğer haldun bey ameliyatı kaburgaları uyuşturma yöntemiyle yapıomuş bu yüzden de ağrı ciddi şekilde azalıomuş...bu arada elbette başka doktorları da araştır..ama bnm başıma geleni söyleyeyim, özellikle bu forumu keşfetmeden önce başka doktorlarla da görüşmüştüm, insan ne kadar çok dr la görüşme yaparsa, o kadar aklı karışıo maalesef

bi de maddi açıdan devlet hastanesinden vazgeçme derim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü