Kesinlikle şimdiki. Hiç bi his kaybım yok. Çok güzel, doğal ve yumuşaklar. Evli değilim ama olsaydım da eşim bu halimi tercih ederdi eminim.
:26::26::26::26:
anladım hangi protez tercih ettiniz kaç cc taktırdınız bi mahsuru yoksa sizi arkadaş olarak ekledim doktordon da baya memnunsunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacettepe meme büyütme dr.haldun
- Konu Sahibi Ladybirds
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar nasıl cesaretlisiniz hadi hissizlik olursa hadi o ameliyat kötü gecerse doğalın yerini tutuyor mu o göğüsler gerçekten çok korkuyorum ama bi yandan yaptırmakta istiyorum ::/
Tamamen dogallar farki anlamiyo kimse,ayrica zaten bahsettigin olumsuzluklarin Haldun beyle yasanmasi mumkun deil :)
peki şuan önceki göğüslerinizi mi tercih ederdiniz his bakımından memnunluk bakımından ameliyat sonraki mi bide eşleriniz nasıl tepki verdi
Şuanki hallerineo kadar alıştımki ben eski halini sadece resimden hatirliyorum:)) tabiki suanki hali cok daha guzel ve sexy ama yuzustu yattiginda orada yabanci bi madde oldugunu hissediyosun canim asla dogalin yerini tutmaz oyle yumusacik bi gogus bekleme uzulursun sonra. Tabiki normal memeden daha sert oluyolar ama tas gibide olmuyor.
ben sadece ne istediğimi anlattım ve gerisini haldun beye bıraktım. mentor damla 255 cc medium profil kullanmış sağolsun. arkadaşlık isteğini kabul ettim cnm. evet doktorumdan inanılmaz memnunum. işinde de insan olarak da süperdir. hergün konuşuyoruz ve herdün yeniden tşk ediyorum ona :))))Kesinlikle şimdiki. Hiç bi his kaybım yok. Çok güzel, doğal ve yumuşaklar. Evli değilim ama olsaydım da eşim bu halimi tercih ederdi eminim.
:26::26::26::26:
anladım hangi protez tercih ettiniz kaç cc taktırdınız bi mahsuru yoksa sizi arkadaş olarak ekledim doktordon da baya memnunsunuz
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ben koltuk altı istiyorum bilmiyorum hangisi daha iyi olur
koltuk altından cep açılması zor oluyormuş. özellikle damla protezde. hemde kolunu kaldırdığında iz görünür her zaman bence en iyisi her yönnden meme altı
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
ben koltuk altı istiyorum bilmiyorum hangisi daha iyi olur
Koltuk altını doktorlar önermiyor canım pek..
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
koltuk altından cep açılması zor oluyormuş. özellikle damla protezde. hemde kolunu kaldırdığında iz görünür her zaman bence en iyisi her yönnden meme altı
damla zaten bana gitmez de ben tam tersi düşündüm koltk altında zaten bir ççizgi var ya o çizgiden yapıyorlar iz de kalmıyor tabi bunu dr la konuşmak lazım koltuk altındaki bir izi memedeki ize tercih ederim tabi gözle görmek lazım ben afaki konuşuyorum iyice araştırayım ben teşekkür ederim
Merhabalar,
bende Dr. Haldun Bey'i kadınlar klübünde tanıyanlardanım ve iyikide tanımışım Hacettepe üniversitesine meme büyütme için bilgi almaya gittiğim anda benimle çok yakından ilgilenen Haldun Bey sayesinde bu güzelmi güzel gögüslere sahip olduğum için çokkk ama çokkk mutluyum:)
Haldun Bey işine aşık, çalışmayı seven az bulunabilen doktor sıfatında biri. Saçmasapan şeyler söyleyip sizi kandırmıyor, beklentinizden daha güzel sonuçlr veriyor, diren kullanmıyor ve daha sağlıklı koşullarda iyileşiyorsunuz.
Söyle bir dünya yok yada bende olmadı; 2 günde iyileştim , kalktım oynadım zıpladım.. meme büyütme ameliyatı ağrılı bir ameliyattır ve sonucunda da doktor hatası yüzünden felç geçirenler, ölenler de olabiliyor.. Hem kazıklanmayayım hem emin ellerde olayım derseniz tek önereceğim isim Haldun Bey dir ki amaliyat sonrası asla desteğini sizden esirgemez mesela ben işlerimin yoğunluğundan kontrole gidemediğim zamanlar veya herhangi bir şekilde pimpirikliğimden ötürü korktuğum zamanlar whatassapptan veya arayarak Haldun Beye kolayca ulaşabiliyorum:)
Çok yakın arkadaşım gazi üniv. meme küçültme ameliyatı oldu ve benim farkkettiğim ona da söyledim gögüslerinin biri yukarda biri aşagıda kalmıştı. O kadar sıkıntı çekip birde istemediğiniz sonuç almak çok üzücü. Ayrıca benim göğüslerimde sol tarafta yapısal bir bozukluk vardı kemik yapısından kaynanklanan ve ameliyata girmeden önce sol göğsüm sağdan biraz farklı olacak dediği halde çıktığımda o sorunuda düzeltmişti Haldun bey.. şimdi farklı estetiklere yöneldim doğrusu çünkü muhteşem hissediyorusunuz :) insanlar sizi hep yatıştırıyor, seni seven böyle sevsin söyle sevsin .. önemli olan kendi mutluluğunuz.. Tekdileğim Haldun Bey'in başka bir ile gitmemesi Ankara da kalması ve yaşım ilerledikçe güvenli ellerde küçük estetikler yaptırabilmem:) Kadın için en önemli şey güzelliktir kim ne derse desin:) Ayrıca diğer illerden de çok hatası var, burun estetiği yaptığı hastaları da gördüm o anda yaptırasım geldi harika ve doğal :) Kesinlikle Haldun Beyi tavisye ediyorum.. Detaylı bilgileri sorarsanız anlatırım :)
Fotoğraf var mı ? Bende 16 ekim'e gün aldım . Çok tedirginim daha kimseye söylemedim :)
Canım öncelikle hiç korkma:))) gerçekten o muhteşem memişlere kavuştuğun zaman keşke hiç korkmasaymışım, hatta çok daha önce yaptırsaymışım diyeceğine eminim..çünkü biz hepimiz böyle diorz şu an:))) dr.seçimi ve ona güvenmek çok önemli gerçekten...bu site iyiki var, çünkü bizler de doktorumuzu burdan bulduk.. Ben haldun beye ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oldu..sonuçtan inanılmaz memnunum..ark olarak ekleyip fotolara bakabilirsin bence hiç zaman kaybetmeden bi randevu al git görüş Haldun beyle, zaten hemen ameliyat edemicek..sırada bekleyen çok hasta varmış ameliyat için..en azından hem muayene olur,onla tanışırsın hem aklındaki soruları sorarsın hem de ameliyat tarihi alırsın..bildiğim kadarıyla 2-3 ay önce veremio..yeni muayene olan arkadaşlar öyle yazmışlardı...en azından ciddi bi adım atmış olursun...ne sormak istersen çekinmeden bize de sorabilirsin)) aramıza hoşgeldin, şimdiden hayırlı olsun:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende fotograflarınızı görebilir miyim ? :)
resim attım kızlar bakınn
Resimlerini nasıl görebilirim :)
Şuanki hallerineo kadar alıştımki ben eski halini sadece resimden hatirliyorum:)) tabiki suanki hali cok daha guzel ve sexy ama yuzustu yattiginda orada yabanci bi madde oldugunu hissediyosun canim asla dogalin yerini tutmaz oyle yumusacik bi gogus bekleme uzulursun sonra. Tabiki normal memeden daha sert oluyolar ama tas gibide olmuyor.
Cnm mrb ,fotoğrafların var mı, bende ekimde ameliyat olacağım görmek istiyorum :) ?
Cnm slm...naptın görüştün mü haldun beyle? Ankarada yaşıo olman büyük avantaj:) haldun bey hacettepede yrd.doç.arkadaş olarak ekleyip bnm resimlerimi de görebilirsin:) sormak istediğin her soruyu sorabilirsin aramıza hoşgeldin tekrar...
merhaba bende çok yeniyim burada ameliyat olmayı düşünüyorum Ankarada yaşıyorum ve sıklıkla Haldun beyın adını duyuyorum acaba devlet hastanesinde mi çalışıyor sitede çok yeniyim sizi ekledm sanrm bir de çok pahalı mı devletle özel arasında fark çok mu nuyuk yardımcı olurmusunuz
Slm lapy.. Beni de arkadaş olarak ekleyip, foto görebilirsin...ben de patikk in mememlerini görüp yaptırmıştım:) gerçekten de haldun beyin hastalarının memeleri hep birbirine benzio:) aynı fabrikadan çıktı sonuçta hepsi)) ve hepimizinki çok güzel oldu..her konuda yardım isteyebilirsin:)Cnm mrb ,fotoğrafların var mı, bende ekimde ameliyat olacağım görmek istiyorum :) ?
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Görmemişim canım cevabını kusura bakma ben istanbuldayım burdaki yorumları tek tek okudum maddi olarak bütçemi maksimum 6 bin olarak ayarladım istanbulda doktor mu yok evet çok var gidip görüşmedim kimse ile çünkü muayeneye 200 istiyorlar ameliyat için 8 binden başlıyor gidip gelmesi uçakla çok zor olur mu acaba çok mu saçma düşünüyorum istanbuldan oraya gelip ameliyat olmak için. Kafam karıştı. Hem çok para vermemek hem sonucu doğal ve güzel olsun işinin ehli biri yapsın istiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama yıllardır istiyorum belki 6-7 yıl bile olmuştur canım eklesem kabul eder Misin bi de ben görsem senin güzellikleri bi mahsuru varmıdır.Genelde göğüs altı tercih ediyo. Bence de yapabileceğin en iyi tercih olur Haldun bey cnm...
K.K. I phone...
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Görmemişim canım kusura bakma teşekkür ederim benim de aklımda hep izler var dogal olsun güzel olsun isterken meme nin altında da olsa çok belli olan bi iz istemiyor hatta bu yüzden koltuk altı çok istemiştim ama onu yapabilen Dr çok az olanlarda maşallah araba parası istiyor 20 bin diyen varSelam,gogus altinda benim kesilerim,protezler buyuk olmasina ragmen izlerim bi hayli kucuk :)
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Kızlar okudukça istanbulu boşver direkt Haldun beye ameliyat olasım geliyo muayene falan olmadan. Yarın hemen randevu alıp ankaraya gitcem. Ne kaybederim ki tek sıkıntı ameliyat tan sonra uçakla ist a gelebilir miyim ağrım sızım nasıl olur Nazlı biri sayılırım birde foto görsem çok iyi olur hiç damla protez fotosu görmedim fotosunu görmemde sakınca görmeyecek arkadaş lar beni eklerseniz çok sevinirim.
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Kızlar okudukça istanbulu boşver direkt Haldun beye ameliyat olasım geliyo muayene falan olmadan. Yarın hemen randevu alıp ankaraya gitcem. Ne kaybederim ki tek sıkıntı ameliyat tan sonra uçakla ist a gelebilir miyim ağrım sızım nasıl olur Nazlı biri sayılırım birde foto görsem çok iyi olur hiç damla protez fotosu görmedim fotosunu görmemde sakınca görmeyecek arkadaş lar beni eklerseniz çok sevinirim.
elbette çok şey istemiyosun. hepimiz yaşadık bunları. eğer gelebilme ihtimalin varsa gel tabi ki. haldun bey gerçekten işinde çok iyidir. sanırım 130 tl civarı muayene ücreti var. ameliyat da herşey dahil 4600 tutuyo. tabi ki ekleyebilirsin beni cnm. hatta ben sana özelden fotoğraf yollayabilirim. umarım herşey gönlüne göre olur.....Görmemişim canım cevabını kusura bakma ben istanbuldayım burdaki yorumları tek tek okudum maddi olarak bütçemi maksimum 6 bin olarak ayarladım istanbulda doktor mu yok evet çok var gidip görüşmedim kimse ile çünkü muayeneye 200 istiyorlar ameliyat için 8 binden başlıyor gidip gelmesi uçakla çok zor olur mu acaba çok mu saçma düşünüyorum istanbuldan oraya gelip ameliyat olmak için. Kafam karıştı. Hem çok para vermemek hem sonucu doğal ve güzel olsun işinin ehli biri yapsın istiyorum çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama yıllardır istiyorum belki 6-7 yıl bile olmuştur canım eklesem kabul eder Misin bi de ben görsem senin güzellikleri bi mahsuru varmıdır.