Merhabalar,
bende Dr. Haldun Bey'i kadınlar klübünde tanıyanlardanım ve iyikide tanımışım

Hacettepe üniversitesine meme büyütme için bilgi almaya gittiğim anda benimle çok yakından ilgilenen Haldun Bey sayesinde bu güzelmi güzel gögüslere sahip olduğum için çokkk ama çokkk mutluyum:)
Haldun Bey işine aşık, çalışmayı seven az bulunabilen doktor sıfatında biri. Saçmasapan şeyler söyleyip sizi kandırmıyor, beklentinizden daha güzel sonuçlr veriyor, diren kullanmıyor ve daha sağlıklı koşullarda iyileşiyorsunuz.
Söyle bir dünya yok yada bende olmadı; 2 günde iyileştim , kalktım oynadım zıpladım.. meme büyütme ameliyatı ağrılı bir ameliyattır ve sonucunda da doktor hatası yüzünden felç geçirenler, ölenler de olabiliyor.. Hem kazıklanmayayım hem emin ellerde olayım derseniz tek önereceğim isim Haldun Bey dir ki amaliyat sonrası asla desteğini sizden esirgemez mesela ben işlerimin yoğunluğundan kontrole gidemediğim zamanlar veya herhangi bir şekilde pimpirikliğimden ötürü korktuğum zamanlar whatassapptan veya arayarak Haldun Beye kolayca ulaşabiliyorum:)
Çok yakın arkadaşım gazi üniv. meme küçültme ameliyatı oldu ve benim farkkettiğim ona da söyledim gögüslerinin biri yukarda biri aşagıda kalmıştı. O kadar sıkıntı çekip birde istemediğiniz sonuç almak çok üzücü. Ayrıca benim göğüslerimde sol tarafta yapısal bir bozukluk vardı kemik yapısından kaynanklanan ve ameliyata girmeden önce sol göğsüm sağdan biraz farklı olacak dediği halde çıktığımda o sorunuda düzeltmişti Haldun bey..

şimdi farklı estetiklere yöneldim doğrusu çünkü muhteşem hissediyorusunuz :) insanlar sizi hep yatıştırıyor, seni seven böyle sevsin söyle sevsin .. önemli olan kendi mutluluğunuz.. Tekdileğim Haldun Bey'in başka bir ile gitmemesi Ankara da kalması ve yaşım ilerledikçe güvenli ellerde küçük estetikler yaptırabilmem:) Kadın için en önemli şey güzelliktir kim ne derse desin:) Ayrıca diğer illerden de çok hatası var, burun estetiği yaptığı hastaları da gördüm o anda yaptırasım geldi harika ve doğal :) Kesinlikle Haldun Beyi tavisye ediyorum.. Detaylı bilgileri sorarsanız anlatırım :)