• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

elbette çok şey istemiyosun. hepimiz yaşadık bunları. eğer gelebilme ihtimalin varsa gel tabi ki. haldun bey gerçekten işinde çok iyidir. sanırım 130 tl civarı muayene ücreti var. ameliyat da herşey dahil 4600 tutuyo. tabi ki ekleyebilirsin beni cnm. hatta ben sana özelden fotoğraf yollayabilirim. umarım herşey gönlüne göre olur.....
Annem Dr iyiyse git ol dedi bi kere muayene ye gidersin bi kere ameliyat a dedi olur biter sence o halde uçağa binilir mi gerçi bi saat yol ist da olsam karşı da eve 2 saate zor gelirim :)) muayene ücreti de var demek hmm bunu bilmem iyi oldu üniversite hastanesinde öyle ücret aldıklarını bilmiyordum cahilim bu konularda çok teşekkür ederim canım ben yarın bi randevu alayım sabah ola hayrola

Annem Dr iyiyse git ol dedi bi kere muayene ye gidersin bi kere ameliyat a dedi olur biter sence o halde uçağa binilir mi gerçi bi saat yol ist da olsam karşı da eve 2 saate zor gelirim :)) muayene ücreti de var demek hmm bunu bilmem iyi oldu üniversite hastanesinde öyle ücret aldıklarını bilmiyordum cahilim bu konularda çok teşekkür ederim canım ben yarın bi randevu alayım sabah ola hayrola
3. gün zaten kontrolun olacak. ondan sonra yola çıkabilirsin problem olmaz. karayoluyla bile yolculuk yapıp evlerine dönenler oldu merak etme :)

merhaba Laydbirds :)
benimde doktorum Haldun beydi 18 martda ameliyat oldum senin gibi bende doktorumdan cokkk memnunum
artık tamamen iyileştim Haldun beye teşekkürler :KK24:
merhaba canım bende haldun beyden randevu aldım ekimde amleliyat oluyorum.senin resimlerine bakabilirmiyim sakıncası yoksa seni ekledim sende beni eklersen bakabilirim canım.

C
Kizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim:KK8:. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
:KK14:

Canim ameliyat oldunmu? Nadil gecti memnunmusun? Bende biran evvel gorusmeye gitmek istiyorum, toplamda nekadara mal oldu?

Slm lapy.. Beni de arkadaş olarak ekleyip, foto görebilirsin...ben de patikk in mememlerini görüp yaptırmıştım:) gerçekten de haldun beyin hastalarının memeleri hep birbirine benzio:) aynı fabrikadan çıktı sonuçta hepsi:KK66:)) ve hepimizinki çok güzel oldu..her konuda yardım isteyebilirsin:)

Merhaba Ladybirds, bende forumda yeniyim arkadas olarak eklemeyi cozemedim rica etsem beni eklermisin reslerine bakabilmem icin.

Kızlar okudukça istanbulu boşver direkt Haldun beye ameliyat olasım geliyo muayene falan olmadan. Yarın hemen randevu alıp ankaraya gitcem. Ne kaybederim ki tek sıkıntı ameliyat tan sonra uçakla ist a gelebilir miyim ağrım sızım nasıl olur Nazlı biri sayılırım birde foto görsem çok iyi olur hiç damla protez fotosu görmedim fotosunu görmemde sakınca görmeyecek arkadaş lar beni eklerseniz çok sevinirim.

Canim merhab, randevu alip gorusebildinmi Haldun bey ile? Bende istanbuldayim ve gidip gorusup biran evvel krr verip olmak istiyorum. Daha gitmediysen belki ayni gune denk getirebilirse yol arkadasi olurduk birbirimize hatta ameliyat arkadasi bile olabiliriz :))

Kizlar meme altindan olunca cok genis bir kesik izi oluyor mu? Benin keloidim var. O yuzden izi gecmezse diye korkuyorum. Ama goguslerimden cok sikayetciyim. Hem kucukler hem de sarkiklar. Bi 30 kilo verince kotu duruma geldiler. :( protezle sarkiklik giderilir mi , onun icin ayri bir operasyona gerek var mi acaba.? Ben de hacettepe ogretmenlik mezunuyum. Haldun beyin namini cok duydum. Eger karar verirsem ona olacagim. Insallah.

Canim merhab, randevu alip gorusebildinmi Haldun bey ile? Bende istanbuldayim ve gidip gorusup biran evvel krr verip olmak istiyorum. Daha gitmediysen belki ayni gune denk getirebilirse yol arkadasi olurduk birbirimize hatta ameliyat arkadasi bile olabiliriz :))
Canım ben önce istdaki Dr lar ile görüşmek istedim bi kaç Dr ile görüştüm Hasan Fındık a ameliyat oluyorum 4 eylül ameliyat günüm ankaraya gitmeme gerek kalmadı senin anlayacağın eğer randevu alacaksan bir an önce al çünkü yoğunlar üç sonraya ameliyat tarihi veriomuş öyle okumuştum

Kizlar meme altindan olunca cok genis bir kesik izi oluyor mu? Benin keloidim var. O yuzden izi gecmezse diye korkuyorum. Ama goguslerimden cok sikayetciyim. Hem kucukler hem de sarkiklar. Bi 30 kilo verince kotu duruma geldiler. :KK43: protezle sarkiklik giderilir mi , onun icin ayri bir operasyona gerek var mi acaba.? Ben de hacettepe ogretmenlik mezunuyum. Haldun beyin namini cok duydum. Eger karar verirsem ona olacagim. Insallah.
Keloid nedir canım?
Eğer silikon koyulup dik olacak şekilde ise hiç toparlama ameliyatı yapmadan oluyo öyle olanlar var ama bu senin memenin durumuna bağlı gidip bi görüş ne kaybedersin ki

Kızlarrr slm:KK66:))meme isteyenler haydi buraya:KK66:bu konuya ayrı bi başlık açtım çünkü forumdaki arkadaşlarla sürekli yazışma halindeyiz.Her gün bana olduğum göğüs ameliyatıyla ilgili birsürü soru gelio yaptırmayı düşünen arkadaşlardan.Her soru sorana cvp vermeye çalışıorm ama konu bölünüyor. O yüzden ayrı bir konu başlığı açtım buraya belki size daha fazla yardımcı olur die.Her türlü soruyu burdan da sorabirsiniz,en aZından bütün bilgiler bir arada olur...

Haldun beye yaklasik 5 ay once meme büyütme ameliyatı oldum.Bu site sayesinde keşfettim onu. Hastalari çok olumlu yorumlar yapmışlardı;hem estetik yeteneği hem profesyonelligi hem hastalara yaklasimina dair.Hemen randevu aldim.Gercekten de onu taniyinca anlatilanlarin az bile olduğunu farkediyosunuz.O kadar kendinden emin ve güven veriyor insana.Daha once danismaya gittigim doktorlarin aksine,isteklerinizi ve beklentilerinizi sabirla dinleyip objektif yorumlar yapiyor.Böylece karsinizdaki doktorun maddi kaygilarla karsisindakine bos umut veren birisi degil de isini ve hastasini gercekten onemseyen bir doktor oldugunu anlıyorsunuz.

Bence cok onemli diger bir konu da ameliyat sonrasi: daha önceden bu ameliyatı olan arkadaslarim ameliyat sonrasi ciddi agrilar yasamislardi.Bu sureci onlarla birlikte tecrube ettigim icin çok korkuyordum, ama ameliyatin ilk gunu de dahil olmak uzere sirt ustu yatmak zorunda olmaktan dolayi sirt agrilarimin disinda hic siddetli bir agrim olmadi.Arkadaslarim bile inanamadilar bu duruma. Bense yine bu olayi doktorumun yetenegine bagliyorum. Haldun beye gercekten ne kadar tşk etsem azdır. Ameliyattan sonra da son derece ozenli bir doktor oldugunu hep hissetmisimdir.Cunku hastalarina onlari ozel hissettiren,ilgili,bilgili,yetenekli,zevkli ve en önemlisi de durust bir insan. Tesekkurler doktorum Haldun Kamburoglu...

Arkadaşlar bu tür ameliyatlar rahatça paylaşılamıyor..en yakın arkadaşlarla bile..o yüzden bu site iyiki var..Sormak istediğiniz her soruyu cevaplayabilirim seve seve:)
selamlar bende bu ameliyatı olucam kesin kararlıyım.hatta eskişehir ogü de yakup karabağlıdan randevumu aldım bile.yazdıkların ve senin gibi olumu şeyler yazanlardan öyle etkilendimki netten telefon bulup aradı az evvel.haldun beyle görüşcektim dedim benim buyrun dedi şok oldum.derdimi anlattım çok kısa ameliyta gircekmiş çünkü ister buyrun gelin yarın ister akşam arayın dedi çok ilgilendi.hakkınızdaki yorumlardan etkilenip aradım dedim hepsi sağolsunlar dedi.ay kafam çok karıştı p.teside randevum var fena aklımı çeldiniz yahu ama 3 ay sonra falan diyo.sizin yöntem kas altımıydı bu arada bende nerdeyse meme yok kas altı olur diye düşünüyorum.ay çok stres oldum niyeyse

Canım ben önce istdaki Dr lar ile görüşmek istedim bi kaç Dr ile görüştüm Hasan Fındık a ameliyat oluyorum 4 eylül ameliyat günüm ankaraya gitmeme gerek kalmadı senin anlayacağın eğer randevu alacaksan bir an önce al çünkü yoğunlar üç sonraya ameliyat tarihi veriomuş öyle okumuştum

Canim Hasan Findik nekdr istedi senden? Bende kendisiyle 2hafta once gorustum ve asistano gorusme sonrasi meme buyutme icin 10bin tl ucret isteyince acikcasi butcemi astigi icin yapamadim. Birde kendisi soyledigim/sordugum sorulara neden oyle dusunuyorsun, onu nerden duydun gibi bi tavirla yaklasinca acikcasi cokda icim sinmemisti. Yoksa bende onu dusunuyordum baslarda.

Tabii buarada simdiden gozunaydin canim cok sevindim karar verip tarih alabildigine hemde persembe gunu bende Baris Cakir'a randevu aldim ayni gun gorusmek icin :) insallah tam hayalindeki memelere biran evvel kavusursun

Canim Hasan Findik nekdr istedi senden? Bende kendisiyle 2hafta once gorustum ve asistano gorusme sonrasi meme buyutme icin 10bin tl ucret isteyince acikcasi butcemi astigi icin yapamadim. Birde kendisi soyledigim/sordugum sorulara neden oyle dusunuyorsun, onu nerden duydun gibi bi tavirla yaklasinca acikcasi cokda icim sinmemisti. Yoksa bende onu dusunuyordum baslarda.
bana da 3000 euro demisti hasan bey ve ilgili davranmadi..halbuki burada herkes memnun..gerci benimde bütcemi asiyor

selamlar bende bu ameliyatı olucam kesin kararlıyım.hatta eskişehir ogü de yakup karabağlıdan randevumu aldım bile.yazdıkların ve senin gibi olumu şeyler yazanlardan öyle etkilendimki netten telefon bulup aradı az evvel.haldun beyle görüşcektim dedim benim buyrun dedi şok oldum.derdimi anlattım çok kısa ameliyta gircekmiş çünkü ister buyrun gelin yarın ister akşam arayın dedi çok ilgilendi.hakkınızdaki yorumlardan etkilenip aradım dedim hepsi sağolsunlar dedi.ay kafam çok karıştı p.teside randevum var fena aklımı çeldiniz yahu ama 3 ay sonra falan diyo.sizin yöntem kas altımıydı bu arada bende nerdeyse meme yok kas altı olur diye düşünüyorum.ay çok stres oldum niyeyse
haldun bey banada cok iyi davrandi telefonda.hatta whatsapp dan istedigim zaman hemen cevap yaziyor merak ettigin konulara..ama sanirim cok dolu oldugu icin 3 ay sonraya verebiliyor ameliyat tarihini..benim icin cok ugrasti ama denk gelmedi benim izin tarihime

Canim merhaba, Haldun beyi hangi numaradan aradin ulastin hemen? Bende email attim banada yarim saat icinde dondu, gelin konusalim dedi ama tabii randevu icin tarih bahsetmemis haftasonuda randevu hatlari kapali oldugu icin mecbur pazartesiyi beklicem aramak icin :(

Canim merhaba, Haldun beyi hangi numaradan aradin ulastin hemen? Bende email attim banada yarim saat icinde dondu, gelin konusalim dedi ama tabii randevu icin tarih bahsetmemis haftasonuda randevu hatlari kapali oldugu icin mecbur pazartesiyi beklicem aramak icin :KK43:
canim bana hemen maille cep numarasini vermisti

Ah ozaman maile bidaha yazip numarasinimi istesem :) Ben yurtdisinda yasadigim icin buhafta icinde hemen gitmek istiyorum on gorusme icin ☺️ Suan istanbulda izindeyim
2bucuk hafta sonra donuyorum, ah keske ilk geldigimde arastirsaydim biraz fazla pasif davrandim :(

Ah ozaman maile bidaha yazip numarasinimi istesem :) Ben yurtdisinda yasadigim icin buhafta icinde hemen gitmek istiyorum on gorusme icin ☺️ Suan istanbulda izindeyim
2bucuk hafta sonra donuyorum, ah keske ilk geldigimde arastirsaydim biraz fazla pasif davrandim :KK43:
canim bende yurt disindan yazdim kendisine..mail at ve söyle izinde oldugunu ve numarasini iste. kesin verir..hem sen sadece ön görüsme icin gideceksen verir bence randevu..ameliyat tarihini gec veriyor sadece

canim bende yurt disindan yazdim kendisine..mail at ve söyle izinde oldugunu ve numarasini iste. kesin verir..hem sen sadece ön görüsme icin gideceksen verir bence randevu..ameliyat tarihini gec veriyor sadece

Ilk mailde yazmistim zaten 17 Eylulde donuyorum diye, ama numarasini istemek aklima gelmedi acikcasi :) Sonradan yazdigi cevabada haftasonu randvu hatlari kapali olsugu icin haftabasi aricam gibi bisey yazmistim belki ondan vermemistir nasilsa aricak diye. Eger pzts erken tarih alamazsam yine mail atarim. Simdiden adami biktirmiyim :)) Sen ne yaptin bu arada canim? Karar verdinmi, yada vazmi gectin simdilik?

Back