valla haklısın cnm... sonuçta böle ameliyatlarda önemli olan acil olması değil, sonucun tatmin edici olması... o yüzden doğru doktoru bulduğunda acele etmemeli insan diye düşünüorm... Haldun beye ameliyat olmak için beklediğim süre için de o yüzden hiç üzülmüyorum:) iy ki beklemiş ve kendimizi emin ellere bırakmışız diormmm....
arkadaşlar sizin yazdıklarınızı büyük bir zevkle okuyorum. okudukça da kendime güvenim geliyor. ama hala korkuyorum. ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum. birçok yol denedim olmadı. olmuyor. ameliyat hakkında bilgilendirir misiniz? fiyatları ne kadar çeşitleri nedir? lütfen canlarım benim...
Arkadaslar bende yaptırmak istiyorum ama bu aralar fiyatlar ne durumda ve yuvarlak silikon hakkinda ne düşünüyorsunuz bilgi lutfen 😢
siz ne güzel oldunuz ve atlattiniz. ben kaldim ortada. haldun bey diyordum oda izinli olunca acaba o hatanede ömer ekin bey varmis.ona mi gitsem. siz hic rastladinizmi hastanede kendisine?
Insallahhhh parayi denklestiririm ve yaptiririmmm muayeneye gidersem haber vericem sizede 😗
ben sordum. yapıyorum hemde lazerle dedi. inşallah memnuun kalırsınEtrafta hiç lipo yaptığı birini tanıyormusun peki canım? ben hiç forumda denk gelmedim de.burun ve meme konusunda iyiymiş bayaa.bi de bunlar var aklımda:)
hayırlı olsun canım şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin görüntüye kavuşursunKizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
şimdiden hayırlı olsun cnm. için rahat olsun emin ellerdesin. ankarada bulabileceğin en iyi doktoru bulmuşsun. emin ol herşey süper olacaktır. sen sadece günleri say şimdiKizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
şimdiden hayırlı olsun cnm. için rahat olsun emin ellerdesin. ankarada bulabileceğin en iyi doktoru bulmuşsun. emin ol herşey süper olacaktır. sen sadece günleri say şimdi
hayırlı olsun canım şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin görüntüye kavuşursun
Teşekkür ederimm canimm:13: gelismelerden haberdar ederimm:)
Kizlar merhaba..bende bu forum sayesinde ameliyat olmaya karar verenlerdenim. Bir kaç özelle gorustukten sonra bir ay once figen hanima muayene oldum. Ameliyat olmaya karar verdim vermesine ama yinede tereddutlerim vardi. o sirada yaptigim arastirmalarda hep haldun hocanin ismini duyuyordum.megersem ameliyatlara çoğunlukla zaten haldun hoca giriyormus. tesadüf eseri kendisinin bir hastasiyla tanistim bana kendisinin numarasini verdi ve arayabilecegimi söyledi. Telefonda bile o kadar ilgiliydi ki konusma bitince rahatlamis oldugumu ve kesin kararli oldugum farkettim. Ayin 4 unde kontrolüm5.de ameliyatim varrr..cok heyecanliyimm:
bende nihayet Haldun hoca ile görüştüm ve 12 eylüle amaliyat günü aldım heyecanla bekliyorum.............
bende nihayet Haldun hoca ile görüştüm ve 12 eylüle amaliyat günü aldım heyecanla bekliyorum.............
Ben bu isi anlamadim simdi..banab12 eylül -19 eylül yokum izinliyim diye yazdi..cünkü o tarihe ben iznimi ayarlamistim..nasil olzyor da arkadasi o tarihte aliyo?
canım kaç cc oldu seninkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?