- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
Günaydın kızlar :) yan yatmaya başladım çok mutluyum. Ama sol göğüsüm hala şiş ve morluklar var bide şu sigara olayı bırakmak istiyorum ama olmuyor :/
merhaba..öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.ne mutlu sana ki zorlu süreci atlatmışsın nerdeyse.bende 1 ay içerisinde ömer beye ameliyat olmak istiyorum..henüz kendisini görmedim ama burdan takip ettiğim kadarıyla genelde başarılı olduğundan bahsediliyor.ayrıca ekonomik..canım yalnız ben high profil protez beğeniyorum üsttende dolgun oluyor ayrıca çok yanlara yayvan olmuyor dışa doğrı çıkık oluyorya çok güzel görünüyor gercekten.ama ömer bey fazla büyük protez koymuyor sanırım.ben internetten araştırdığımda benim gibi sıfır göğüs dokusu olan biri için 375 cc protez konmuş ve çok hoş olmuş.bu ölcüde bir protez koyarmı acaba bana?yani tabiki göğüs kafesinin durumu ile alakalı ama aklımda soru işareti kaldı.herkese küçük protez takmış sanırım kimseye 300 cc ve yukarı takmamış burdan okuduğum kadarıyla.ameliyat sonrası uyandığımda istediğimden küçük göğüslerim olmasından korkuyorum.o kadar yıl bekledikten sonra