• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

Benim doktorun fiyatları pek uçuk değil. Sen neredesin? Kaça yaptırmayı planlıyorsun?

Ben ankarada yaıyorum hacettepede meme ameliyatını düşünüyorum 3500tl ist da sordum 7000 istiyorlar:47: 2ameliyat sadece 14bin + orda 15 gun kalmam lzm oda çok tutuyo cnm anlıyor musun baya bi masraf offfff senin dr kaça yaptı senin cicilerinde güzel olmuş :16:

Ben ankarada yaıyorum hacettepede meme ameliyatını düşünüyorum 3500tl ist da sordum 7000 istiyorlar:47: 2ameliyat sadece 14bin + orda 15 gun kalmam lzm oda çok tutuyo cnm anlıyor musun baya bi masraf offfff senin dr kaça yaptı senin cicilerinde güzel olmuş :16:

özelden atıyorum...

Ben de hala çıkamadım. Bir de yeni şeyler deneyeceğim. Saçma olabilir ama, mikrop falan kapar mıyım diye de düşünmüyor değilim yani :1:

Sana katılıyorum kaç kişi kıyafetleri deniyorlar kesinlikle temiz değiller. Bide yeni bişey alınca garip nir kokusu olur mesela hayatta yıkamadan kullanmam. Şimdi birde çok hassasız herşeye dikkat etmemiz gerekiyor.

Tecrübeli arkadaşlarım size sorum var bu cicişler ne zaman yumuşamaya başlayacak?? Ne zaman rahat kullanabileceğiz ? ;)

benım doktorum 3-4 aya yumuşar dedı.bence kişinin cilt yapısıyla ,yaptığı masajlarla ilgili.benım 3 hafta bitti.üstler normal meme kıvamında ama altlar sert.koşunca kalıp gibi durmuolar biraz zıplıyorlar :) evde aynaya bakarak arada zıplıyorum bakalım hareket varmı diye :Ş)

benım doktorum 3-4 aya yumuşar dedı.bence kişinin cilt yapısıyla ,yaptığı masajlarla ilgili.benım 3 hafta bitti.üstler normal meme kıvamında ama altlar sert.koşunca kalıp gibi durmuolar biraz zıplıyorlar :) evde aynaya bakarak arada zıplıyorum bakalım hareket varmı diye :Ş)

Bırak zıplamayı adım atarken 2 saat geçiyor :)) korkuyorum. Benim 10.günüm :( 3 haftaya göre sen bayağı iyiyisin demekki. Bu arada doktorum bana masaj önermedi..

İkiaradabiderede dogru söylüyor biryerden başlamak lzm bak ben burun için ist. gidicem hiç bildiğim bir yer degil orda 15 gün kalmam lzm ucuz ve dr a yakın biyer arıycam nasıl olcak bilmiyorum. Ama dr iyi bi kbb ci sırf bu sebepten gidicem şimdiden uçak biletimi ayarladım en azından onu ucuza getirdim :16: Burda olmaya karar verdiğinde tarihini netleştir biletini al burda günlük kiralık dairelerden hastaneye en yakın olanı bulman için yardımcı olurum. Zaten ankara derli toplu bi şehir. Kaybolmazsın inan ist gibi degil.

evet o kiralık evleri hiç düşünmemiştim fikir verdiğin iyi oldu teşekkürler ;)

Bırak zıplamayı adım atarken 2 saat geçiyor :)) korkuyorum. Benim 10.günüm :( 3 haftaya göre sen bayağı iyiyisin demekki. Bu arada doktorum bana masaj önermedi..

Canim doktorun masaj yapma mi dedi yoksa sana mi birakti.eger sana biraktiysa ikinci haftadan sonra basla tabi genede doktorunaa danis.bana tek hareket verdi ve faydasi cok oldu

Canim doktorun masaj yapma mi dedi yoksa sana mi birakti.eger sana biraktiysa ikinci haftadan sonra basla tabi genede doktorunaa danis.bana tek hareket verdi ve faydasi cok oldu

Canım doktorum ben masaj önermiyorum hastalarıma protezi yerinde oynatmamaları için dedi kendiliğinden zaten yumuşayacağını söyledi. Doktorunun sana verdiği hareketin ne gibi faydaları oldu ??

Canım doktorum ben masaj önermiyorum hastalarıma protezi yerinde oynatmamaları için dedi kendiliğinden zaten yumuşayacağını söyledi. Doktorunun sana verdiği hareketin ne gibi faydaları oldu ??

Canim doktor bana tek bir hareket verdi. O da yukaridan asagi gogus ucundan yukaridan tutup agrisini hissedecek kadar sikmak.bu ustlerin ciddi anlamda yumusamasini , protezlerin asagi inmesinj ve odemlerden cabuk kurtulmami sagladi.

Canim doktor bana tek bir hareket verdi. O da yukaridan asagi gogus ucundan yukaridan tutup agrisini hissedecek kadar sikmak.bu ustlerin ciddi anlamda yumusamasini , protezlerin asagi inmesinj ve odemlerden cabuk kurtulmami sagladi.

Canım bende doktorumla görüşüp soracağım. Bugün 13. Günüm sol göğsüm hala şiş ödemli.

Günaydın kızlar :) yan yatmaya başladım çok mutluyum. Ama sol göğüsüm hala şiş ve morluklar var :( bide şu sigara olayı bırakmak istiyorum ama olmuyor :/

Günaydın kızlar :) yan yatmaya başladım çok mutluyum. Ama sol göğüsüm hala şiş ve morluklar var :( bide şu sigara olayı bırakmak istiyorum ama olmuyor :/

geçmiş olsun canım.şu sigara olayı bendede var.şartmı bırakmak.çokmu etkiliyor ameliyat sonrasını?napacaz acaba?ben henüz olmadım ama yakın zamanda olanlar kervanına katılacam inşallah.

Pinksdecigim bize gelişmelerini anlat artık agrım sızım var demiyorsun inanki mutlu oluyorum. Biraz dahasabret mutlaka o şişliklerde inecektir :16:

Pinksade cim cok ii haber bu sevindim hareketlerinde kisitlama varmi hala nasil hissediyosun?sigara olayi olmadi bak lutfen iyilesmeni olumsuz etkilicek seylerden kacinmalisin tatlim.

Back