- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.501
R rainyy için okudum Rabbim kabul etsin aminnnnDuamız
“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” dua sahibi arkadaşımız için 70 kere okuyacağız
R rainyy duası ;Benim duam Allahim dualarimi kabul et. Sikintilarimi gider. Bana dua okuyan arkadaslarimin dualarini kabul et
R rainyy
Aktif Lora
O olacakinan
B bursakesta
B blueandblue
Sukufezar_
kunfeyekun__
N neyapcambenn
Okudum,Allah kabul etsinDuamız
“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” dua sahibi arkadaşımız için 70 kere okuyacağız
R rainyy duası ;Benim duam Allahim dualarimi kabul et. Sikintilarimi gider. Bana dua okuyan arkadaslarimin dualarini kabul et
R rainyy
Aktif Lora
O olacakinan
B bursakesta
B blueandblue
Sukufezar_
kunfeyekun__
N neyapcambenn
Cnm geç sayilmazsa bni de dahil edebilirmisinDuamız
R rainyy okudu
Aktif Lora
O olacakinan
B bursakesta okudu
Sukufezar_
Kunfeyekunnn okudu
N neyapcambenn
Sen de varsın grupta hatta okumanı da yaptın dün :)Cnm geç sayilmazsa bni de dahil edebilirmisin
Sanirim bu baska kunfeyekunSen de varsın grupta hatta okumanı da yaptın dün :)
Aynı kişi değil canımSen de varsın grupta hatta okumanı da yaptın dün :)
Ha evet kızlar sorry:)Aynı kişi değil canım
N neyapcambenn İ listeden şimdilik çıkardım R rainyy Senin duan bitti Allah kabul etsinDuamız
R rainyy okudu
Aktif Lora okudu
O olacakinan okudu
B bursakesta okudu
Sukufezar_ okudu
kunfeyekun__ okudu
N neyapcambenn
AynenSanirim bu baska kunfeyekun
Duamız
Aktif Lora duası ;
Allahım gönlümdekileri sen biliyorsun kısa zamanda hayırlısı ıle olmasını nasıb et, sen ol dersin ve olur sana hiçbirşey zor gelmez. dua arkadaşalrımın da gönlunde ne varsa hayırlısı ile olsun amın
R rainyy
Aktif Lora ️
O olacakinan
B bursakesta
Sukufezar_
kunfeyekun__