- 12 Mart 2023
- 703
- 804
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.481
Esma Şerif olabilirKızlar bugün için de liste biter yeni duamız ne olsun ?hatim sayısı yüksek dua okuyamayız sayımız az abdest şartı olmayan bir dua olmalı bu liste için de ilerleyen listelerde abdestli okunacak duaları da okuruz inşallah dua önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Yusuf duası nedir?Yusuf duası nasıl sizce kızlar?
Yusuf yazmışım yunus duasıYusuf duası nedir?
Aslında onu okusak çok iyi olur ama abdest şartı var o duada abdest sıkıntısı olan arkadaşlar vardı grubumuzda o yüzden duayı ertelemiştikYusuf yazmışım yunus duası
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
Anladım hangi duayı okursak ben uyarımAslında onu okusak çok iyi olur ama abdest şartı var o duada abdest sıkıntısı olan arkadaşlar vardı grubumuzda o yüzden duayı ertelemiştik
Bunu bende söyleyecektim sayısı da az.Ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kavi ya Kadir okuyabiliriz 70 tane. Dilekler icin okunuyor.
bugun karar verelim yarin baslayalim insallah
Canım okudum ben dün etiket yaptım zaten gözündrn kaçtı sanırım
Kızlar bu duada herkes hemfikir mi ?yeni duamız bu olsun mu ?Ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kavi ya Kadir okuyabiliriz 70 tane. Dilekler icin okunuyor.
bugun karar verelim yarin baslayalim insallah
Evet gözümden kaçmış kusura bakmaCanım okudum ben dün etiket yaptım zaten gözündrn kaçtı sanırım
OlsunKızlar bu duada herkes hemfikir mi ?yeni duamız bu olsun mu ?
Ben katılırımKızlar bu duada herkes hemfikir mi ?yeni duamız bu olsun mu ?
N neyapcambenn liste başladı sizi de ekledimDuamız
“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” dua sahibi arkadaşımız için 70 kere okuyacağız
R rainyy duası ;Benim duam Allahim dualarimi kabul et. Sikintilarimi gider. Bana dua okuyan arkadaslarimin dualarini kabul et
R rainyy
Aktif Lora
O olacakinan
B bursakesta
B blueandblue
Sukufezar_
kunfeyekun__
N neyapcambenn