- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.801
Ağzına sağlık canimKuzum okudum ben de
Kuzuuum kedilerim de var zatenAğzına sağlık canimcok fazla kedi seven biri olarak profil resmini çok sevdim
Tamam canim
Yaaa ne güzel bizimde camda kapıda her yerde nöbet beklerler yiyecek için tontişlerKuzuuum kedilerim de var zateneşim de veteriner hekim istemediğim kadar kedi var etrafımda
Ona alıştıysa eğer neye alışırlarsa onu yiyorlarYaaa ne güzel bizimde camda kapıda her yerde nöbet beklerler yiyecek için tontişlerama şöyle sıkıntı var ki biri sadece pişmiş tavuk et istiyor onlardan başka bir şey yemek istemiyor
Senin ıcın soulemedım aslında tatlım sadece senin mesajın ustunden düşüncelerimi soylemek istedim Allah kabul etsin ınsallahTabi ki ben de okumuyorum. Hatta abdest alıp normalde kapalı değilim ama tüm duaları okurken saçımı kapalılar gibi sımsıkı bağlıyorum. Tek bir saçım görünmesin diye. O yüzden de mazeret durumumu bildirdim.
Canım bana da 2 arkadasın duasını yollar mısınBitti çok şükür adet olmadan
Canım H m arkadasimizin ne niyeti varsa diye okudum yusra arkadaşımız da öbür dua gruplarındaki dualarindan yola çıkarak okudum yani duaları yokCanım bana da 2 arkadasın duasını yollar mısın
Sokak kedisi olmasina ragmen çok sosyetik bir kediOna alıştıysa eğer neye alışırlarsa onu yiyorlarama çok aç kalmıyordur kalsa ne bulsa yer