- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.821
Kizlar akşama kadar bitirelim akşam yeni arkadaşa geçelim insaAllahayseMsb için okumayanlar
byebyeblackbird
Namaria
Umut_2019
@ftemiz(mazeret)
@casual woman
@mer_4260(mazeret)
ayseMsb
@H M(mazeret)
Ay sen en guzelini yaptinbende oyle yapsaydim hic beklemedigim anda mazaretlendim. Genelde herkes te adet olmus. Allah razi olsunBitti çok şükür adet olmadan
yalutserkan için okumayanlar
byebyeblackbird
@ftemiz(mazeret)
@mer_4260(mazeret)
@H M(mazeret )
@casual woman için okumayanlar
@mer_4260 (mazeret )
ayseMsb için okumayanlar
byebyeblackbird
Namaria
Umut_2019
@ftemiz(mazeret)
@casual woman
@mer_4260(mazeret)
ayseMsb
@H M(mazeret)
Ne demek canım önce dualarınızı beklemek istedim ama baktım adet geldi gelecek bide uzun sürüyor baya geciktirmek istemedim başka dua gruplarında paylasmissindir diye Duana bakinayim dedim bulamadım niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah ne muradın varsa versin hayirlisiylaAy sen en guzelini yaptinbende oyle yapsaydim hic beklemedigim anda mazaretlendim. Genelde herkes te adet olmus. Allah razi olsun
Canim maşallah listeyi bitirdin Ağzına sağlık Rabbim senin de gönül muradini nasip etsin InşaAllah Allah razi olsunNe demek canım önce dualarınızı beklemek istedim ama baktım adet geldi gelecek bide uzun sürüyor baya geciktirmek istemedim başka dua gruplarında paylasmissindir diye Duana bakinayim dedim bulamadım niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah ne muradın varsa versin hayirlisiyla
Paylaastim aaslinda var bi surü.Ne demek canım önce dualarınızı beklemek istedim ama baktım adet geldi gelecek bide uzun sürüyor baya geciktirmek istemedim başka dua gruplarında paylasmissindir diye Duana bakinayim dedim bulamadım niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah ne muradın varsa versin hayirlisiyla
Amin inşallah canım cümlemizinCanim maşallah listeyi bitirdin Ağzına sağlık Rabbim senin de gönül muradini nasip etsin InşaAllah Allah razi olsun
Canim niyetin onemli farziyeti yok tabiki kıl zaten mubarek aydayizKızlar bide bişey soracağım bilginiz varmı bilmiyorum Recep ayının her on gününde kılınan namaz varya bugun ay 20 akşam namazından sonra 21 gecesi sayılıyor ya hani üçüncü on günlüğü kılabilir miyim akşam namazından sonra ayyy adet olurda kilamazsam diye çok korkuyorum
Ben göremedim herhalde bidaha yazarmisin okuyayım bidahaPaylaastim aaslinda var bi surü.
Haticeydi ismim
Tabiki farz değil ama başladım bir kere bitsin istiyorumCanim niyetin onemli farziyeti yok tabiki kıl zaten mubarek aydayiz
Aa duayimi bidaha okuyacaksin yok canim allah razi olsun. Kismet olsun bidaha okuma.Ben göremedim herhalde bidaha yazarmisin okuyayım bidaha
Olsun canım uzun surmuyorki zatenAa duayimi bidaha okuyacaksin yok canim allah razi olsun. Kismet olsun bidaha okuma.
Yok duaya takilmam ben niyetine skntısina okunur ama sadece isimli onemli geliyor bana tabi. Yok bir daha okuma allah razi olsunOlsun canım uzun surmuyorki zateno kadar da bakındım mesajlarinada göremedim
Hiçbir bilgim yok kuzum H Hufezaa arkadaşımız hafizdi insaAllah görürse cevaplandirirKızlar bide bişey soracağım bilginiz varmı bilmiyorum Recep ayının her on gününde kılınan namaz varya bugun ay 20 akşam namazından sonra 21 gecesi sayılıyor ya hani üçüncü on günlüğü kılabilir miyim akşam namazından sonra ayyy adet olurda kilamazsam diye çok korkuyorum
Tamam canım nick'li kardeşimizin niyetine diye okudum Allah kabul etsinYok duaya takilmam ben niyetine skntısina okunur ama sadece isimli onemli geliyor bana tabi. Yok bir daha okuma allah razi olsun
Tamam canım nick'li kardeşimizin niyetine diye okudum Allah kabul etsin