Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

PiXiEE Canım ben pazar günkü niyetleride okudum Rabbim kabul etsin inşallah

PiXiEE canım,dua kısa ama insanlık hali,bazen siteye giremiyoruz,elde olmayan sebepler olabiliyor , bunun için bir opsiyon koysan cuma günü için sabah paylaşıp,akşam okunsun diyorsun,en geç 1 gün sonra akşama kadar desen dahamı iyi olur acaba?,dünden beri hakikaten giremedim ,üstüne üstlük çok ciddi bir problemim vardı,anı gelişen çözmek zorundaydim,hallettim çok şükür ,öbür dua grubunada bildirememişim, listeden çıkardılar,sağlık olsun,kimsenin hakkına girmeyeyimde

Okudum dualadim Allah kabul etsin

Bir yanlislik var canım sabah paylasip akşam okunsun demedim hiç sabah paylasiyorum ertesi gün sabaha kadar süre oluyor canim

Bu arada listeden çıkarmak için iki gün bildirmeme süresi var canım iki gün boyunca hiçbir bildirim uapmayan arkadaşı cikarmicam seklinde yazmıştım

Bu arada listeden çıkarmak için iki gün bildirmeme süresi var canım iki gün boyunca hiçbir bildirim uapmayan arkadaşı cikarmicam seklinde yazmıştım
Peki canım teşekkür ederim, bana mesaj atmışsın özelden zaten,sağol ama söylemek istedim, bazen acil durumlar olabiliyor,günlük giremiyoruz,kusura bakma yeniden,ben hakka asla girmek istemem ondan telas yaptım bende

Estağfurullah canım ne kusuru elbette aksilikler olabiliyor insanız sonuçta

İkş arkadasımın niyeti için de okudum, Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin aminn

Okudum aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…