Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Hali CANIM SİTEYE GİRİYORSUN AMA OKUYUP OKUMADIĞIN İLE İLGİLİ BİR BİLDİRİM YAPMIYORSUN LÜTFEN DUALARI GÜNÜ GÜNÜNE OKUYALIM

Hali bugünde bildirim gelmezse seni listeden çıkarmak durumunda kalıcam bilgin olsun

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - SUHAN / nick ile

3 - hayalleriolankiz / ÖZGE

4 - K Kipa2008 / ÖZLEM

5 - Meybuz / FİLİZ

6 - Nefes0858 / FERDA

7 - PiXiEE / FİLİZ

8 - RedGirl / nick ile

9 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti

10 - Sehrazat6 / FATMA

11 - Life light / ELİF

12 - Jawlensky / MERVE

13 - Saliha40 / SALİHA

14 - A anabel lee / ZÜBEYDE

15 - Sohrab / nick ile

16 - nursevdi / NURSEVEN

17 - Hali / ELİF

18 - Taze fasulye / ZEYNEP

19 - V Vavin /

20 - goah / PINAR

21 - begonvil1985 / İREM ilk niyeti

22 - R rana20 / RABİA

23 - Aktif Lora / AYŞE

24 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

25 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

26 - madamseker / VİLDAN

27 - M mavikelebeeek / SEMA

28 - C Calcifer / nick ile

29 - M MaviMabellee / NESİBE

30 - 5 528mucizemmm / TUĞÇE

31 - Madammor / MERVE

32 - kavs-i kuzah / AYŞE

33 - M Meva59 annesi / nick ile

34 - M Meva59 / nick ile

35 - Tiniminimavihanim / ESRA

36 - Y yagmurdansonra / ZEYNEP NEHİR

37 - Sadelikherseydir / KÜBRA

38 - ohbb / HANİFE

39 - Cemoos / CEMİLE

40 - A Ajim aj / HATİCE

41 - Asiltutku annesi / NESİBE

42- Sevgicik / KEVSER

Neden ben bi tek dün okuyamadim o da durumum müsait değildi bu tavır niye anlamadım şu an durumum düzeldi oturdum okuycam bu mesajı gördüm anlamadım

12 mart . 2 arkadaşın niyetini okudum..

Neden ben bi tek dün okuyamadim o da durumum müsait değildi bu tavır niye anlamadım şu an durumum düzeldi oturdum okuycam bu mesajı gördüm anlamadım
En baştan söylendi günü gününe okunacak diye. Sizin tavrınız anlamsız. Tek tek herkesle uğraşmak çok mu kolay?

En baştan söylendi günü gününe okunacak diye. Sizin tavrınız anlamsız. Tek tek herkesle uğraşmak çok kolay mı?
Ya tavır yapmıyorum ben aslında okudum dün ama tam kac sayı okudum emin olamadım sonra durumum müsait olmadı kasıtlı değildi sürekli etiketleyip kizmann manası yok insanların elinde olmayan sebepleri olabilir bu kadar katı oluncaya çıkarabilirsiniz PiXiEE

1. birtek sen değilsin
2. o kadar etikeleme yapıyorum çevrimiçi olmana rağmen cevap vermiyorsun
3. günü günüde okuyacağız diye çok kere söyledim ve okuyamayacak olanlar listeye girmesin diye ısrarla belirttim
4. özel bir sebepten dolayı okuyamıyorsan sitede çevrim içi iken burayada şundan dolayı okuyamadım yetiştiricem diye haber verebilirsin . herkesin mazereti olabilir insanız sonuçta

Yazılanları şahsi algılamazsanız memnun olurum ortada bir tavır yok grubun en başından beri onlarca kez tekrar etmiş olduğum kuralını tekrar dile getirdim.

Burdan yazamicam bir sevep durumumu düzelttim okucam simdi bu kadar.

katılıkla alakası yok durumun müsait değildi diyorsun tamam insanız olabilir her türlü aksaklık olabilir. sitede çevrim içi olup cevap vermemen hoş değil .
VE EVET SÜREKLİ OLARAK ETİKETLEME DAHA ÖNCE DE YAPTIM BUNDAN SONRA DA YAPACAĞIM . ETİKETLENMEKTEN RAHATSIZ OLAN VAR İSE ÇIKABİLİR LİSTEDEN.

Normalde çıkarmanızi isterdim ama kimsenin sayı açısından hakkına girmek istemiyorum okuyunca etiketlemeyi yapicam. Siz çıkarmak isterseniz cikarabilirsiniz o ayri .

Özel mesaj da var. İlla konuyu açıklamaya gerek de yok. Müsait olamıyorum özel sebeplerke dersiniz olur biter. Sitede aktif olup yazmayınca iyi niyetinize şüphe düşer
Ya yazamamisimdir olabilir iki kişiye niye cevap veriyorum kasıtlı bir durum yok onu aciklamaya calisiyorum size niye ayrıca açıklama yapıyorum lütfen karismayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…