Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Okudum iki kardeşimiz için de, Allah niyetlerini kabul etsin, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Amin, PiXiEE

13mart pazar günü arkadaşların niyetine okudum Rabbim dualarını kabul etsin

PiXiEE Okudum canim

İki arkadaşımız içinde okudum inşallah Rabbim kabul etsin

PiXiEE RedGirl 2 nizede okudum canım Allah kabul etsin

@Btlaydnz23 canım duaların niyetleri paylaşılınca niyetleri dualadıktan sonra okudum bildirim yapmayı unutma lütfen . tamam tüm listeyi okudun ama bildirim yaparsan iyi olur canım

Fatma hanım ve kendi niyetime okudum Allah dualarımızı ve dileklerimizi kabul etsin

T
@Btlaydnz23 canım duaların niyetleri paylaşılınca niyetleri dualadıktan sonra okudum bildirim yapmayı unutma lütfen . tamam tüm listeyi okudun ama bildirim yaparsan iyi olur canım
Ben bir kere yazınca gerek olmaz yeniden bildirmeye diye düşünmüştüm nolur kusuruma bakmayın bundan sonra bildirim yapacağım mutlaka

T

Ben bir kere yazınca gerek olmaz yeniden bildirmeye diye düşünmüştüm nolur kusuruma bakmayın bundan sonra bildirim yapacağım mutlaka
estağfurullah canım ne kusuru ama tüm arkadaşlar hergün girip bildirim yapıyor o yüzden düzen bozulmasın diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…