Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

bu zamana kadar kimseyi dua listemden keyfi yere çıkarmadım çıkmak isteyen kendisi sebebini söyledi ve çıktı. okumalarda geciikme yaşanıldığında çıkarırım listeden

Ya yazamamisimdir olabilir iki kişiye niye cevap veriyorum kasıtlı bir durum yok onu aciklamaya calisiyorum size niye ayrıca açıklama yapıyorum lütfen karismayin
bak canım sebebini yazamamış olabilirsin kimse sana özel sebebini açıkla demiyor. burda sorun defalarca etiketlenmene ragmen ve de çevrimiçi olmana ragmen cevap yazmaman ve de gününde duayı bitirmemen. üstüne birde neden sadece ben demen ki doğrusunu bilmeden yazıyorsun bunu buna ek olarakta sürekli etiketlendiğini söylüyorsun tabiiki etiketleneceksin bu grubun normal işleyişi. diğerlerini etiketlemeyip sadece seni mi etiketledim ben. direk sert bir tavırla girdin konuya o yüzden böyle tepki aldın .

bak canım sebebini yazamamış olabilirsin kimse sana özel sebebini açıkla demiyor. burda sorun defalarca etiketlenmene ragmen ve de çevrimiçi olmana ragmen cevap yazmaman ve de gününde duayı bitirmemen. üstüne birde neden sadece ben demen ki doğrusunu bilmeden yazıyorsun bunu buna ek olarakta sürekli etiketlendiğini söylüyorsun tabiiki etiketleneceksin bu grubun normal işleyişi. diğerlerini etiketlemeyip sadece seni mi etiketledim ben. direk sert bir tavırla girdin konuya o yüzden böyle tepki aldın .
Tamam okumam bitince etiketlemeyi yapicam.

PiXiEE PiXiEE arkadaşımız baştan günü gününe bildirim yapmaya özen gösterelim dedi sonuçta uğraşıyor emek ediyor bu kadar insanı takip ediyor okuyamıyacak durum olur o gün müsait olunmazsa zaten söylenir ve bizler de idare ederiz yada paylaşım yapar okuruz siteye girilip müsait olunmadığını söylememek ayrı pixiee arkadaşımızıda anlayalım lütfen herkes dualansın zamanında istiyoruz okuyamadiginiz zaman olursa ben yardımcı olurum kızlar genel olarak söylüyorum

KIZLAR HER ZAMANKİ GİBİ YARIN SİTEYE GİREMEYEBİLİRİM :) O YÜZDEN PAZAR NİYETLERİNİ BUGÜNDEN PAYLAŞIYORUM

12.000 ''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''

Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
  • Bir günde 2 kişinin niyetine okunacak
  • kişi başı 285 tane okunacak
  • İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda 285+285 =570 tane okuyacak
  • Her gün iki arkadaşımızın niyetine okuyacağız
  • Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 30 tane fazla okuyacak yani 285+30 = 315 tane okuyacak
  • iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.

9- K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti; 13 Mart Pazar
Belediyeden beklediğim işe biran önce girmeyi ve uzun süre huzurla çalışmayı diliyorum

10 - Sehrazat6 Sehrazat6 / FATMA niyeti; 13 Mart Pazar
«Bismillahirrahmanirrahim’in kudreti hürmetine senden istiyorum. Derecemi yükselt, göğsüme genişlik ver ve işlerimi kolaylaştır. Fazlın ve kereminle bizi hesap edilmeyen yönden rızıklandır, İzzetinin celali, heybetinin celali ve azametinin kudreti hürmetine senden istiyorum, bizleri de salih kullarından eyle. Bebeğim Hayırla afiyetle gelişsin zamanı gelince sağlıkla doğsun, borçlarımızı ödeyelim, evimize hayırla çıkalım, düşmanlarımızdan bizleri koru. Bu duayı okuyan arkadaşlarımdan ve benden razı ol, onların sıkıntılarını gider Rabbim, Amin.

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - SUHAN SUHAN / nick ile

3 - hayalleriolankiz hayalleriolankiz / ÖZGE

4 - K Kipa2008 / ÖZLEM

5 - Meybuz Meybuz / FİLİZ

6 - Nefes0858 Nefes0858 / FERDA

7 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

8 - RedGirl RedGirl / nick ile

9 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti

10 - Sehrazat6 Sehrazat6 / FATMA

11 - Life light Life light / ELİF

12 - Jawlensky Jawlensky / MERVE

13 - Saliha40 Saliha40 / SALİHA

14 - A anabel lee / ZÜBEYDE

15 - Sohrab Sohrab / nick ile

16 - nursevdi nursevdi / NURSEVEN

17 - Hali Hali / ELİF

18 - Taze fasulye Taze fasulye / ZEYNEP

19 - V Vavin /

20 - goah goah / PINAR

21 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM ilk niyeti

22 - R rana20 / RABİA

23 - Aktif Lora Aktif Lora / AYŞE

24 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

25 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

26 - madamseker madamseker / VİLDAN

27 - M mavikelebeeek / SEMA

28 - C Calcifer / nick ile

29 - M MaviMabellee / NESİBE

30 - 5 528mucizemmm / TUĞÇE

31 - Madammor Madammor / MERVE

32 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah / AYŞE

33 - M Meva59 annesi / nick ile

34 - M Meva59 / nick ile

35 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim / ESRA

36 - Y yagmurdansonra / ZEYNEP NEHİR

37 - Sadelikherseydir Sadelikherseydir / KÜBRA

38 - ohbb ohbb / HANİFE

39 - Cemoos Cemoos / CEMİLE

40 - A Ajim aj / HATİCE

41 - Asiltutku Asiltutku annesi / NESİBE

42- Sevgicik Sevgicik / KEVSER

Hali Hali canım niyetim tartışmak yada birilerini kırmak değildi lütffen yanlış anlaşılmasın dua gruplarında tartışmayı da hiç sevmem normalde. sonuçta iyi birşeyler yapıp hiç tanımadığımız arkadaşlarımızla birlikte dualar ediyoruz. o yüzden kırgınlık olmasını istemem . dediğim gibi yazdığım şeyler grubun genel kuralları lütfen kimse şahsi algılamasın.

Böyle bir tatsızlık olduğu için sizlerde kusura bakmayın kızlar umarın durum tatlıya başlanmıştır.

Hali Hali canım niyetim tartışmak yada birilerini kırmak değildi lütffen yanlış anlaşılmasın dua gruplarında tartışmayı da hiç sevmem normalde. sonuçta iyi birşeyler yapıp hiç tanımadığımız arkadaşlarımızla birlikte dualar ediyoruz. o yüzden kırgınlık olmasını istemem . dediğim gibi yazdığım şeyler grubun genel kuralları lütfen kimse şahsi algılamasın.

Böyle bir tatsızlık olduğu için sizlerde kusura bakmayın kızlar umarın durum tatlıya başlanmıştır.
Siz de kusura bakmayın.

• İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda 285+285 =570 tane okuyacak
  • Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 30 tane fazla okuyacak yani 285+30 = 315 tane okuyacak

7 - @snow3414 / FİLİZ niyeti; 12 Mart Cumartesi
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, a

kıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime sabır, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Duama Amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenlerin en hayırlısını nasip et Allah’ ım. Amin.

8 - RedGirl RedGirl niyeti / nick ile ; 12 Mart Cumartesi
Hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı bir şekilde çocuklarım ve eşim için en iyi anne ve eş olabilmek ve onları bu yönde yetiştirebilmek. Anneme, babama, kayınbabama ve kayınvalideme hayırlı evlat olabilmek. Bütün Müslüman kardeşlerimin ve benim günahlarımın af olması, cennete nail olabilmek ve peygamber efendimizin sancağı altında toplanabilmek niyetiyle, amin amin amin.

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

4 - K Kipa2008 / ÖZLEM

17 - Hali Hali / ELİF

19 - V Vavin /

20 - goah goah / PINAR

22 - R rana20 / RABİA

34 - M Meva59 / nick ile

38 - ohbb ohbb / HANİFE

40 - A Ajim aj / HATİCE

7 - @snow3414 / FİLİZ niyeti; 12 Mart Cumartesi
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime sabır, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Duama Amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenlerin en hayırlısını nasip et Allah’ ım. Amin.

8 - RedGirl RedGirl niyeti / nick ile ; 12 Mart Cumartesi
Hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı bir şekilde çocuklarım ve eşim için en iyi anne ve eş olabilmek ve onları bu yönde yetiştirebilmek. Anneme, babama, kayınbabama ve kayınvalideme hayırlı evlat olabilmek. Bütün Müslüman kardeşlerimin ve benim günahlarımın af olması, cennete nail olabilmek ve peygamber efendimizin sancağı altında toplanabilmek niyetiyle, amin amin amin.

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

4 - K Kipa2008 / ÖZLEM

17 - Hali Hali / ELİF

19 - V Vavin /

20 - goah goah / PINAR

22 - R rana20 / RABİA

34 - M Meva59 / nick ile

38 - ohbb ohbb / HANİFE

40 - A Ajim aj / HATİCE

Okudum Allah kabul etsin 🤲🏻🤲🏻

Ya yazamamisimdir olabilir iki kişiye niye cevap veriyorum kasıtlı bir durum yok onu aciklamaya calisiyorum size niye ayrıca açıklama yapıyorum lütfen karismayin
Ben bu gruptaysam karışırım ve PiXiEE PiXiEE savunurum. Onun vesile olduğu güzel bir şeye gölge düşmesini istemem

X