Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Tamam canım

Migrenben için okuyacağımı Aktif Lora okuyacakmış.
Saliha40 için okuyacağımı kendisi okuyacakmış.
i p e k için okuyacağımı Butimar- okumuş.
Bende R rana20 için ve de Madammor için okudum. RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH
BENİM OKUMAM GEREKENİ OKUYUP YARDIM EDEN ARKADAŞLARDANDA ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH

Şimdi ben Cookiie ve Z zeynepmuratselo için okuyacağım.

Zeynep murat selo için okudum

okudum canım Allah kabul etsin

Tiniminimavihanim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane)

Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.

Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn

Butimar-

begonvil1985

Z zeynepmuratselo

5 528mucizemmm

Nefes0858

Umut_2019

goah

sunpineapple

@Sare6 - Sehrazat6

@Bidar Sultan

nursevdi

V Vavin

A anabel lee

begonvil1985

agustos72

Jawlensky

aypare ackerman

SUHAN

RedGirl

C Calcifer

Ssevincli

Aktif Lora

Migrenben

i p e k

R rana20

Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

kavs-i kuzah

KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE BU LİSTEMİZ 6 MART PAZAR GÜNÜ BİTECEK . YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.

NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.

Eymen-in Clnar-in Annesi

E Elfzehra

greyfurt

Bynnbbssrra

orjinal19

ASSOSyal

K Kitapkontesi

Wilma11

clara

Magnifiaque

Tubismavis

Amazing family

cevizli tarcinli kek

K kizkizakiz

Cemoos

Birdiyetmeselesi

E Eda1996

honeymilkkk

mutlulukbenihicbirakma

Mavi ayy

hapiness_123

SoLeiL12

Merayyy

K kartanem2

iki prensesin annesi

Asimisa

Hasretim30

M Maviay

T There is Hope

bsra61

Lady Luck

A akimel

P pembeumutyildizi

biscotti20

yalutserkan

Minnosprenses

coconatt

bir mucizee

BlueBerry4268

evhayalim

Sohrab

sepulik

K Kirazxyz

selef0111
debriyajgazfren
Akulina

Sevgicik

Hemsirecik
Balanne26

Celikkf
Asiltutku

Katilirim. Duami bir boşlukta yollarım özelden.

Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…