- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #16.721
Okudum. Allah niyetini kabul eylesin.@tiniminihaniim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane)
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn
@Butimar-
@begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Tospaagtd
Nefes0858
Umut_2019
@goah
sunpineapple
@Sare6 - @Sehrazat6
@Bidar Sultan
@nursevdi
V Vavin
@anabel lee
@begonvil1985
agustos72
@Tosun Pasa
aypare ackerman
SUHAN
@RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
@rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Okudum Allah kabul etsin@tiniminihaniim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane)
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn
@Butimar-
@begonvil1985
Z zeynepmuratselo
@Tospaagtd
Nefes0858
Umut_2019
@goah
sunpineapple
@Sare6 - @Sehrazat6
@Bidar Sultan
@nursevdi
V Vavin
@anabel lee
@begonvil1985
agustos72
@Tosun Pasa
aypare ackerman
SUHAN
@RedGirl
@Calcifer
@Ssevincli
Aktif Lora
Migrenben
i p e k
@rana20
Cookiie
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Desteğe ihtiyacın varmı canımMadammor İÇİN EŞİM VE BEN OKUDUK CANIM ALLAH KABUL ETSIN İNŞALLAH
canım yok sagol bıtırım benZ zeynepmuratselo canım desteğe ihtiyacın var mı
pixe olmadı yarın kalanları paylaşıırz.ben hesap yapacağım listeyi bitirdim gibi görünüyor
tamam canımpixe olmadı yarın kalanları paylaşıırz.ben hesap yapacağım listeyi bitirdim gibi görünüyor
Canim mabelle icin okudgumu yazdim hatirliyorumMadammor için okumayanlar 27 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Cookiie
Cookiie için okumayanlar 28 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
sunpineapple
Z zeynepmuratselo – eşi
Z zeynepmuratselo – eşi 1 Mart Salı okunacak (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
sunpineapple
Z zeynepmuratselo – eşi
M MaviMabellee 2 Mart Çarşamba okunacak (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
Umut_2019
sunpineapple
@Bidar Sultan
V Vavin
aypare ackerman
Aktif Lora
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
düzelttim canım kusura bakmaCanim mabelle icin okudgumu yazdim hatirliyorum
❤❤düzelttim canım kusura bakma
Okunurda okuyamwyanlar oluyor .. bn okurum3 kısıye de okunabilir aslında, sayı cok olmuyor gunluk 750
M MaviMabellee için okudum Rabbim duasını kabul etsin inşallahMadammor için okumayanlar 27 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)
Cookiie
Cookiie için okumayanlar 28 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
sunpineapple
Z zeynepmuratselo – eşi
Z zeynepmuratselo – eşi 1 Mart Salı okunacak (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
sunpineapple
Z zeynepmuratselo – eşi
M MaviMabellee 2 Mart Çarşamba okunacak (1750 tane)
Z zeynepmuratselo
Umut_2019
sunpineapple
@Bidar Sultan
V Vavin
aypare ackerman
Aktif Lora
Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah
Canim kardeşimi de dahil edebilir miyiz yeni listeyeKIZLAR ALLAH KISMET EDERSE BU LİSTEMİZ 6 MART PAZAR GÜNÜ BİTECEK . YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.
NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.
Eymen-in Clnar-in Annesi
E Elfzehra
greyfurt
Bynnbbssrra
orjinal19
ASSOSyal
K Kitapkontesi
Wilma11
clara
Magnifiaque
Tubismavis
Amazing family