Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Canım bazı günlerim çok yoğun geçiyor, günde 2 kişiye yetiştiremezsem kimsenin hakkına girmek istemem. O yüzden katılmayayım, Allah hepimizin niyetlerini hayırlısıyla kabul etsin inşallah

Mabellee niyetini 2 Mart Çarşamba (1750 tane) tane okudum. Kullanıcı adımı degistirdim(sare6'yım) bir süre karışıklık olmasın diye belirtecegim kimsenin aklında soru işareti kalmaması adına.Rabbim kabul etsin niyetini kardesim amin

PiXiEE canım sen 6 martta bitiyor demiştin ben yetiştirecektim o güne kadar. Ama bazıları kendi için okuyacak yazmışsın ya anlamadım ben bi an önce bitsin diye mi böyle yaptınız?

Hogwartss ve zeynepmuratselo eşi için
1.750 + 1.750 la ilahe illallah aypare ackerman yerine ablam okudu

Canım o civarlardaysa ben de katılırım Allahınn izniyle. Fettah hatmine katıldım birde yetiştiremem diye korktum ama 600 bismillah yetiştiririm

Canım o civarlardaysa ben de katılırım Allahınn izniyle. Fettah hatmine katıldım birde yetiştiremem diye korktum ama 600 bismillah yetiştiririm
Tamam canim yarın eklerimlisteye niyetin aynı mı birde sakıncası yoksa ismini de yazar mısın

PiXiEE canım sen 6 martta bitiyor demiştin ben yetiştirecektim o güne kadar. Ama bazıları kendi için okuyacak yazmışsın ya anlamadım ben bi an önce bitsin diye mi böyle yaptınız?
Bir an önce bitsin diye değil canım günü geçmiş ama hala niyetleri tamamlanmadığı için niyetlenemeyen arkadaşlarım var . Duaların çok beklemesi için hızlandırdik

Migrenben için okumuştum. O okundu ise ona okuduğumu diğer kişiye yazalım.

Şimdi yeni 1750 adet daha okudum. Okunmayan kim vardı? O kişiye yapayım duasını

Migrenben için okumuştum. O okundu ise ona okuduğumu diğer kişiye yazalım.

Şimdi yeni 1750 adet daha okudum. Okunmayan kim vardı? O kişiye yapayım duasını
Canim bugün yazmistim o yazıyı kimler limon niyetine okudu hepsini tskil edemedim kızımı uyutmaya çalışıyorum sen yazılanlara bakar misin ona göre senin için okuyanları okula dogerlerine sıradan olkursun Saliha40 arkadaşımızda senin okuman geteken sayiyikendisi okumuştu yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…