Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Senin sucun degil ki canim sen neden özür dileyesin. Belirttimde zaten onlarin hak vebali. Sonucta herkes kendine okur 5bin 10bin 70bine tamamlar duasini. Burda önemli olan birliktir birbirimize dua etmektir ama bazilari önemsemiyor iste. En guzelini yaparsin sende yorulmamis olursun uğraşmayarak. Allah yardimcin olsun

Merhabalar
Baska dualarım var malesef katılamayacağım
Etiketlediğiniz için teşekkür ler

i p e k için okumayanlar 25 Şubat Cuma (1750 tane)

Z zeynepmuratselo

@Bidar Sultan

aypare ackerman

Z zeynepmuratselo – eşi

R rana20 için okumayanlar 26 Şubat Cumartesi (1750 tane)

Z zeynepmuratselo

@Bidar Sultan

aypare ackerman

Z zeynepmuratselo – eşi

Madammor için okumayanlar 27 Şubat Pazar okunacak (1750 tane)

Z zeynepmuratselo

@Bidar Sultan

aypare ackerman

Cookiie

Z zeynepmuratselo – eşi

Cookiie için okumayanlar
28 Şubat Pazartesi okunacak (1750 tane)

Z zeynepmuratselo

sunpineapple

@Bidar Sultan

aypare ackerman

Z zeynepmuratselo – eşi

Z zeynepmuratselo – eşi 1 Mart Salı okunacak (1750 tane)

Z zeynepmuratselo

sunpineapple

@Bidar Sultan

aypare ackerman

i p e k

Z zeynepmuratselo – eşi

günlük 600 tane mi okunuyor. Katılırım öyleyse. Bi ara günlük çekiyordum besmeleyi. Kolay okunuyor
Evet canım şu anda sayı 600 civari katılanlar arttıkça kişi başı düşen sayı da azalacak. Yarın eklerim seni listeye duamız haftaya başlayacak inşallah özelden niyetini ve sakıncası yoksa ismini yazabilir misin

Merhaba suan baska geuptayım canım 4700 ya fettah okuyorum yetiştiremeye bılırım aynı zaman da çalısıyorum da

Etiket için teşekkür ederim canım, ben de Ya Fettah hatmindeyim yetiştirmeye bilirim. Katılamayacağım maalesef çok teşekkürler yine de rabbim tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin

1750 + 1750 + 1750 ablamla annem okudu
aypare ackerman arkadaşımız geride onun adına nur , rana20 , madammor arkadaşımızın niyetine tamamlayabilirsiniz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…