Tiniminimavihanim niyeti; 3 Mart Perşembe (1750 tane) Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz Rabbimşimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.Sen bizlere önce sağlık huzur mutluluk bolluk bereket nasip et.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.”En hayırlı zamanda sağlıklı salihli evlat sahip olmayı ben ve benim gibi bekleyişte olan tedavide ümidini kesmiş kim varsa bizleri müjdelendir Rabbim
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et. Dualarıma âmin diyen kardeşlerimin de ne dilekleri dualari varsa kabul eyle Aminnn
Butimar- begonvil1985 Z zeynepmuratselo 5 528mucizemmm Nefes0858 Umut_2019 goah sunpineapple @Sare6 -
Sehrazat6 @Bidar Sultan nursevdi V Vavin A anabel lee begonvil1985 agustos72 Jawlensky aypare ackerman SUHAN RedGirl C Calcifer Ssevincli Aktif Lora Migrenben i p e k R rana20 Cookiie Z zeynepmuratselo – eşi
kavs-i kuzah