Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Ne zaman başlayacak ve hangi dua okunacak çok liste oldu karıştı biraz kusura bakmayın.

Benim için uygun canım 2 olsa da katılırım

Z zeynepmuratselo eşi niyetine okudum Allah kabul etsin inşaallah PiXiEE

Canım Allah razı olsun dahil etmişsiniz ama çok fazla okunacak yerim var tam olarak günlük kaç tane okunacak.ona göre net bişey söyleyim

KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE BU LİSTEMİZ 6 MART PAZAR GÜNÜ BİTECEK . YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ.

KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.

NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.

@Bidar Sultan

Eymen-in Clnar-in Annesi

E Elfzehra

Sadelikherseydir

greyfurt

Bynnbbssrra

orjinal19

Minnosprenses

ASSOSyal

K Kitapkontesi

Wilma11

clara

Magnifiaque

Tubismavis

Amazing family

cevizli tarcinli kek

@Zeynebim2020

K kizkizakiz

Cemoos

Birdiyetmeselesi

E Eda1996

honeymilkkk

mutlulukbenihicbirakma

Mavi ayy

R ruhsuzcadi

hapiness_123

SoLeiL12

Merayyy

K kartanem2

iki prensesin annesi

E ebra34

Asimisa

Hasretim30

M Maviay

T There is Hope

bsra61

Lady Luck

A akimel

P pembeumutyildizi

biscotti20

yalutserkan

M mmmeyra

Minnosprenses

coconatt

bir mucizee

BlueBerry4268

Ecemhasan35677

evhayalim

Sohrab

Feminas

Daha önce katilamayacagimi yazmıştım sizlere kolay gelsin Allah kabul etsin

Katiliyim inşallah canım kişi başı 600 tane günde 1200 tane besmele okunacak doğru mu anladım yanlışım varsa duzelt beni
YOK CANIM 300- 300 TOPLAM 600 ŞU ANDA MUHTEMELEN DAHA KATILAN OLUR SAYIMIZ DAHA DA DÜŞER.
NİYETİNİ VE SAKINCASI YOKSA İSMİNİ PAYLAŞABİLİR MİSİN ÖZELDEN LİSTEYE EKLEYİM SENİ

KIZLAR ALLAH KISMET EDERSE BU LİSTEMİZ 6 MART PAZAR GÜNÜ BİTECEK . YENİ DUA İÇİN HERKESE TOPLAM 12.000 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZİKRİNİ ÇEKELİM DİYORUM. YİNE KAÇ KİŞİ OLURSAK ONA GÖRE BÖLÜŞTÜRÜRÜZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM ÖZELDEN NİYETLERİNİ YAZARSA YAVAŞTAN YENİ LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLAYIM.

NOT: OKUYAMAYACAK, YETİŞTİREMEYECEK SONRADA LİSTEDEN ÇIKMA İHTİMALİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE KATILMASIN LÜTFEN.

sepulik
K Kirazxyz
A R Y A
selef0111
debriyajgazfren
Adige-
Akulina
Sevgicik
Hemsirecik
Balanne26
Celikkf
C Cikolataparcacigi
E Ecem1628
Asiltutku
duayamuhtaciz
Lotus1234
gamzelita
hersey_dua_ile

Okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…