- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.111
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.961
Kuzum ben katılamam zaten bir dua geubundayım ve ikinci bir grup daha oluşturacağız ve günde 70.000 okuyamam kusura bakma olur mu rabbim sizin niyetlerinizi kabul etsin inşallahevet canım inşallah
O zaman katilirimli
Katılan kişi sayısına göre gün belirleriz galiba sayı çok olursa okuyamayan arkadaşlar olabilir bir günde
canım 70.000 toplam okuyacağız mesela listede 50 kişi var diyelim 70.000 i 50 ye böleceğiz kişi başı düşen sayıyı okuyacağız. bir kişye toplam 70.000 okunacak.Kuzum ben katılamam zaten bir dua geubundayım ve ikinci bir grup daha oluşturacağız ve günde 70.000 okuyamam kusura bakma olur mu rabbim sizin niyetlerinizi kabul etsin inşallah
ekliyorum canım niyetin aynı mıO zaman katilirim
Birkac değişiklik var. Müsait olduğum ilk anda özelden yazarımekliyorum canım niyetin aynı mı
Anladım teşekkür ederimcanım 70.000 toplam okuyacağız mesela listede 50 kişi var diyelim 70.000 i 50 ye böleceğiz kişi başı düşen sayıyı okuyacağız. bir kişye toplam 70.000 okunacak.
bir günde 70.000 oğu arkadaşımız okuyamaz galiba zaten
Beni de etiketleyin
CANIM BENI EKLEMEMISSINKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@ruhsuzcadi
@Hapiness
@ohbb-kaplan
@SoLeiL12
@MssPARE
@Life light
Jawlensky
Bynnbbssrra
Aktif Lora
@Cemoos
Merayyy
@madammor
@cevizli tarcinli kek
@Magnifiaque
@orjinal19
@LesaM
@ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
@Ysf42
@Migim
@busra17
@Emma3
@Onyilsonra_
SUHAN
@Amazing family
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@yorgun anneanne
@rana20
@Assos32
@Sadelikherseydir
@Sareben
@greyfurt
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@ebra34
@Asimisa
@Hasretim30
@MaviAy
@There is Hope
@bsra61
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@mmmeyra
Kuzum ben son 3 kisiye bitirdimsunpineapple için okumayanlar;
Aktif Lora
V Vavin için okumayanlar;
Aktif Lora
nursevdi için okumayanlar;
Aktif Lora
sunpineapple için Aktif Lora nın yerine okuyorum
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
tamam canımKuzum ben son 3 kisiye bitirdim
Ekle canımsen katılıyor musun canım ekleyim mi listeye
bu davet listesi canım okuma listesine ekledim seni birazdan paylaşacağım :)CANIM BENI EKLEMEMISSIN
Herkesin ağzına sağlık rabbim dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin aminKızlar duamız bitti okuyan herkesten Allah razı olsun. Herkesin duaları kabul olsun hepinize teşekkür ederim.
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Nursevdi için okumuştum bensunpineapple için okumayanlar;
Aktif Lora
V Vavin için okumayanlar;
Aktif Lora
nursevdi için okumayanlar;
Aktif Lora
sunpineapple için Aktif Lora nın yerine okuyorum
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Tamam cnm benim arkadaş başka gruba katılmış beni ekle sadece tek kişi olarak arkadaşı silebilir misin istemediniyet üzerinden okuyoruz canım herkes kendi niyetini yazıyor ona niyetleniyoruz
tamam canım. niyetini özelden yazar mısınTamam cnm benim arkadaş başka gruba katılmış beni ekle sadece tek kişi olarak arkadaşı silebilir misin istemedi