- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.109
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.941
ekledim canım seni ama tek kişi eklemiştim ikinciyi de ekliyorum ama araya başka arkadaşlar yazıldığı için arka arkaya olmaz sıralarınız sorun olur mu senin içinBenide ekler misin Yazmıştım sana unutmadiysan 2 kişi olarak ekler misin
Çok zorlayacak şekilde olmazsa ben katılırım.Kızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@ruhsuzcadi
@Hapiness
@ohbb-kaplan
@SoLeiL12
@MssPARE
@Life light
Jawlensky
@hmtbssrra
@Aktif Lora
@Cemoos
@Merayyy
@madammor
@cevizli tarcinli kek
@Magnifiaque
@orjinal19
@LesaM
@ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
@Ysf42
@Migim
@busra17
@Emma3
@Onyilsonra_
SUHAN
@Amazing family
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@yorgun anneanne
@rana20
@Assos32
@Sadelikherseydir
@Sareben
@greyfurt
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@ebra34
@Asimisa
@Hasretim30
@MaviAy
@There is Hope
@bsra61
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@mmmeyra
nasıl yani canım anlamadımAslında ruhu makamımiza okusak Tevhid leri nsl olur
şu an sayı belli olmadığı için birşey diyemiyorum ccanımY
Çok zorlayacak şekilde olmazsa ben katılırım.
niyetini hiç yazmamışsın canım niyetlere göre sıraya yazıyorum ikisi arka arkaya olur niyetini yazar mısın özeldenAslında ruhu makamımiza okusak Tevhid leri nsl olur
Merhaba kuzum herkese 70.000 bin mi okunacakKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
RedGirl
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
Kızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
RedGirl
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
Yani ölünce ölülerimize Tevhid hatmi yapiyoruz ya 70.bin tane oyle yapsak diyorum nasıl olur herkez adına sırayla ruhu makamına 70 bin Tevhid hatmi yapalım mı dedim uygun görürseniznasıl yani canım anlamadım
Ben katılırımKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
@Eda1996
@honeymilkkk
@mutlulukbenihicbirakma
@Mavi ayy
@ruhsuzcadi
@Hapiness
@ohbb-kaplan
@SoLeiL12
@MssPARE
@Life light
Jawlensky
@hmtbssrra
@Aktif Lora
@Cemoos
@Merayyy
@madammor
@cevizli tarcinli kek
@Magnifiaque
@orjinal19
@LesaM
@ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
@Ysf42
@Migim
@busra17
@Emma3
@Onyilsonra_
SUHAN
@Amazing family
@Zeynebim2020
@kizkizakiz
@yorgun anneanne
@rana20
@Assos32
@Sadelikherseydir
@Sareben
@greyfurt
@kartanem2
@Denizinhikayesi
@ebra34
@Asimisa
@Hasretim30
@MaviAy
@There is Hope
@bsra61
@sevimlican
@akimel
@pembeumutyildizi
@biscotti20
@yalutserkan
@mmmeyra
Ben katilirimKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
RedGirl
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
evet canım inşallahMerhaba kuzum herkese 70.000 bin mi okunacak
niyet üzerinden okuyoruz canım herkes kendi niyetini yazıyor ona niyetleniyoruzYani ölünce ölülerimize Tevhid hatmi yapiyoruz ya 70.bin tane oyle yapsak diyorum nasıl olur herkez adına sırayla ruhu makamına 70 bin Tevhid hatmi yapalım mı dedim uygun görürseniz
ekliyorum canım listeye . özelden niyetini yazar mısınBen katılırım
ekliyorum canım. özelden niyetini yazar mısınBen katilirim
Katılan kişi sayısına göre gün belirleriz galiba sayı çok olursa okuyamayan arkadaşlar olabilir bir gündeHerkese günlük 70.000 mi okuncak
sen katılıyor musun canım ekleyim mi listeye
ekliyorum listeye canım . özelden niyetini yazar mısınbende katılmak isterim