- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.981
1000 alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katılayımKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
E Eda1996
honeymilkkk
mutlulukbenihicbirakma
Mavi ayy
R ruhsuzcadi
H Hapiness
ohbb
SoLeiL12
MssPARE
Life light
Jawlensky
Bynnbbssrra
Aktif Lora
Cemoos
Merayyy
Madammor
cevizli tarcinli kek
Magnifiaque
orjinal19
LesaM
ASSOSyal
C Calcifer
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
B busra17
clara
@Onyilsonra_
SUHAN
Amazing family
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
yorgun anneanne
R rana20
Meybuz
Sadelikherseydir
Sareben
greyfurt
K kartanem2
iki prensesin annesi
E ebra34
Asimisa
Hasretim30
@MaviAy
@There is Hope
bsra61
@sevimlican
A akimel
P pembeumutyildizi
biscotti20
yalutserkan
M mmmeyra
canım sayıdan düşmeli yapmıyoruz. Duamız henüz başlamadı. Listeye katılımlar tamamlanınca kaç kişiysek 70.000 i o sayıya böleceğiz kişi başı kaç sayı düşüyorsa ona göre okuyacağız1000 alayım
Canım sayıyı bildirdiğinde söylesem olur mu şimdi evet derim fazla gelir yetiştiremem kimsenın hakkına girmeyim inşAllah sayı makul olursa katılmak isterimKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
RedGirl
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
evet sadece La ilahe illallah okunacak aslında her 100 taneden sonra Muhammedür-resûlüllah denilmesi daha makbul. herkese toplam 70.000 adet okunacak kişi sayısı belli olunca paylaştırıcaz ve gün belirleyeceğizBenim yeni haberim oldu. Ne zamana kadar okunacak ve sade la ilahe illallah mı ? Hiçbir fikrim yok
Bence sakıncası yok.kızlar eğer sizler için bir sakıncası yok ise komşumun niyetini ilk sıraya almak isterim dün öğlen annesi vefat etti belki ona bağışlamak ister
Ben katılırım canımKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
E Eda1996
honeymilkkk
mutlulukbenihicbirakma
Mavi ayy
R ruhsuzcadi
H Hapiness
ohbb
SoLeiL12
MssPARE
Life light
Bynnbbssrra
Cemoos
Merayyy
Madammor
cevizli tarcinli kek
Magnifiaque
orjinal19
LesaM
ASSOSyal
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
B busra17
clara
@Onyilsonra
Amazing family
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
yorgun anneanne
R rana20
Meybuz
Sadelikherseydir
greyfurt
K kartanem2
iki prensesin annesi
E ebra34
Asimisa
Hasretim30
@MaviAy
@Tehere is Hope
bsra61
@sevimlicab
A akimel
P pembeumutyildizi
biscotti20
yalutserkan
M mmmeyra
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
Cookiie
i p e k
niyetini özelden yazar mısın canımBen katılırım canım
Canım benide ekle listeyeKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
E Eda1996
honeymilkkk
mutlulukbenihicbirakma
Mavi ayy
R ruhsuzcadi
H Hapiness
ohbb
SoLeiL12
MssPARE
Life light
Bynnbbssrra
Cemoos
Merayyy
Madammor
cevizli tarcinli kek
Magnifiaque
orjinal19
LesaM
ASSOSyal
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
B busra17
clara
@Onyilsonra
Amazing family
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
yorgun anneanne
R rana20
Meybuz
Sadelikherseydir
greyfurt
K kartanem2
iki prensesin annesi
E ebra34
Asimisa
Hasretim30
@MaviAy
@Tehere is Hope
bsra61
@sevimlicab
A akimel
P pembeumutyildizi
biscotti20
yalutserkan
M mmmeyra
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
Cookiie
i p e k
Canım bu ara katılamayacağım. Allah kabul etsin dualarınızı şimdidenKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
E Eda1996
honeymilkkk
mutlulukbenihicbirakma
Mavi ayy
R ruhsuzcadi
H Hapiness
ohbb
SoLeiL12
MssPARE
Life light
Bynnbbssrra
Cemoos
Merayyy
Madammor
cevizli tarcinli kek
Magnifiaque
orjinal19
LesaM
ASSOSyal
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
B busra17
clara
@Onyilsonra
Amazing family
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
yorgun anneanne
R rana20
Meybuz
Sadelikherseydir
greyfurt
K kartanem2
iki prensesin annesi
E ebra34
Asimisa
Hasretim30
@MaviAy
@Tehere is Hope
bsra61
@sevimlicab
A akimel
P pembeumutyildizi
biscotti20
yalutserkan
M mmmeyra
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
Cookiie
i p e k
niyetini özelden yazar mısınCanım benide ekle listeye
Selamunaleyküm canım katılmayı çok isterdim ama üç aylar başlayacağı için çok yoğun olacağım Kuran'ı Kerim hatmim de olacak... Rabbim sizin dualarınızı kabul etsin İnşaAllah Aminnn. Kusura bakma olur muKızlar merhabalar. Bir aksilik çıkmaz ise Çarşamba günü yeni duamıza başlayalım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız. Kişi başına düşen okuma sayısı katılacak kişiler netleşince belli olacak. Katılmak isteyenler bildirim yapıp özelden bana niyetlerini yazabilirler. Katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiketleme yaparsanız çok memnun olurum
E Eda1996
honeymilkkk
mutlulukbenihicbirakma
Mavi ayy
R ruhsuzcadi
H Hapiness
ohbb
SoLeiL12
MssPARE
Life light
Bynnbbssrra
Cemoos
Merayyy
Madammor
cevizli tarcinli kek
Magnifiaque
orjinal19
LesaM
ASSOSyal
@Kkubra96
K Kitapkontesi
Wilma11
B busra17
clara
@Onyilsonra
Amazing family
@Zeynebim2020
K kizkizakiz
yorgun anneanne
R rana20
Meybuz
Sadelikherseydir
greyfurt
K kartanem2
iki prensesin annesi
E ebra34
Asimisa
Hasretim30
@MaviAy
@Tehere is Hope
bsra61
@sevimlicab
A akimel
P pembeumutyildizi
biscotti20
yalutserkan
M mmmeyra
Migrenben
Minnosprenses
coconatt
bir mucizee
Fatmazell
M Msspinkie
N NesNa
M MaviMabellee
Cookiie
i p e k
estağfurullah canım ne kusuruSelamunaleyküm canım katılmayı çok isterdim ama üç aylar başlayacağı için çok yoğun olacağım Kuran'ı Kerim hatmim de olacak... Rabbim sizin dualarınızı kabul etsin İnşaAllah Aminnn. Kusura bakma olur mu