- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.109
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.921
canım bir bilgim yok bu konuda ama 40 gün boyunca muhakkak ki adet dönemi denk gelecek o yüzden ara verilip okunur galibaArkadaşlar sizlere danışmak istediğim bi konu var, Yardımcı olabilir misini? 40 gün boyunca Vakıâ Suresini okuyunca eve ve kazança bereket gelir diye biliyorum. Fakat aklıma takıldı, araya regli dönemi giricek o dönemde okunamayacak, regli bitiminde mi devam etmeliyiz?
helal olsun canım sende helal et inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulursunPiXiEE sende hakkını helal et canım
Evet sonradan gördüm. Değiştirdim sonraonu ben okumuştum canım
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah..sunpineapple için okumayanlar;
Aktif Lora
V Vavin için okumayanlar;
Cuel
Aktif Lora
nursevdi için okumayanlar;
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
goah
burcusami
begonvil1985
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
sunpineapple için okumayanlar;
Aktif Lora
V Vavin için okumayanlar;
Cuel
Aktif Lora
nursevdi için okumayanlar;
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
goah
burcusami
begonvil1985
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
nursevdi
Evet canımniyetin aynı mı canım
canım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız kişi başına düşen sayı liste tamamlanınca belli olacak . Katılacak mısın?Canım yeni liste nasıl?
Şuan da kaç kişiyiz cnmcanım herkese 70.000 La ilahe illallah okuyacağız kişi başına düşen sayı liste tamamlanınca belli olacak . Katılacak mısın?
ben iki kişi niyetine giricem. katılırım diyen 25 kişi var şu andaŞuan da kaç kişiyiz cnmPiXiEE
Benide ekler misin Yazmıştım sana unutmadiysan 2 kişi olarak ekler misinben iki kişi niyetine giricem. katılırım diyen 25 kişi var şu anda
Aslında ruhu makamımiza okusak Tevhid leri nsl olurBenide ekler misin Yazmıştım sana unutmadiysan 2 kişi olarak ekler misin