Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Bende simdi senin icin okucam canım yanginlar için toplanan duaları tesbihleri yeni bitirdim saat kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyor

DUAMIZ

FETİH SURESI YASİN SURESI

KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK

MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK

KIZLAR BANA DUANIZI OZELDEN YAZIN IKI KISI YAZDI SADECE

Kafiyesizsiir Mine duası

Allah im girdiğim kpss sınavından güzel bir puan alıp polislik için kadro açılırsa mulakati geçmeyi nasip eyle 2022 de gireceğim sınavdan yüksek bir puan almamı nasip et bu süre zarfinda hayırla güzel bir is bulup çalışmamı nasip eyle amin

Kafiyesizsiir

therewillbeaday OKUDU

Aktif Lora

Cuel

Morrmeneksee OKUDU

5 528mucizemmm

MssPARE

Umut_2019

Nefes0858 OKUDU

ohbb

SoLeiL12

burcusami

K Kirazxyz

nursevdi

goah

canım ben mazeretliyim ama biter bugün yarın

Okudum Rabbim kabul etsin ins

Kafiyesizsiir canım niyetine okudum. Rabbim duanı kabul etsin inşallah

DUAMIZ

KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK

Kafiyesizsiir Mine duası

Allah im girdiğim kpss sınavından güzel bir puan alıp polislik için kadro açılırsa mulakati geçmeyi nasip eyle 2022 de gireceğim sınavdan yüksek bir puan almamı nasip et bu süre zarfinda hayırla güzel bir is bulup çalışmamı nasip eyle amin

Kafiyesizsiir

therewillbeaday OKUDU

Aktif Lora

Cuel

Morrmeneksee OKUDU

5 528mucizemmm OKUDU

MssPARE

Umut_2019

Nefes0858 OKUDU

ohbb

SoLeiL12 OKUDU

burcusami OKUDU

K Kirazxyz

nursevdi OKUDU

goah

DUAMIZ

therewillbeaday duası;
Allahım sana şükürler olsun. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed.
Allah'ım tedavilerim işe yarasın, hastalıklarima Şafi isminle şifa ver. Anneme de şifa ver. Aileme ve bana sağlıklı, huzurlu, imanlı hayırlısıyla uzun ömür ver. Bu ay açıklanacak olan sınav sonucumun istediğim gibi gelmesini, istediğim yeri kazanabilmeyi hayırlısıyla nasip et, hayırlı değilse hayirliya çevirip nasip et. Önümdeki engelleri kaldır Allahım kazanıp iş bulabileyim. Kimin hakkı üzerimde varsa helal etmelerini nasip et, onlardan razı ol ve benden razı ol, kalbimi ferahlat Allahım. Dile getiremediğim kalbimden geçen duamı hayırlıya çevirip kabul et. İçinde olduğum durum hakkında hem benim için hem karşımdaki kişi için doğru olanı ve bizi mutlu edecek karari alabilmemizi nasip et.
Bu ay açıklanacak sınav sonucunda istediğim yeri kazanabilmeyi bu sıkıntıdan kurtulabilmeyi İsmi Azamin, Peygamberimizin ve okunan fetih ve yasin surelerinin yüzü suyu hürmetine kabul et Allahım bu dualari. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed. Amin.

Kafiyesizsiir

therewillbeaday

Aktif Lora

Cuel

Morrmeneksee

5 528mucizemmm

MssPARE

Umut_2019

Nefes0858

ohbb

SoLeiL12

burcusami

K Kirazxyz

nursevdi

goah

kizlar mazeret olma durumu olanlar sırası gelecek kişilerden ozelden duasını alıp önden okuyup biz su kişiye onceden okuduk diye bana bildirim yapabilirler

Canım ben okudum bildirim yaptım sanıyordum

Yaa canım cidden çok iyi olur aminn Allah razi olsun bu yıl dediğim gibi kadro açılırsa onun için ugrasacagim bir yandan 2022 ye hazirlanacagim bakalım kısmet ozelden sana yazarım gene çok sağol
canım en hayırlısı olacak inşallah senin için Allahın izniyle gelişmelerden haberdar et kuzum ablamla da konusurum polislikle ilgili mülakat vs için bekliorum heyecanla
Gecmis olsun canım benim dua ederim namazlardan sonra Allahım şifa versin
Allah razı olsun canım benim sağolasın

Okudum canım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…