-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.981
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK
KIZLAR BANA DUANIZI OZELDEN YAZIN IKI KISI YAZDI SADECE
therewillbeaday duasi
Allahım sana şükürler olsun. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed.
Allah'ım tedavilerim işe yarasın, hastalıklarima Şafi isminle şifa ver. Anneme de şifa ver. Aileme ve bana sağlıklı, huzurlu, imanlı hayırlısıyla uzun ömür ver. Bu ay açıklanacak olan sınav sonucumun istediğim gibi gelmesini, istediğim yeri kazanabilmeyi hayırlısıyla nasip et, hayırlı değilse hayirliya çevirip nasip et. Önümdeki engelleri kaldır Allahım kazanıp iş bulabileyim. Kimin hakkı üzerimde varsa helal etmelerini nasip et, onlardan razı ol ve benden razı ol, kalbimi ferahlat Allahım. Dile getiremediğim kalbimden geçen duamı hayırlıya çevirip kabul et. İçinde olduğum durum hakkında hem benim için hem karşımdaki kişi için doğru olanı ve bizi mutlu edecek karari alabilmemizi nasip et.
Bu ay açıklanacak sınav sonucunda istediğim yeri kazanabilmeyi bu sıkıntıdan kurtulabilmeyi İsmi Azamin, Peygamberimizin ve okunan fetih ve yasin surelerinin yüzü suyu hürmetine kabul et Allahım bu dualari. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed. Amin.
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora (sonra okuyacak)
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee OKUDU
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
nursevdi OKUDU
goah (sonra okuyacak)
DUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
therewillbeaday duasi
Allahım sana şükürler olsun. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed.
Allah'ım tedavilerim işe yarasın, hastalıklarima Şafi isminle şifa ver. Anneme de şifa ver. Aileme ve bana sağlıklı, huzurlu, imanlı hayırlısıyla uzun ömür ver. Bu ay açıklanacak olan sınav sonucumun istediğim gibi gelmesini, istediğim yeri kazanabilmeyi hayırlısıyla nasip et, hayırlı değilse hayirliya çevirip nasip et. Önümdeki engelleri kaldır Allahım kazanıp iş bulabileyim. Kimin hakkı üzerimde varsa helal etmelerini nasip et, onlardan razı ol ve benden razı ol, kalbimi ferahlat Allahım. Dile getiremediğim kalbimden geçen duamı hayırlıya çevirip kabul et. İçinde olduğum durum hakkında hem benim için hem karşımdaki kişi için doğru olanı ve bizi mutlu edecek karari alabilmemizi nasip et.
Bu ay açıklanacak sınav sonucunda istediğim yeri kazanabilmeyi bu sıkıntıdan kurtulabilmeyi İsmi Azamin, Peygamberimizin ve okunan fetih ve yasin surelerinin yüzü suyu hürmetine kabul et Allahım bu dualari. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed. Amin.
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
nursevdi OKUDU
goah (sonra okuyacak)
Canim estağfurullah olsun sıkıntı değilArkadaşım inanin ki o kadar çok bildirim geldi ki yanginlarla ilgili dualar dağıtıyoruz araya kayboldu sanırım
Kusra bakmayın sizin duanızı okudum rabbim.kabul etsin
Okudum canım ben deDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
therewillbeaday duasi
Kafiyesizsiir OKUDU
therewillbeaday OKUDU
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee OKUDU
5 528mucizemmm OKUDU
MssPARE OKUDU
Umut_2019
Nefes0858 OKUDU
ohbb
SoLeiL12 OKUDU
burcusami OKUDU
K Kirazxyz OKUDU
nursevdi OKUDU
goah (sonra okuyacak)
Çok yoğundum okuyamadım akşam okuyup haber veririm mutlakatherewillbeaday icin okumayanlar
Cuel (sonra okuyacak)
goah (sonra okuyacak )
ohbb
Umut_2019
Aktif Lora (sonra okuyacak )
Arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
Aktif Lora duası;
Ey herseye kadir ve hakim olan Allah'ım. ilmimi,kalbimi uyanık tutmam icin bana yardim et. cocuklarimin ahlakini güzelleştir ve hastalıklarimiza şifa ver. okunan dualar hürmetine maddi sıkıntılarımızı gidermemizi nasip et. helal bol rızık istiyorum Senden.
Amiin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
K Kirazxyz
nursevdi
goah (sonra okuyacak)
Okudum Rabbim kabul etsin ins
Tamam canımÇok yoğundum okuyamadım akşam okuyup haber veririm mutlaka
DUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
Aktif Lora duası;
Ey herseye kadir ve hakim olan Allah'ım. ilmimi,kalbimi uyanık tutmam icin bana yardim et. cocuklarimin ahlakini güzelleştir ve hastalıklarimiza şifa ver. okunan dualar hürmetine maddi sıkıntılarımızı gidermemizi nasip et. helal bol rızık istiyorum Senden.
Amiin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Cuel (sonra okuyacak)
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858 OKUDU
ohbb
SoLeiL12