- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.921
Geçmiş olsun canim benim neyin var Allah sifa versinCanim sana yazmak için girdim sen yazmissin
Nasilsin canim sinav nasildi dun dua ettim sana aslinda fetih suresi okucaktim bugun ama hastanedeydim canim mr cekildi falan ama hep aklimdaydin
Iki süre de karar verildi canım sen bilirsin o zaman ben şimdilik seni bundan cikarayim yeni dua olursa ona mi ekleyimKafiyesizsiir Minecim bu arada gruba da katilmak istiyorum ama hastane işlerim var dediğim gibi iki sureye yetisemem tek Fetih suresi okunursa katilirim inşallah canim
Canim benim sen tüm sartlari degerlendir hakkinda en hayirlisi neyse o olsun benim ablam da lisans mezunu ogretmendi atamasi olmayinca polis oldu o surecle ilgili de konusuruz istersen en hayirlisi en guzeli olsun canim hep dua ediyorum namazlardan sonraGeçmiş olsun canim benim neyin var Allah sifa versin
Benim iyi geçti canım sinavim ama bu yıl tek yıl sınavı alandan da girmediğim icin polislige kadro açılırsa puanimda tutarsa ona başvuru yapacagimbenim için önemli olan sınav 2022 insaAllah ondan yüksek bir puan alıp bir devlet kadrosuna yerlesirim ya da bu yıl olan sınavdan polislige artık nolursa her şey için uğraşacağım olana kadar dualarinda unutma beni guzel yuregine saglik dusunmen sorman bile çok iyi benim için ❤
Canim belimde sıkıntı var mr cekildi sonuc bekliyorum afillik oldum agridan sonra doktora gittim fana bi aydir ugrasiyorum dua beklerim insallahCanım benim geçmiş olsun neyin var her şey yolunda mı
Yeni duaya katilayim insallah canim yetistiremem ikisini Rabbim dualarinizi kabul etsinIki süre de karar verildi canım sen bilirsin o zaman ben şimdilik seni bundan cikarayim yeni dua olursa ona mi ekleyim
Canım bu ara okumaya hiç vaktim yok katılıp zorlanıp çıkmak istemiyorum başka zaman katılırım
Sağol canm Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah sifa versin
Canım ben katılırım yazdım ama galiba görmedinDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK
Okuyanlar okudum diye bildirim yapsın arkadaşlar kim OKUDU kim okumadi anlaşılması için
KIZLAR BANA DUANIZI OZELDEN YAZIN IKI KISI YAZDI SADECE
Kafiyesizsiir Mine duası
Allah im girdiğim kpss sınavından güzel bir puan alıp polislik için kadro açılırsa mulakati geçmeyi polis olmayı nasip eyle 2022 de gireceğim sınavdan yüksek bir puan almamı nasip et bu süre zarfinda hayırla güzel bir is bulup çalışmamı nasip eyle amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
Canım sımdı okudum Rabbim nıyetını kabul etsın gonlunden gecen tüm dualar en guzel sekılde kabul olsunDUAMIZ
FETİH SURESIYASİN SURESI
KISI BASI HERKES DUA SAHIBI IÇIN BIR FETIH SURESI BIR YASIN SURESI OKUYACAK GÜNLÜK BIR KISI ICIN OKUNACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR YETISTIREMEYEN SINAVI OLAN VARSA EK SURE VERILECEK
MAZERETI OLAN ARKADAS OLURSA ARAMIZDA ONUN YERINE BIRIKMEMESI ICIN PAYLASILACAK
Okuyanlar okudum diye bildirim yapsın arkadaşlar kim OKUDU kim okumadi anlaşılması için
KIZLAR BANA DUANIZI OZELDEN YAZIN IKI KISI YAZDI SADECE
Kafiyesizsiir Mine duası
Allah im girdiğim kpss sınavından güzel bir puan alıp polislik için kadro açılırsa mulakati geçmeyi polis olmayı nasip eyle 2022 de gireceğim sınavdan yüksek bir puan almamı nasip et bu süre zarfinda hayırla güzel bir is bulup çalışmamı nasip eyle amin
Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
ohbb
SoLeiL12
burcusami
Yaa canım cidden çok iyi olurCanim benim sen tüm sartlari degerlendir hakkinda en hayirlisi neyse o olsun benim ablam da lisans mezunu ogretmendi atamasi olmayinca polis oldu o surecle ilgili de konusuruz istersen en hayirlisi en guzeli olsun canim hep dua ediyorum namazlardan sonra
Gecmis olsun canım benim dua ederim namazlardan sonra Allahım şifa versinCanim belimde sıkıntı var mr cekildi sonuc bekliyorum afillik oldum agridan sonra doktora gittim fana bi aydir ugrasiyorum dua beklerim insallah
Amin canim Allah razi olsun ❤Canım sımdı okudum Rabbim nıyetını kabul etsın gonlunden gecen tüm dualar en guzel sekılde kabul olsun
Önden gidebiliyormuyuz regl olmadan ben nıyetlenıp okusam olurmu
Ay canım kusura bakma gormustim ama yazmayı unutmussumCanım ben katılırım yazdım ama galiba görmedin
Olur canımAmin canim Allah razi olsun ❤
sana ben ozelden ikinci arkadasimiztherewillbeaday in duasını atayım ona da okursun
Tamam canım siran gelince belirtirim benOlur canım
KIZLAR BELİRTMEK ISTIYORUM
BEN HER IKISINDENDE 41 NIYETLENECEĞİM SIRAM GELİNCE DUAMI PAYLAŞACAK FESLEĞEN AMA EKSTRADAN 41 TANE NIYETLENEN YASİN VE FETIH ICIN DIYE BELIRTIRSENIZ SEVINİRİM