- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.901
Canım regl donemim geldi çattı bir de 2 hafta sonra sınavım var. Yoğun çalışmam lazım her gün Yasin ve fetih zorlayabilir beni. Siz buna başlarsanız inşallah sınavdan sonraki listeye katılırım.Kafiyesizsiir
therewillbeaday
Aktif Lora
Cuel
Morrmeneksee
5 528mucizemmm
MssPARE
Umut_2019
Nefes0858
Diloss1
ohbb
Jawlensky
SoLeiL12
Kızlar bir Fetih bir Yasin süresi okuyalım demis çoğunluk isterseniz ilk duamizin açılışını bu iki güzel süre ile yapalım acil duaya ihtiyacı olan sınav arefesinde olan kişi varsa sirami verebilirim
Birde herkes bana ozel den ismiyle birlikte kısa bir şekilde duasını yazsın arkadaşlar yarın sabah başlayalım insaAllah
Tamam canım Allah kolaylık versinCanım regl donemim geldi çattı bir de 2 hafta sonra sınavım var. Yoğun çalışmam lazım her gün Yasin ve fetih zorlayabilir beni. Siz buna başlarsanız inşallah sınavdan sonraki listeye katılırım.
Tamam canim :)Kafiyesizsiir canim beni cikartabilir misin baska sefere katilirim insallah diger okumalarımla yetismeyecek muhtemelen
Canim sana yazmak için girdim sen yazmissin
Tabi ki isterim.
Katılamıcam kardeşim Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inşallah
Şuan katılamıcam canm. Eşim kolunu kırdı hem kızım hem eşim hem kendi durumum yetişemem
Canım benim geçmiş olsun neyin var her şey yolunda mıKafiyesizsiir Minecim bu arada gruba da katilmak istiyorum ama hastane işlerim var dediğim gibi iki sureye yetisemem tek Fetih suresi okunursa katilirim inşallah canim
Tamam tatlim:)Kafiyesizsiir canım bende öazeretliyim 2-3 güne biter eksiklerimi tamamlarım biter bitmez
Geçmiş olsun canım Allah sifa versinŞuan katılamıcam canm. Eşim kolunu kırdı hem kızım hem eşim hem kendi durumum yetişemem