Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

canim benim etmez miyim namazlardan sonra edeceğim insallah Rabbim hayirlisiyla kolaylikla nerde coook mutlu olacaksan o kadar puan almayi nasip etsin hersey gönlünce olsun sinav günü hatirlat canim fetih suresi okuyum sana insallah
Yaaa canimmm Allah bin kere razi olsun aminn insaAllah güzel yureklim ❤❤ 1 ağustos da sinavim o gün gene yazarım çok sağol

Ben de katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor

Aleyküm selâm ❤
Aynen canım amin inşallah tek tesellim o zaten saglik olsun huzurları sağlıkları yerinde olsunda vardır inşallah bi zamanı
Benim oglan ne yapsin sunnet oldu gecen hafta ona alışmaya çalışıyor oda

Ben de katılmak isterim

Yaaa canimmm Allah bin kere razi olsun aminn insaAllah güzel yureklim ❤❤ 1 ağustos da sinavim o gün gene yazarım çok sağol
canım benim ya sınav stresiniçok iyi bilirim 1 ağustosu unutmam inşallah doğum günümden 2 gün önce
full odaklan canım çook güzel puanlar alır en hayırlı en güzel yere gidersin inşallaah dualarım seninle Minecim

Hayırlı cumalar hanımlar. Buraya uğrayan olur mu bilemiyorum ama sizden bir ricam olacak. Yaklaşık sekiz gün sonra sınavım var. Şu aralar stresten mıdır bilmiyorum ama artık yapabildiklerimi de yapamamaya başladım. Benim için önemli olduğundan bu durum üzüyor beni. Olur da aklıniza gelirsem şu kalan günlerde ismen bana dua eder misiniz, hayırlısıyla gonlumden geçen sonucu alabileyim, istediğim yeri kazanbileyim diye.

Canim o strestendir calistiysan güven kendine ben yapabileceğine inanıyorum derslerine önem verip çalışan birisin
Universitedeylen de karar teorisi diye korktuğum bir ders vardı yaz okulunda aliyordum calistim yeterince ama yine de korku vardı zor bir dersti birde sınava girdim çıktım kalacak gibi his vardı içimde sanki doğru yaptıklarımı yanlış yapmissim gibi yanlış hatırlamıyorsam yüksek not alıp bir ya da ikinci yüksek puanı alarak gecmistim
Sınav zor ve önemliyse insanı strese sokuyor ama sen calistiysan hiç korkma ınan bana güzel bir not alıp gececeksin dua da ederiz

Yaa şimdiden doğum günün kutlu olsun canım giremezsem siteye yazayım burdan yeni yasin hayırla imanla sağlıkla bol kazancla güzelliklerle gelsin
Sağol canim benim Allah razi olsun ❤

Çalıştım, emek verdim. Daha çok çalışabilir miydim yani evet ama sorun şu ki son iki haftadır önceden yapabildiklerimi de yapamıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum, gece yatakta bir saat boyunca döne döne uyumuşum, acaba ne olacak kaygısıyla. Olur da kazanamazsam telafisi iki yıl kayıp olarak bana dönüyor. Bu da stresimi tetikliyor.
Bakalım nasip diyorum, inşallah hayırlısiyla nasibimde vardır. Allah razı olsun, dua da olduğunu bilmek bir nebze güç veriyor insana

Bende kpss ye hazırlanıyorum o stresi çok iyi biliyorum benim 4. Girişim olacak ve her yıl sınırda kalarak kaçırdım. Bu arada tde öğretmeniyim. ben bu yıl da elimden gelen her şeyi yaptım ve yapmaya devam ediyorum ama sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi. bazen yapamadığım sorulara bakınca bu da yanlış mi yapılırmış diyorum.
Rabbim emek veren herkese karşılığını verir buna inanın. Ben içimi rahatlatmayı bu sitedeki dua ve esma gruplarında buldum size de tavsiye edebilirim en azından boş vakitlerinizde yapabilirsiniz. Belki sizi biraz rahatlatır. Rabbim yardımcımız olsun sınavdan inşallah istediğiniz puanı alırsınız. Bende alırım inşallah

Yaa şimdiden doğum günün kutlu olsun canım giremezsem siteye yazayım burdan yeni yasin hayırla imanla sağlıkla bol kazancla güzelliklerle gelsin
Sağol canim benim Allah razi olsun ❤
Amin canım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı bereketli imanli bir ömür nasıp etsin

InsaAllah hayırla gecersin canım benim aynı stresi su an bende yaşıyorum bildiklerimi de unutmuş gibiyim konular birbirine girmiş gibi ama hayırla atlatacagiz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…