- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.821
Yaaa canimmm Allah bin kere razi olsun aminn insaAllah güzel yureklim ❤❤canim benim etmez miyim namazlardan sonra edeceğim insallah Rabbim hayirlisiyla kolaylikla nerde coook mutlu olacaksan o kadar puan almayi nasip etsinhersey gönlünce olsun sinav günü hatirlat canim fetih suresi okuyum sana insallah
Amin canim benim Allah razi olsunTeşekkür ederim canım.Sana da Allah zihin açıklığı versin, gönlündeki yeri kazanabilmeyi nasip etsin.
Amin canim benim aminAmin canıminşallah sen de istediğin yere atanirsin Rabbim tüm emek verenlerin yardımcısı olsun
Koşturmaca bitsin yine dua grubumuzda buluşalım
Ben de katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyorDUA LISTEMIZ KATILMAK ISTEYEN HERKESE ACIKTIR HER YENI LISTEDE YENI DUA BELIRLEYIP DUAYA KATILAN KISILERE SIRASI GELINCE OKUMA YAPILIYOR KATILMAK ISTEYEN BENDE KATILABILIR MIYIM DIYE BILDIRIM YAPABILIR
Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinlediğini söylemiştir:
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
Gelin hep birlikte yeni dualar belirleyip birbirimizin hacetinin kabul olması için farklı farklı nefeslerden birbirimize dua edelim Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah
İyi çok şükür canım yaramaz işte napsın inşallah sınavından sonra buluşalım Allah yardımcın olsunBende sizleri cok özledim canimmminsaAllah sinavdan sonra yeniden bir arada toplanacagiz minik hanım napiyor nasıl annesi op soyle benim icin iyice
Amin canim Allah razi olsunİyi çok şükür canım yaramaz işte napsın inşallah sınavından sonra buluşalım Allah yardımcın olsun
Ağustos gibi liste yapacağız insaAllah adınızı not alıyorum sizi de listeye dahil edeceğimBen de katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Aleyküm selâm ❤Ah canim benim... insaAllah ailene kavusursun canları sağolsun sağlıkları yerinde olsun da bu hususta kendini teselli et olumlu düşün biliyorum ozlem hasret zor Allah en kısa zamanda kavusmanizi nasip eylesin aminederim tabi ki canım sende beni unutma
Aleykum Selam canim sende annenlere soyleAnnem de iyi canım diş takındı yeni ona alışmaya çalışıyor senin çocuk napiyor annesi
Ben de katılmak isterimDUA LISTEMIZ KATILMAK ISTEYEN HERKESE ACIKTIR HER YENI LISTEDE YENI DUA BELIRLEYIP DUAYA KATILAN KISILERE SIRASI GELINCE OKUMA YAPILIYOR KATILMAK ISTEYEN BENDE KATILABILIR MIYIM DIYE BILDIRIM YAPABILIR
Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinlediğini söylemiştir:
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
Gelin hep birlikte yeni dualar belirleyip birbirimizin hacetinin kabul olması için farklı farklı nefeslerden birbirimize dua edelim Allah dualarimizi kabul eylesin insaAllah
canım benim ya sınav stresiniçok iyi bilirim 1 ağustosu unutmam inşallah doğum günümden 2 gün önceYaaa canimmm Allah bin kere razi olsun aminn insaAllah güzel yureklim ❤❤1 ağustos da sinavim o gün gene yazarım çok sağol
2 ağustos gibi listemiz olacak insaAllahBen de katılmak isterim
Canim o strestendir calistiysan güven kendine ben yapabileceğine inanıyorum derslerine önem verip çalışan birisinHayırlı cumalar hanımlar. Buraya uğrayan olur mu bilemiyorum ama sizden bir ricam olacak. Yaklaşık sekiz gün sonra sınavım var. Şu aralar stresten mıdır bilmiyorum ama artık yapabildiklerimi de yapamamaya başladım. Benim için önemli olduğundan bu durum üzüyor beni. Olur da aklıniza gelirsem şu kalan günlerde ismen bana dua eder misiniz, hayırlısıyla gonlumden geçen sonucu alabileyim, istediğim yeri kazanbileyim diye.
Adınızı not aldım liste olunca ekleyecegimSınavdan sonra bende katılmak isterim dua grubunuza
Yaa şimdiden doğum günün kutlu olsun canım giremezsem siteye yazayım burdan yeni yasin hayırla imanla sağlıkla bol kazancla güzelliklerle gelsincanım benim ya sınav stresiniçok iyi bilirim 1 ağustosu unutmam inşallah doğum günümden 2 gün önce
full odaklan canım çook güzel puanlar alır en hayırlı en güzel yere gidersin inşallaah dualarım seninle Minecim
Çalıştım, emek verdim. Daha çok çalışabilir miydim yani evet ama sorun şu ki son iki haftadır önceden yapabildiklerimi de yapamıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum, gece yatakta bir saat boyunca döne döne uyumuşum, acaba ne olacak kaygısıyla. Olur da kazanamazsam telafisi iki yıl kayıp olarak bana dönüyor. Bu da stresimi tetikliyor.Canim o strestendir calistiysan güven kendine ben yapabileceğine inanıyorum derslerine önem verip çalışan birisin
Universitedeylen de karar teorisi diye korktuğum bir ders vardı yaz okulunda aliyordum calistim yeterince ama yine de korku vardı zor bir dersti birde sınava girdim çıktım kalacak gibi his vardı içimde sanki doğru yaptıklarımı yanlış yapmissim gibi yanlış hatırlamıyorsam dersi en yüksek ya bir ya da ikinci yüksek puanı alarak gecmistim
Sınav zor ve önemliyse insanı strese sokuyor ama sen calistiysan hiç korkma ınan bana güzel bir not alıp gececeksin dua da ederiz
Amin canım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı bereketli imanli bir ömür nasıp etsinYaa şimdiden doğum günün kutlu olsun canım giremezsem siteye yazayım burdan yeni yasin hayırla imanla sağlıkla bol kazancla güzelliklerle gelsin
Sağol canim benim Allah razi olsun ❤
InsaAllah hayırla gecersin canım benim aynı stresi su an bende yaşıyorum bildiklerimi de unutmuş gibiyim konular birbirine girmiş gibi ama hayırla atlatacagiz insaAllahÇalıştım, emek verdim. Daha çok çalışabilir miydim yani evet ama sorun şu ki son iki haftadır önceden yapabildiklerimi de yapamıyorum. Sinirden oturup ağlıyorum, gece yatakta bir saat boyunca döne döne uyumuşum, acaba ne olacak kaygısıyla. Olur da kazanamazsam telafisi iki yıl kayıp olarak bana dönüyor. Bu da stresimi tetikliyor.
Bakalım nasip diyorum, inşallah hayırlısiyla nasibimde vardır. Allah razı olsun, dua da olduğunu bilmek bir nebze güç veriyor insana