- 12 Kasım 2013
- 2.475
- 4.243
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.801
Kızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz
Luluuu94 nursevdi Cuel Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019
Namaria therewillbeaday @Aventuss
@Tospaagtd @pariko @karyaa48
Merhaba canım bende evde iş güç uğraşıyorum epeydir yoktun özlettin kendiniKızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz
Luluuu94 nursevdi Cuel Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019
Namaria therewillbeaday @Aventuss
@Tospaagtd @pariko @karyaa48
Guzel yureklim senin için öyle çok sevindim ki Allah daha başka ne muradin varsa nasip eylesincanım benim merhaba uzun zaman oldu seni gördüğüme çok sevindimben iyiyim canim şükür tayin oldum Adana'ya alışmaya çalışıyorum onun dışında günlük kendi dualarıma devam ediyorum grup dağıldıktan beri sen nasilsin neler yapıyorsun
Bende sizleri çok özledim canım iyiyim şükür sınavlara hazırlanıyorum dualarinda beni de eksik etmeSelamlar canim benim nasılsın. Ben iyiyim seni cok izledim
Bende sizleri cok özledim canimmmMerhaba canım bende evde iş güç uğraşıyorum epeydir yoktun özlettin kendini
Bende iyiyim canim benimCanım merhaba. Çok özledim ben bu topiği. İş güç koşturmaca. Sen napıyosun nasılsın? Devam edelim ya çok güzeldi sizlerle dua etmek
Ya canım benim Allah razi olsun çok mutlu oldum duanda olmaktan Rabbim güzel gönlüne göre versinYa çok sevindim seni gördüğüme. Biz bıraktığın gibiyiz. Aynen devam . Elimden geldiğince sana ve diğer arkadaşlarıma duamı eksik etmemeye çalışıyorum. Sende iyisinidir inşallah
Tamam insaAllahyeni liste olursa etiketler misiniz ?
Allah zihin açıklığı versin canimMerhaba Fesleğen. Asıl sen nasılsın, ara ara bakıyordum bu topige ama buralarda pek yoktun. Uzun süredir buraya uğramadım ben de. Sınav arefesindeyim şu ara onun stresi var biraz. Grup dağıldı ama en kısa zamanda yeniden oluşur inşallah :)
Bende iyiyim canim aynı kpss ile cebellesiyorumMerhaba canım sınav koşturmacasindayım. Bir yandan ev bir yandan kpss. Özledim ben de sizleri. Sen nasılsın
Amin canımBende iyiyim canim aynı kpss ile cebellesiyorumAllah zihin açıklığı versin insaAllah istedigin yere istedigin puanı alıp atanirsin bende sizleri cok ozledim
Teşekkür ederim canım.Allah zihin açıklığı versin canimbende sınava hazırlanıyorum ondan pek uğrayamadım ama topigi sözleri çok ozledimm sınavim bitsin yeniden bir araya geleceğiz insaAllah
canim benim etmez miyim namazlardan sonra edeceğim insallah Rabbim hayirlisiyla kolaylikla nerde coook mutlu olacaksan o kadar puan almayi nasip etsinGuzel yureklim senin için öyle çok sevindim ki Allah daha başka ne muradin varsa nasip eylesinalisirsin çok da başarılı olursun insaAllah canim bende iyiyim şükür kuzum kpss marotonum var 2021 ve 2022 için hazırlanıyorum insaAllah memur olurum başka da bir yıl için hazırlanma kaygım olmaz dualarinda beni de eksik etme olur mu
Bende iyiyim canim benimkpss illeti ile uğraşıyorum insaAllah gireyim çıkayım sınava yeniden dualara kaldığımız yerden devam edeceğiz bende sizleri coookk özledim ❤❤
Ah canim benim... insaAllah ailene kavusursun canları sağolsun sağlıkları yerinde olsun da bu hususta kendini teselli et olumlu düşün biliyorum ozlem hasret zor Allah en kısa zamanda kavusmanizi nasip eylesin aminKafiyesizsiir canım çok sevindim gelmene ve beni hatırlamana kisa ve oz dualar yapiyorduk cok özledim inşallah yeniden baslariz. Annen nasıl? selamlarimi söyle ... Ben 2 sene oldu gidemedim dua edermisiniz
InsaAllah canim Allah razi olsunBaşarıyla tamamlarsın sınavını inşallah canımevettt sonra devam edelim