- 12 Kasım 2013
- 2.475
- 4.243
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.801
Ya çok sevindim seni gördüğüme. Biz bıraktığın gibiyiz. Aynen devam . Elimden geldiğince sana ve diğer arkadaşlarıma duamı eksik etmemeye çalışıyorum. Sende iyisinidir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz
Luluuu94 nursevdi Cuel Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019
Namaria therewillbeaday @Aventuss
@Tospaagtd @pariko @karyaa48
Merhaba canım bende evde iş güç uğraşıyorum epeydir yoktun özlettin kendiniKızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz
Luluuu94 nursevdi Cuel Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019
Namaria therewillbeaday @Aventuss
@Tospaagtd @pariko @karyaa48
Guzel yureklim senin için öyle çok sevindim ki Allah daha başka ne muradin varsa nasip eylesin alisirsin çok da başarılı olursun insaAllah canim bende iyiyim şükür kuzum kpss marotonum var 2021 ve 2022 için hazırlanıyorum insaAllah memur olurum başka da bir yıl için hazırlanma kaygım olmaz dualarinda beni de eksik etme olur mucanım benim merhaba uzun zaman oldu seni gördüğüme çok sevindim ben iyiyim canim şükür tayin oldum Adana'ya alışmaya çalışıyorum onun dışında günlük kendi dualarıma devam ediyorum grup dağıldıktan beri sen nasilsin neler yapıyorsun
Bende sizleri çok özledim canım iyiyim şükür sınavlara hazırlanıyorum dualarinda beni de eksik etme 1 Ağustostan yani sınavdan sonra insaAllah yeniden toplanacağız ben de bu grubu ve sizleri özledim insaAllah hayatınızda her şey yolundadırSelamlar canim benim nasılsın. Ben iyiyim seni cok izledim
Bende sizleri cok özledim canimmminsaAllah sinavdan sonra yeniden bir arada toplanacagiz minik hanım napiyor nasıl annesi op soyle benim icin iyiceMerhaba canım bende evde iş güç uğraşıyorum epeydir yoktun özlettin kendini
Bende iyiyim canim benim kpss illeti ile uğraşıyorum insaAllah gireyim çıkayım sınava yeniden dualara kaldığımız yerden devam edeceğiz bende sizleri coookk özledim ❤❤Canım merhaba. Çok özledim ben bu topiği. İş güç koşturmaca. Sen napıyosun nasılsın? Devam edelim ya çok güzeldi sizlerle dua etmek
Ya canım benim Allah razi olsun çok mutlu oldum duanda olmaktan Rabbim güzel gönlüne göre versinYa çok sevindim seni gördüğüme. Biz bıraktığın gibiyiz. Aynen devam . Elimden geldiğince sana ve diğer arkadaşlarıma duamı eksik etmemeye çalışıyorum. Sende iyisinidir inşallah
Tamam insaAllahyeni liste olursa etiketler misiniz ?
Allah zihin açıklığı versin canim bende sınava hazırlanıyorum ondan pek uğrayamadım ama topigi sözleri çok ozledimm sınavim bitsin yeniden bir araya geleceğiz insaAllahMerhaba Fesleğen. Asıl sen nasılsın, ara ara bakıyordum bu topige ama buralarda pek yoktun. Uzun süredir buraya uğramadım ben de. Sınav arefesindeyim şu ara onun stresi var biraz. Grup dağıldı ama en kısa zamanda yeniden oluşur inşallah :)
Bende iyiyim canim aynı kpss ile cebellesiyorum Allah zihin açıklığı versin insaAllah istedigin yere istedigin puanı alıp atanirsin bende sizleri cok ozledimMerhaba canım sınav koşturmacasindayım. Bir yandan ev bir yandan kpss. Özledim ben de sizleri. Sen nasılsın
Amin canım inşallah sen de istediğin yere atanirsin Rabbim tüm emek verenlerin yardımcısı olsunBende iyiyim canim aynı kpss ile cebellesiyorum Allah zihin açıklığı versin insaAllah istedigin yere istedigin puanı alıp atanirsin bende sizleri cok ozledim
Teşekkür ederim canım. Sana da Allah zihin açıklığı versin, gönlündeki yeri kazanabilmeyi nasip etsin.Allah zihin açıklığı versin canim bende sınava hazırlanıyorum ondan pek uğrayamadım ama topigi sözleri çok ozledimm sınavim bitsin yeniden bir araya geleceğiz insaAllah
canim benim etmez miyim namazlardan sonra edeceğim insallah Rabbim hayirlisiyla kolaylikla nerde coook mutlu olacaksan o kadar puan almayi nasip etsin hersey gönlünce olsun sinav günü hatirlat canim fetih suresi okuyum sana insallahGuzel yureklim senin için öyle çok sevindim ki Allah daha başka ne muradin varsa nasip eylesin alisirsin çok da başarılı olursun insaAllah canim bende iyiyim şükür kuzum kpss marotonum var 2021 ve 2022 için hazırlanıyorum insaAllah memur olurum başka da bir yıl için hazırlanma kaygım olmaz dualarinda beni de eksik etme olur mu
Bende iyiyim canim benim kpss illeti ile uğraşıyorum insaAllah gireyim çıkayım sınava yeniden dualara kaldığımız yerden devam edeceğiz bende sizleri coookk özledim ❤❤
Ah canim benim... insaAllah ailene kavusursun canları sağolsun sağlıkları yerinde olsun da bu hususta kendini teselli et olumlu düşün biliyorum ozlem hasret zor Allah en kısa zamanda kavusmanizi nasip eylesin amin ederim tabi ki canım sende beni unutmaKafiyesizsiir canım çok sevindim gelmene ve beni hatırlamana kisa ve oz dualar yapiyorduk cok özledim inşallah yeniden baslariz. Annen nasıl? selamlarimi söyle ... Ben 2 sene oldu gidemedim dua edermisiniz
InsaAllah canim Allah razi olsun ❤Başarıyla tamamlarsın sınavını inşallah canım evettt sonra devam edelim