Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Bende kpss ye hazırlanıyorum o stresi çok iyi biliyorum benim 4. Girişim olacak ve her yıl sınırda kalarak kaçırdım. Bu arada tde öğretmeniyim. ben bu yıl da elimden gelen her şeyi yaptım ve yapmaya devam ediyorum ama sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi. bazen yapamadığım sorulara bakınca bu da yanlış mi yapılırmış diyorum.
Rabbim emek veren herkese karşılığını verir buna inanın. Ben içimi rahatlatmayı bu sitedeki dua ve esma gruplarında buldum size de tavsiye edebilirim en azından boş vakitlerinizde yapabilirsiniz. Belki sizi biraz rahatlatır. Rabbim yardımcımız olsun sınavdan inşallah istediğiniz puanı alırsınız. Bende alırım inşallah 😊🌹🌹🌹
Amin herkes emeğinin karşılığını alır insaAllah
Sınavda panik oluyor insan soruyu görünce çok sormuş gibi hissediyor ama piyasa soru bankalarından kolay sinavdaki sorular ama on ki heyecan kısıtlı zaman olumsuz etkiliyor umarım hayırla atlatırız kızlar 💗😊

InsaAllah hayırla gecersin canım benim aynı stresi su an bende yaşıyorum bildiklerimi de unutmuş gibiyim konular birbirine girmiş gibi ama hayırla atlatacagiz insaAllah 😊💗
İnşallah ya emeklerimizin karşılığını alırız ve gönlümüzden geçen yeri Rabbim hayirliya çevirip nasip etsin ♥️

burcusami burcusami Morrmeneksee Morrmeneksee Kizlar herkes bir dua önerisi yazsın ona göre karar verelim benim önerim
Dua sırası gelen arkadaşa kişi başı herkes bir Fetih süresi okuyabilir
Muhteşem. Yasin de olabilir fetıh de olabılır yada her ikisindende 1 er tane okunabılır bence

X