Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

herkesin duasını tamamladım.. Rabbim razı olsun inşallah.

Canımm emeğine sağlık, çok güzeldi hepberaber duadaş olmak. Hakkını helal et kuzum

Okudum niyetini kabul etsin rabbim.. Kendi adima da 33 adet okudum banli arkadaşın niyetine Rabbim kabul etsin ins.. Allah razı olsun vesile olduğun için honeymilkkk Rabbim kabul etsin dualarimizi ins

Duanızı okudum. Rabb'im kabul eylesin

@bihterinhayalkirikligi 33 tane okudum size. 33 de kendime okudum tekrar. Rabb'im kabul eylesin. Eğer adetli değilken de okuyabileceğimiz bir dua grubu olursa, beni tekrar eklerseniz sevinirim. Allah'ım herkesin gönlünden geçeni hayırlı kılıp sersin önüne

Arkadaşlar merhaba.,
Yeni bir grup açtım katılmak isteyen olursa burdan devam ederiz, bekleriz dua kardeşliğine

honeymilkkk canım; İpek, bihterinhayalkırıklığı ve kendim için okudum. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin.
En kısa zamanda tekrar aramıza gelmeni temenni ederim. Rabbim tez vakitte seni muradına erdirsin.

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın arkadaşıma

Amin canım benim Allah razı olsun Hakkım varsa helâli hoş olsun Unutur muyum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…