Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Esselamu Aleyküm Hayırlı Cumalarr :KK25:
Yine bir mübarek Cuma ve yine ben :KK36:

Uzuun bir aradan sonra Cuma hatırlatıcınız olarak sahnelere geri dönmüş bulunmaktayım...:KK9:
Sela ve ezan arası 3 tane Rahman suresi okuyup gökyüzüne bakıp dileğini dileyenlerin Allah'ın izniyle çok hızlı bir şekilde dileği kabul oluyor çok defa tecrübe edilen bir okuma. Okumak isteyen arkadaşlarım olursa hatırlatmak isterim. Sevgilerimle :KK74::KK74:

Kızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz😊
Luluuu94 Luluuu94 nursevdi nursevdi Cuel Cuel Jawlensky Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019 Umut_2019
Namaria Namaria therewillbeaday therewillbeaday Aventuss Aventuss
5 528mucizemmm @pariko @karyaa48
canım benim merhaba uzun zaman oldu seni gördüğüme çok sevindim 😍💞 ben iyiyim canim şükür tayin oldum Adana'ya alışmaya çalışıyorum onun dışında günlük kendi dualarıma devam ediyorum grup dağıldıktan beri 🤗 sen nasilsin neler yapıyorsun 😍

Kızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz😊
Luluuu94 Luluuu94 nursevdi nursevdi Cuel Cuel Jawlensky Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019 Umut_2019
Namaria Namaria therewillbeaday therewillbeaday Aventuss Aventuss
5 528mucizemmm @pariko @karyaa48
Merhaba Fesleğen. Asıl sen nasılsın, ara ara bakıyordum bu topige ama buralarda pek yoktun. Uzun süredir buraya uğramadım ben de. Sınav arefesindeyim şu ara onun stresi var biraz. Grup dağıldı ama en kısa zamanda yeniden oluşur inşallah :)

X