- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #11.781
Bende müsait değilim canımİpek için okumayanlar,
@perilerdiyari (mazeret)
Namaria (mazeret)
muhursuzpusula (mazeret)
Jawlensky (mazeret)
Umut_2019 (mazeret)
E Ebruazra
namaste21 (mazeret)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende müsait değilim canımİpek için okumayanlar,
@perilerdiyari (mazeret)
Namaria (mazeret)
muhursuzpusula (mazeret)
Jawlensky (mazeret)
Umut_2019 (mazeret)
E Ebruazra
namaste21 (mazeret)
Ne demek canimm amin inşallahE Ebruazra
namaste21
burcusami
@karyaa48
H Hapiness
ipek
@bihterinhayalkirikligi
Niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin
honeymilkkk emeklerin için çok teşekkür ederim. Çok güzel dua arkadasligimiz oldu. İnşallah yine dualarimizda buluşmak üzere
Canım yeni dua olacak mıNe demek canimm amin inşallah
Hayır canım bu aralar ben devam ettiremiyorum ama gönüllü bir arkadaş olursa devam ettirebilirCanım yeni dua olacak mı
canım benim merhaba uzun zaman oldu seni gördüğüme çok sevindim ben iyiyim canim şükür tayin oldum Adana'ya alışmaya çalışıyorum onun dışında günlük kendi dualarıma devam ediyorum grup dağıldıktan beri sen nasilsin neler yapıyorsunKızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz
Luluuu94 nursevdi Cuel Jawlensky B Bademmm388 Umut_2019
Namaria therewillbeaday Aventuss
5 528mucizemmm @pariko @karyaa48
Merhaba canım sınav koşturmacasindayım. Bir yandan ev bir yandan kpss. Özledim ben de sizleri. Sen nasılsınKızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz
Merhaba Fesleğen. Asıl sen nasılsın, ara ara bakıyordum bu topige ama buralarda pek yoktun. Uzun süredir buraya uğramadım ben de. Sınav arefesindeyim şu ara onun stresi var biraz. Grup dağıldı ama en kısa zamanda yeniden oluşur inşallah :)Kızlar napiyorsunuz nasılsınız umarım her şey gonlunuzcedjr topigimiz çok sessiz kalmış aklıma gelenleri etiket edeyim nerelerdeydiniz nasilsiniz