- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Canim aslında ben de öyle düşünüyorum ama mülk suresini okuyup Amme suresine katılamayacak olan olursa diye salı günü mulk suresinin duasi olsun dedim mülk suresine katilanlarin hepsi amme süresine de katilirsa duayi perşembe günü yaparız insaAllah❤Canım hepsini okuyalım sonra toplu dua yapalım mesela perşembe akşamı dualarımızı yapalım
Kizlar mülk suresi ilk ayeti 100 tane okunacaktir doğrusu bu şekil yukarda yanlış yazmissim kusura bakmayınkizlar mulk suresi ve ilk 100 ayetini okuyup yeni duaya geçmek isteyenler için yeni duamiz;
Amme suresi 1 kere okunacak 100 tane de
Lâ Havle ve lâ kuvvete illâ billâhi'l-aliyyi'l-azim zikri okunacak insaAllah zikrin anlamı; Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.katilmak isteyenler şimdiden okumaya başlayabilirsiniz isterseniz
Kuzum senin neye üzüldüğünü biraz tahmin edebiliyorum ama sen duanda sevdiği kişi ile kalplerini tekrar birbirine isindir ama sevdiği kişi hakkında hayırlısı değilse unuttur yüreğine ferahlık ver diye dua ediyordun belki hakkında hayırlısı budur sen ben biz bilemeyiz duaya olan inancinida lütfen kaybetme su hayatta tek tutunagimiz dua ınan hepimiz zor şeyler yaşıyoruz burdaki herkes bir şeyle imtihan ediliyor Allah daha kotu imtihanlardan saklasin hicbir sey senin icin dunyanin sonu degil belki daha guzel seylerle karsilacaksin kim bilir duaya sımsıkı saril eğer istedigin bir şey olmazsa tevekkul edip hakkimda hayirlisi buymus de ve daha kötü şeylerle sinanan insanları düşün Allah hakkımızda her şeyin hayirlisini nasip etsin insaAllah AminBen bi sure katilamicam canim. Yoruldum bazi seylere inancimi kaybettim cok yoruldumkısa zamanda toparlanip inancla araniza katilirim insallah
Canım burası yeri değil ama söylemek istedim fesleğenin cevabında gördüm belki hakkındaki kili hayırlı değildir falan yazmış ben de biri için çok dua ettim zamanında en son her gün 1100 kere ya zül celali vel ikram okudum o da olmayınca bi sitedeki hocaya msj attım bak bana bu fotoğraftaki esmaları verdi, uzun zamandır iyiyim çok şükür. Yani hala bazen aklıma geliyor ama en azından eskisi kadar acı çekmiyorum. Belki sana da yardımları dokunur.Ben bi sure katilamicam canim. Yoruldum bazi seylere inancimi kaybettim cok yoruldumkısa zamanda toparlanip inancla araniza katilirim insallah
Canım burası yeri değil ama söylemek istedim fesleğenin cevabında gördüm belki hakkındaki kili hayırlı değildir falan yazmış ben de biri için çok dua ettim zamanında en son her gün 1100 kere ya zül celali vel ikram okudum o da olmayınca bi sitedeki hocaya msj attım bak bana bu fotoğraftaki esmaları verdi, uzun zamandır iyiyim çok şükür. Yani hala bazen aklıma geliyor ama en azından eskisi kadar acı çekmiyorum. Belki sana da yardımları dokunur.
Amme, mülk suresi ve ayetleri okudum Allah kabul etsin inşallahCanım hepsini okuyalım sonra toplu dua yapalım mesela perşembe akşamı dualarımızı yapalım
Ben okudum canımAmme suresi ve Zikri okuyanlar
Namaria OKUDU
tr_lelli OKUDU
caramel_7 OKUDU
B Bademmm388 OKUDU
Kizlar Amme ve zikir dua grubuna da katılmak isterseniz çarşamba gününe kadar da amme ve zikrini okuyun insaAllah
Tamam kuzucum okudu olarak etiketledim seni ağzına sağlık maşallahBen okudum canım
Sağol canım benimTamam kuzucum okudu olarak etiketledim seni ağzına sağlık maşallah
Canim estağfurullah ne hakkı.. günlük Ya Mümin esmasini da oku ❤ben de yazdım buraya bazı konularda.. en son unutmak istemediğim halde unutmak için napabilirim diye sordum 490″ defa ” Yâ Mümit celle celalühü” önerdi bana..aynı şey sanırım..ama bu sefer kesin okumam lazım artıkçok teşekkür ederim. Konunun da dışına çıkmış oldum bu yazdıklarımla hakkınızı helal edin.