- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Evet canim listede yazan süre ve 100 ayet okunacak niyetini alırken de benim ve dua grubundaki tüm arkadaşlarımın dua sinin kabulu için okuyorum diye alabilirsinBunu okuyacağız degilmi ve bi niyet ediyormuyuz okurken
Tamam canım bugün okurum inşallahEvet canim listede yazan süre ve 100 ayet okunacak niyetini alırken de benim ve dua grubundaki tüm arkadaşlarımın dua sinin kabulu için okuyorum diye alabilirsin
Katilirim bentr_lelli caramel_7 @Umut_2019 LoveMeKyrenia @Numanayse @Canfeb
@nedensude @ftemizterliksuu
5 528mucizemmm @casual womanAventuss
@Mandarins @Hazal
Kizlar sizde katılmak ister misiniz
Beni de ekle canımtr_lelli caramel_7 @Umut_2019 LoveMeKyrenia @Numanayse @Canfeb
@Mandarins @Hazal
Duası salıya olursa bende katılırım zaten onları gitmeden okumayı düşünüyordum daha iyi olur kısa ya hemen biter dediğin gibi canımHayır canim az olduğu için okuma sayiyisi 2 güne biter sali ya falan olur duası
Ben de katılmak istiyorummtr_lelli caramel_7 @Umut_2019 LoveMeKyrenia @Numanayse @Canfeb
@Mandarins @Hazal
Canim olmadı Okuyabilirsen okudum diye bildirim yaparsinÇok okumalarim var yetişir mi bilemedim.
Tmm inşallah canım Allah razı olsunCanim olmadı Okuyabilirsen okudum diye bildirim yaparsin
Fesleğen kız tek bir kere okuncakmis yeni anladim. Okurum beni de yaz canımCanim olmadı Okuyabilirsen okudum diye bildirim yaparsin
Tamam canimFesleğen kız tek bir kere okuncakmis yeni anladim. Okurum beni de yaz canım
Tamam canimBende okurumm. Yetişirse yetiştirdim derim canım
Ağzına sağlık canimKafiyesizsiir canım okudum ben
Rabbim inşallah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsinAğzına sağlık canim
Katılıyorum canımtr_lelli caramel_7 @Umut_2019 LoveMeKyrenia @Numanayse @Canfeb
@Mandarins @Hazal
Öyle düşünme canim benim Rabbimin gücü her şeye yeter eğer duan hakkında hayirliysa Rabbim insaAllah nasip ederRabbim inşallah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsinbenim duam çok mümkün görünmüyor ama inşallah sizinkileri Rabbim kabul etsin ❤