-
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
Merhaba,
Siz buna bir yanıt aldınız mı? aldoıysanız bilgilendirri misiniz? yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum pko oldugum için, cevabınnızı bekliyorum
İstanbul avrupa yakası bağcılarda hacamat ve sülük yapan bir yerden bilgi aldım bendeMerhaba,
Siz buna bir yanıt aldınız mı? aldoıysanız bilgilendirri misiniz? yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum pko oldugum için, cevabınnızı bekliyorum
Hangi konuda yardımcı olabilirsinizMerhaba size yardımcı olabilirim
yaptırdınız mı peki=İstanbul avrupa yakası bağcılarda hacamat ve sülük yapan bir yerden bilgi aldım bende
Hacamat ve sülûk tedavisi konusunda.Hangi konuda yardımcı olabilirsiniz
Kim tam adını yazar mısınız yerin özelden?İstanbul avrupa yakası bağcılarda hacamat ve sülük yapan bir yerden bilgi aldım bende
rahim içine yaptırmadım ama hacamat ve normal bölgeye sülük yaptırdımyaptırdınız mı peki=
Rica etsem bana da yardımcı olur musunuz bende güvenilir yer arıyorumBi aparat ile vajina açılıyor jinekolojik muayenelerde falan da kullanılıyor bu tarz aparatlar. Daha sonra içeriye sülükler bırakılıyor zaten doyduktan sonra kendi kendine bırakıyo tuttuğu yeri. Bırakınca da düşüyo tırtıl gibi bi canlı değil olduğu yere yapışıp duramıyo düşüyo dışarıya. Yapan yerlerden net bilgi alırsınız. İstanbulda iseniz güvenilir bi yer var tavsiye edebilirim
Bağcılar da ki yerin bulgilerini bana da verir misiniz şimdiden çok teşekkür ederimİstanbul avrupa yakası bağcılarda hacamat ve sülük yapan bir yerden bilgi aldım bende
Bağcılar da ki yerin bulgilerini bana da verir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim
ulaştınız mı kendilerine ?Kim tam adını yazar mısınız yerin özelden?
Bilgisini paylaştım kişiyle evetulaştınız mı kendilerine ?
suluk tedavisinden sonra tuplerinİkinci seans bir sıkıntı olmazsa bugun . iki tüp um birden kapalı ondan dolayı yaptırıyorum
kac seansta acılıyor bilginiz varmı suluk tedavisi ilede acılan varmıhacamatla tüpleri açıyorlar denemeni tavsiye ederim
aynen arkadasa katılıyorm sülük tedavisinden sonra acıldımısuluk tedavisinden sonra tuplerin
acıldımı
Canım benim açıldı çok şükür bir sene boyunca çeşitli aralıklarla yaptırdım 20 seans a yakın en son Echomar da rahim filmi çekildim açıldı hamilelik yok farklı sıkıntıları çıktı maalesefkac seansta acılıyor bilginiz varmı suluk tedavisi ilede acılan varmı
hımm anladm canım gecmiş olsun ins düzelir de hamile kalırsnCanım benim açıldı çok şükür bir sene boyunca çeşitli aralıklarla yaptırdım 20 seans a yakın en son Echomar da rahim filmi çekildim açıldı hamilelik yok farklı sıkıntıları çıktı maalesef
canım kac seans gittin kac seansta acılıyor bende yaptırmayı dusunuyomKızlar kesinlikle hacamat sülük yaptırın eski arkadaşlar bilir bu konuda çok uğraştım iki tüpümde kapalı idi çok şükür açıldı 4 buçuk yıldan sonra ve tedavilerin yararh olduğuna inanıyorum çünkü rahim filmi çekilmeden bir gün önce kasıklara sülük yapmıştım