Hacamat ve sülük tedavisi

Merhaba düşükler ve kısırlık konusunda Dr Aidin salih in yitik şifa kitabını tavsiye ediyorum o kitapta herşey yaziyo sebepleri ve çözümleri

Benimde eğitim aldığım hacamat hocamız var ,aidin salihin talebelerinden eğitim almış isteyene özelden numarasını veririm..

Nerde yaptırıyorsunuz

Bana mesaj yoluyla yazar mısınız

Merhaba. Mesajın uzerinden çok zaman geçmiş. Bende açıklanamayan infertiliteyim. Hacamat ve belime göbeğime sülük yaptırdım. Henüz sonuç alamadım. Bu anlattıklarınızdan sonuç alabildiniz mi acaba ?yoksa tüp bebekle mi oldu bebeğiniz.doğum yapmışsınız. Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Sonuç aldım çok şükür doğal yoldan gebe kaldım Rabbim inşallah en kısa zamanda sizde nasip etsin emeğinizi boşa çıkarmasın
Amin çok teşekkür ederim

Sülük Çok tehlikeli bi iş özellikle kist miyom tarzı şeyler varsa asla önerilmiyor. Size uapan kişinin işinin ehli olduğundan emin misiniz? Ayrıca ne cesaretle yaptırabiliyorsunuz mikrop kapabilirsiniz kanamanız durmayabilir yanlış bir durum olabilir. Rahminde miyom olan biri sülük yüzünden mikrop kaptı ve rahmi alındı hem de henüz 25 yaşındayken. Yapmayın böyle şeyleri kendinize. Tedavi var binbir türlü yolu var. En önemlisi herşeyin zamanı var. Tedavi olucam diye daha büyük sıkıntılara sebebiyet vermeyin

Sonuç aldım çok şükür doğal yoldan gebe kaldım Rabbim inşallah en kısa zamanda sizde nasip etsin emeğinizi boşa çıkarmasın
Amin çok teşekkür ederim
Canım merheba bende yaptırmak istiyorum hacemat ama hacemat günleri varmış ve o günler hep benim yumurtlama günlerime denk geliyor. Adet günü de hacemat olmuyormuş nasıl yaptiricam bilemedim. 2 gün önce ilişki olmaması gerekiyormus vede bir gün sonra o günlerden illaki bi gün benm yumurtlama günüme denk geliyor. Yumurtlamayi degerlendirip öyle gitsem hacemat yaptırmaya döllenmeyi engeller mı yada düşürür mü korkuyorum sen ne zamanlar gittin

Ben de yaptırmak istiyorum ama sünnet old.icin.ama bir türlü nasip olmadı.icimde bir yerde hep bir korku var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…