- 20 Eylül 2021
- 2
- 0
- 1
- 47
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
Merhaba banada numarasini verebilirmisiniz![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba banada yazarmisiniz sülük içinBi aparat ile vajina açılıyor jinekolojik muayenelerde falan da kullanılıyor bu tarz aparatlar. Daha sonra içeriye sülükler bırakılıyor zaten doyduktan sonra kendi kendine bırakıyo tuttuğu yeri. Bırakınca da düşüyo tırtıl gibi bi canlı değil olduğu yere yapışıp duramıyo düşüyo dışarıya. Yapan yerlerden net bilgi alırsınız. İstanbulda iseniz güvenilir bi yer var tavsiye edebilirim
Merhaba banada yazarmisiniz gittiğiniz sülük yapan yeriCanım benim açıldı çok şükür bir sene boyunca çeşitli aralıklarla yaptırdım 20 seans a yakın en son Echomar da rahim filmi çekildim açıldı hamilelik yok farklı sıkıntıları çıktı maalesef
Nerede yaptırdınız acabaMerhaba arkadaşlar. 39 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimde ve bende sağlık açısından en ufak bir prıblem bulamadı doktor. 2 kez aşılama oldum. Artıkk tüp bebek dedi doktorumuz. Vajinal sülük tedavisini duydum. Bugün istanbulda yaptırdım. Ağrısız bir işlem 15 veya 20 dkbitti. Sonuç iyi olur inşallah. Güzel haberleri buradan veririm
Banada yazabilirmisiniz sülük yapan güvenilir yeriBenimde eğitim aldığım hacamat hocamız var ,aidin salihin talebelerinden eğitim almış isteyene özelden numarasını veririm..
Merhaba, sülük tedavisi oldunuz mu acaba?Ben de rahimde ileri derece yapışıklık var bunun için sülük yaptırdım fakat genital bölgenin üst kısmında konuldu.Biraz araştırınca direkt rahme gönderten çok kişi olduğunu duydum.Bir sonraki seferde ben de direkt rahme göndertmeyi düşünüyorum umarım yapışıklık için de faydalı olur.Ayrıca ozon tedavisine de başlayacağım nasipse