- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
-
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
Yumurtlama günini degerlendırıp gidebılır sın canım ben öyle yaptıgım olmustu döllenme rahime ulasma asaması 7gunu buldugu ıcın sorun olmaz demişti ama tabı sen yınede o kadar uzun bekleme adete az kalkınca yaptırma gebeliğin olmadıgını emin olunca yaptır adet biter bitmez yada yumurtlama gunlerındeCanım merheba bende yaptırmak istiyorum hacemat ama hacemat günleri varmış ve o günler hep benim yumurtlama günlerime denk geliyor. Adet günü de hacemat olmuyormuş nasıl yaptiricam bilemedim. 2 gün önce ilişki olmaması gerekiyormus vede bir gün sonra o günlerden illaki bi gün benm yumurtlama günüme denk geliyor. Yumurtlamayi degerlendirip öyle gitsem hacemat yaptırmaya döllenmeyi engeller mı yada düşürür mü korkuyorum sen ne zamanlar gittin
Adet biter bitmez işte o günler denk gelmiyor adetim düzenli kayma olmuyor. Bütün aylara bakıyorum. Ama dediğin gibi yumurtlama günleri uyuyo bana. Ama hacamat öncesi 2 gün cinsel perhiz olması ve 1 gün sonrada perhiz olması gerekiyormuş yumurtlama günü gitsem degerlendiremicem diye erteledim kaç aydır.. zaten 1 ayda 3 4 gün gebe kalma şansım var yumurtlama dönemi gidersem ve degerlendirmezsem hacemat için boş geçmem gerekicek ayı.. senin hep tam adet bitiminde mı denk geldi yumurtlama günü gittiysen iliskiye girmedin miYumurtlama günini degerlendırıp gidebılır sın canım ben öyle yaptıgım olmustu döllenme rahime ulasma asaması 7gunu buldugu ıcın sorun olmaz demişti ama tabı sen yınede o kadar uzun bekleme adete az kalkınca yaptırma gebeliğin olmadıgını emin olunca yaptır adet biter bitmez yada yumurtlama gunlerınde
Canım neden korkuyorsun bence hiç korkma sünnet olan biseyden. Gebelik için mi düşünüyorsunBen de yaptırmak istiyorum ama sünnet old.icin.ama bir türlü nasip olmadı.icimde bir yerde hep bir korku var
Evet et ve süt ürünleri yememek gerekiyor.. yani o ayını ona göre ayarliyosun kafana göre olmuyo malesef.:/Bide hacamattan 3 gün önce ve 3 gün sonrası bazı şeyleri yemeyi yasaklıyorlar diye biliyorum bende ama. Doğrumu?
Anladım teşekkür ederimEvet et ve süt ürünleri yememek gerekiyor.. yani o ayını ona göre ayarliyosun kafana göre olmuyo malesef.:/
Benim adetımden bir hafta sonra yumurtlama oluyordu o yuzden o boslukta gıttımAdet biter bitmez işte o günler denk gelmiyor adetim düzenli kayma olmuyor. Bütün aylara bakıyorum. Ama dediğin gibi yumurtlama günleri uyuyo bana. Ama hacamat öncesi 2 gün cinsel perhiz olması ve 1 gün sonrada perhiz olması gerekiyormuş yumurtlama günü gitsem degerlendiremicem diye erteledim kaç aydır.. zaten 1 ayda 3 4 gün gebe kalma şansım var yumurtlama dönemi gidersem ve degerlendirmezsem hacemat için boş geçmem gerekicek ayı.. senin hep tam adet bitiminde mı denk geldi yumurtlama günü gittiysen iliskiye girmedin mi
Canım neden korkuyorsun bence hiç korkma sünnet olan biseyden. Gebelik için mi düşünüyorsun
Öğrenirseniz bana da bilgi verir misiniz ben de güvenilir bir yer arıyorumMerhaba nerde yaptırdınız İstanbul’da acaba bana Bilgi verebilir misini
Merhaba. Aidin Salih hocanın talebesinden el aldım. Hacamat ve sülük yapıyorum. (İstanbul Avrupa Gazi Osman Paşa)Öğrenirseniz bana da bilgi verir misiniz ben de güvenilir bir yer arıyorum
Kaç sülük koydu, sonrasında ağrı hassasiyet oldu mu? Kasığı da yaptı mı?Merhaba arkadaşlar. 39 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimde ve bende sağlık açısından en ufak bir prıblem bulamadı doktor. 2 kez aşılama oldum. Artıkk tüp bebek dedi doktorumuz. Vajinal sülük tedavisini duydum. Bugün istanbulda yaptırdım. Ağrısız bir işlem 15 veya 20 dkbitti. Sonuç iyi olur inşallah. Güzel haberleri buradan veririm
Fayda sağladı mı?Merhaba arkadaşlar. 39 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimde ve bende sağlık açısından en ufak bir prıblem bulamadı doktor. 2 kez aşılama oldum. Artıkk tüp bebek dedi doktorumuz. Vajinal sülük tedavisini duydum. Bugün istanbulda yaptırdım. Ağrısız bir işlem 15 veya 20 dkbitti. Sonuç iyi olur inşallah. Güzel haberleri buradan veririm
Sonuç aldınız mı?Hakkında hayırlısı inşallah canım bende de çikolata kisti var dün Rahime sülük yaptırdım inşallah şifası olurbu yöntemle hamile kalanlar varmı acaba
Bende yeni yaptırdım özelden döndüm size.Merhaba arkadaşlar. 39 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimde ve bende sağlık açısından en ufak bir prıblem bulamadı doktor. 2 kez aşılama oldum. Artıkk tüp bebek dedi doktorumuz. Vajinal sülük tedavisini duydum. Bugün istanbulda yaptırdım. Ağrısız bir işlem 15 veya 20 dkbitti. Sonuç iyi olur inşallah. Güzel haberleri buradan veririm
Hayırlı olsun yavrunuz, kaç seans yaptırdınız, rahme mıydı sülükler?Konuların hepsini okumadım ama bende 8 yıl sonra hacamat ve sülük vesilesiyle hamile kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim