- 22 Mart 2016
- 1.578
- 1.208
-
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
İnşaallah fayda görürsünüz. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.polikistikover var bende de
Nerde yaptırdınız acabaKızlar hacamat ve sülük tekrar yapıldı bugun gittim. Bu sefer 3 tane kasik lar b hacamat yapıldı bir tane de büyük kavanoz ile vakum yapıldı rahim egriligi için. İltihap çok cıktı dedi. Ardından sülük yaptırdım rahim içine 5 tane sülük gönderildi ardından önümüzdeki plan i çıkardık muayene tekrar etti soguk algınlığı geçmemiş hala var dedi bu yüzden sıcak su torbasını karnı ma daha çok koyacağım böğürtlen suyu bugun 21 gün dolduğu için bırak dedi. onun yerine her sabah aç karnına sarı kantaron cayi iç dedi 2 günde bir de maydanoz suyu icilecek aç karnına. Ayrıca çörek otU yağı'verdi her sabah bir cay kaşığı iç ve pamuga köy tampon yap dedi. Ayrıca maydanoz süt lapa yap ılık sekılde tampon olarak köy dedi. Bakalım ikinci seans da böyleydi hafta tekrar çağırıyor dua edelim birbirinize e kızlar hakkımızda hayırlısı
Istanbul fatih de . son iki seans im kaldıNerde yaptırdınız acaba
Istanbul fatih de . son iki seans im kaldı
sülükle çikolata kistim boşaldı bidahada olmadıArkadaslar merhaba. Ben 23 yasindayim ve polikistikover hastasiyim. 2yıldır da evliyim. Doktor tedavimi görüyorum fakat 2yıldır bir sonuç alamadık. Bir arkadaşım bana hacamat yaptirmami önerdi bende bi arastirma yaptim. Bir kac kisiyle telefonda görüştüm. Bana cocuk istiyorsan kesinlikle sülük tedavisi de yaptirmalısın dediler. Aranizda böyle yaptirip faydasını gören veya yakininda yaptirmis iyi sonuc almis olan biri varsa lutfen soylesin. Sunnet olduğu için de icime yaptirma istediği doldu. Simdiden hepinize tesekkur ederim.
Tedavi ye ara verdim ancak devam edeceğim en son 15 seans hacamat 3 seans sülük gördüm hastaneye gittim kist çok küçülmüş kaşık lar da hissetmediğio damar atmaları hissediyorumo ancak ara vermek durumunda kaldım elinde olmadan ama devam edeceğimUmutlu1234 merhaba son durumunuz nedir acaba tedavileriniz ne durumda
çok geçmiş olsun persembe gunu bende hacamat yaptıracagım ama cok korkuyorum anksiyete hastasıyım korkudan uyuyamaz oldum ben ucuk cok gecırıyorum bagısıklıgım zayıf dıye yapacaklar ama korkuyorum faydası olur mu acaba enfeksıyon kaparsam dıye korkum hepTedavi ye ara verdim ancak devam edeceğim en son 15 seans hacamat 3 seans sülük gördüm hastaneye gittim kist çok küçülmüş kaşık lar da hissetmediğio damar atmaları hissediyorumo ancak ara vermek durumunda kaldım elinde olmadan ama devam edeceğim
Geçmiş olsun allahın izni ile inşallah şifa olur ne için yaptıracaksanız korkmayın gerçekten çok kolay birşey bu kadar takmayın hiç his.stemiyorsunuzçok geçmiş olsun persembe gunu bende hacamat yaptıracagım ama cok korkuyorum anksiyete hastasıyım korkudan uyuyamaz oldum ben ucuk cok gecırıyorum bagısıklıgım zayıf dıye yapacaklar ama korkuyorum faydası olur mu acaba enfeksıyon kaparsam dıye korkum hep
hastane ortamında yapılacak
Cok derde sifasi var korkmayin her ay duzenli gidiyorum ve cok rahatlatiyor sekerimi dengeliyor sinirli hallerimden eser kalmiyor.çok geçmiş olsun persembe gunu bende hacamat yaptıracagım ama cok korkuyorum anksiyete hastasıyım korkudan uyuyamaz oldum ben ucuk cok gecırıyorum bagısıklıgım zayıf dıye yapacaklar ama korkuyorum faydası olur mu acaba enfeksıyon kaparsam dıye korkum hep
hastane ortamında yapılacak
Çok geçmiş olsun nasıl tedavi süreci sülük derken bile insan değisik oluyor bi faydası varmı benimde tüplerim kapalıİkinci seans bir sıkıntı olmazsa bugun . iki tüp um birden kapalı ondan dolayı yaptırıyorum
Farklı sebeplerden dolayı tedavi ara vermek zorunda kaldım ama kist ve adet ağrı si yok kahverengi leke ler yok denecek kadar azaldı elhamdülillah bunlar bile yetiyor insana ayrıca forum da bir arkadaş bana ulaştı istersen sana da göndereyim kapalı tüpleri açılmış ecomar daÇok geçmiş olsun nasıl tedavi süreci sülük derken bile insan değisik oluyor bi faydası varmı benimde tüplerim kapalı
hacamatla tüpleri açıyorlar denemeni tavsiye ederimTüplerin kapalı olduğu için sülük tedavisi yaptirmadin yani teşekkür ederim canım ben ameliyatı düşünmüyorum kesin değil çünkü
Anlatirmisin çevrende varmı hacamat olan olumlu sonuç olan varmı nasıl tedavi süreci şimdi sülük diyince bi tuhaf oldumhacamatla tüpleri açıyorlar denemeni tavsiye ederim
ben şahit olmadım ama duydumAnlatirmisin çevrende varmı hacamat olan olumlu sonuç olan varmı nasıl tedavi süreci şimdi sülük diyince bi tuhaf oldum