- 22 Mart 2016
- 1.578
- 1.208
-
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
Canım sıkıntın nedir benim iki tüpum de kapalı idi bu yüzden açmak için çok uğraştım rahim içine kaşıklarima kuyruk sokumuna hem hacamat hem sülük koydurdum rabbim e şükürler olsun 4 buçuk yıl sonra açıldı şimdi doğal yoldan deneme aşamasında yim rabbim inşallah nasip ederPardon eski bir mesaj fakat dikkatimi çekti kısırlık tedavisi yıllarca gördüm olmadı boşandım ikinci evliliğimi yaptım beş ay önce bende tekrar tüp bebek planlıyorum kısırlıkta sülük tedavisi duymuştum peki hangi bölgeye yapılıyor sülük tedavisi merak ettim bilgi verirseniz sevinirim bide önerebileceğiniz bir yer varmı
Amin inşallah endometrois var rahimde ve yumurtalıklarımda tembellik birde rahim dönüklüğü varCanım sıkıntın nedir benim iki tüpum de kapalı idi bu yüzden açmak için çok uğraştım rahim içine kaşıklarima kuyruk sokumuna hem hacamat hem sülük koydurdum rabbim e şükürler olsun 4 buçuk yıl sonra açıldı şimdi doğal yoldan deneme aşamasında yim rabbim inşallah nasip eder
Hakkında hayırlısı inşallah canım bende de çikolata kisti var dün Rahime sülük yaptırdım inşallah şifası olurCanım sıkıntın nedir benim iki tüpum de kapalı idi bu yüzden açmak için çok uğraştım rahim içine kaşıklarima kuyruk sokumuna hem hacamat hem sülük koydurdum rabbim e şükürler olsun 4 buçuk yıl sonra açıldı şimdi doğal yoldan deneme aşamasında yim rabbim inşallah nasip eder
Onların hepsi bende de var canım hayırlısı inşallah yavrularımiz a kavuşur uzAmin inşallah endometrois var rahimde ve yumurtalıklarımda tembellik birde rahim dönüklüğü var
Amin canım allah razı olsun cümleten inşallah yapan kadına sormuştum hastalarından hamile kalan var mı diye çok varmış inşallah size de vesile olur ayrıca rahim e sülük çikolata kist i için en kesin çözümü allah'ın izni ile benim çok şükür tamamen yok oldu önceden ameliyat oldum ona rağmen yeni çıkmıştı ama şükür kayboldu artıkHakkında hayırlısı inşallah canım bende de çikolata kisti var dün Rahime sülük yaptırdım inşallah şifası olurbu yöntemle hamile kalanlar varmı acaba
Senin ne kadar oldu yaptıralı canımAmin canım allah razı olsun cümleten inşallah yapan kadına sormuştum hastalarından hamile kalan var mı diye çok varmış inşallah size de vesile olur ayrıca rahim e sülük çikolata kist i için en kesin çözümü allah'ın izni ile benim çok şükür tamamen yok oldu önceden ameliyat oldum ona rağmen yeni çıkmıştı ama şükür kayboldu artık
rahim içine sülük geçen sene 2 defa yaptım 3 santim den. 12 ml indi yani 1 santim den bile küçük ne büyüdü ne küçüldü ara ara kuyruk sokumuna sülük hacamat yaptırdım 8 mayısta son defa sülük attım 5 tane 9 mayısta rahim filmi çekildi çok şükür açıldı tedavi olmak istiyorsan canım rahim sülük tavsiye ederim tembellik için ise yumurtalık üstlerine hem hacamat üstüne sülük yaptır ayrıca bitkisel şeyler de dene benim 1 cm den küçük kist de bu ay soğan kuru yaptım tamamen yok oldu şükür bugün yumurta çatlatma iğnesi oldum inşallah hayırlı haber alırımSenin ne kadar oldu yaptıralı canımİnşallah tamamen benimde Yok olur Ben geçen ay aşılama yaptırdım olmadı bu ayda sülük deneyelim dedik inşallah olu
Ayyy hadi inşallah canım benim rabbim hayırlısını versin inşallahrahim içine sülük geçen sene 2 defa yaptım 3 santim den. 12 ml indi yani 1 santim den bile küçük ne büyüdü ne küçüldü ara ara kuyruk sokumuna sülük hacamat yaptırdım 8 mayısta son defa sülük attım 5 tane 9 mayısta rahim filmi çekildi çok şükür açıldı tedavi olmak istiyorsan canım rahim sülük tavsiye ederim tembellik için ise yumurtalık üstlerine hem hacamat üstüne sülük yaptır ayrıca bitkisel şeyler de dene benim 1 cm den küçük kist de bu ay soğan kuru yaptım tamamen yok oldu şükür bugün yumurta çatlatma iğnesi oldum inşallah hayırlı haber alırım
İnşallah canım çok sağol benim dualarım da sizlerle yaşamayan bilmiyor gerçekten acıyı çeken anlar tanımasak da birbirimizi her an her vakit birbirimize dua ediyoruz inşallah kabul olur hepimizin:)Ayyy hadi inşallah canım benim rabbim hayırlısını versin inşallahBenim kistim var sadece canım rahim filmi çektirdim açık çıktı işte kist engel galiba hacamatta kuyruk sokumumdan Nisan ayında yaptırdım onuda tekrar yaptırırım inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlısını versin sanada çok dua edicem çatlatma iğnenle şifa olsun bebişler olsun diye güzel haberlerini bekliyorum
Amin amin inşallah canım hayırlısıylaİnşallah canım çok sağol benim dualarım da sizlerle yaşamayan bilmiyor gerçekten acıyı çeken anlar tanımasak da birbirimizi her an her vakit birbirimize dua ediyoruz inşallah kabul olur hepimizin:)
Merhabalar.Sülükler sonradan dışarı çıkıyor mu?Sağol canım Elhamd olmadı acı hissetmiyorsun . sülük u de şırınga ya koyup öyle gönderdi ıçime hiç bir yan etkisi görmedim sadece belirli bir süre kanaman oluyor oda duruyor ama gerçekten çok iyi geldi üçüncü seans için bekliyorum toplam 6 seans olacak
Ben de rahimde ileri derece yapışıklık var bunun için sülük yaptırdım fakat genital bölgenin üst kısmında konuldu.Biraz araştırınca direkt rahme gönderten çok kişi olduğunu duydum.Bir sonraki seferde ben de direkt rahme göndertmeyi düşünüyorum umarım yapışıklık için de faydalı olur.Ayrıca ozon tedavisine de başlayacağım nasipseKızlar kesinlikle hacamat sülük yaptırın eski arkadaşlar bilir bu konuda çok uğraştım iki tüpümde kapalı idi çok şükür açıldı 4 buçuk yıldan sonra ve tedavilerin yararh olduğuna inanıyorum çünkü rahim filmi çekilmeden bir gün önce kasıklara sülük yapmıştım
Evet canım kendileri dışarı çıkıyor 10 15 dakika sürüyor kolay bir işlem benim çikolata kist in ondan sonra çıkmadı çok şükür bayağı faydasını gördüğüm e inanıyorum ayrıca iki tüp um de kapalı idi bu seanslar dan sonra rahim filmi çekildim açıldı faydası olduğuna inanıyorumBen de rahimde ileri derece yapışıklık var bunun için sülük yaptırdım fakat genital bölgenin üst kısmında konuldu.Biraz araştırınca direkt rahme gönderten çok kişi olduğunu duydum.Bir sonraki seferde ben de direkt rahme göndertmeyi düşünüyorum umarım yapışıklık için de faydalı olur.Ayrıca ozon tedavisine de başlayacağım nasipse
Ben de Allah’ın izniyle faydası olacağına inanıyorum.2 ay önce 3 seans yaptırdım ama o bölgenin üstüne koydular sadece.Yapışıklık için burada tanıştığım birisi direkt rahme gönderttiğini söylemişti faydasını gördüğünü söylemişti ama tabi öncesinde bu işin doktorunun neyi uygun göreceği önemli.Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için.Evet canım kendileri dışarı çıkıyor 10 15 dakika sürüyor kolay bir işlem benim çikolata kist in ondan sonra çıkmadı çok şükür bayağı faydasını gördüğüm e inanıyorum ayrıca iki tüp um de kapalı idi bu seanslar dan sonra rahim filmi çekildim açıldı faydası olduğuna inanıyorum
Bi aparat ile vajina açılıyor jinekolojik muayenelerde falan da kullanılıyor bu tarz aparatlar. Daha sonra içeriye sülükler bırakılıyor zaten doyduktan sonra kendi kendine bırakıyo tuttuğu yeri. Bırakınca da düşüyo tırtıl gibi bi canlı değil olduğu yere yapışıp duramıyo düşüyo dışarıya. Yapan yerlerden net bilgi alırsınız. İstanbulda iseniz güvenilir bi yer var tavsiye edebilirimMerhabalar çok olmuş siz yazalı ama ben hastalığım için araştırırken gördüm yazınızı vajinal sülük nasıl yapılıyor sülük ordan nasıl geri çıkarılıyor yazarsanız çok sevinirim çünkü yıllardır geçmeyen vajinal enfeksiyonum var ve vajinal sülük önerdiler nasıl olur iyi gelir mi nasıl yapılır çok çaresiz kaldım ilaçlar bitiyor tekrar başlıyor
Merhaba,mrb bulamadıysanız benim gittigim ve menun kaldıgım hacamatının telini yazabilirim ümraniyede
Merhaba,Merhaba kübra hanım. 2017 de yazmışsınız epey zaman geçmiş üzerinden ama umarım mesajımı görürsünüz. Polikistik over dan kurtulabildiniz mi sülük tedavisi nasıl sonuçlandı. Hamile kalabildiniz mi ? Lütfen geri dönüş yapın ... bende bu hastalığa şifa arayanlardanım.