- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
-
- Konu Sahibi kubraguvenozturk
İnşallah canım çok sağol benim dualarım da sizlerle yaşamayan bilmiyor gerçekten acıyı çeken anlar tanımasak da birbirimizi her an her vakit birbirimize dua ediyoruz inşallah kabul olur hepimizin:)
Ayşe güneş diye bir kadın var . Kesinlikle güvenilirMerhaba. İstanbul'da okuyarak sülük yapan bir kadın uygulayıcı arıyorum. Bu konuda önerisi olan var mı?
Merhaba acaba yeri nerededir bilgi verebilir misinizAyşe güneş diye bir kadın var . Kesinlikle güvenilir
Instagram'da Ayşe Güneş olarak yazarsanız çıkar .Merhaba acaba yeri nerededir bilgi verebilir misiniz
ben de düşünüyorum bu kadar etkili mi ciddenHacamat sülük şifadır. Bence yaptırmakta fayda var. Ben bwlli aralıklarla hacamat yaptırıyorum. Kuş gibi hafif hissediyorum kendimi
Memnun kaldiniz miMerhaba arkadaşlar. 39 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimde ve bende sağlık açısından en ufak bir prıblem bulamadı doktor. 2 kez aşılama oldum. Artıkk tüp bebek dedi doktorumuz. Vajinal sülük tedavisini duydum. Bugün istanbulda yaptırdım. Ağrısız bir işlem 15 veya 20 dkbitti. Sonuç iyi olur inşallah. Güzel haberleri buradan veririm
Canım sıkıntın nedir benim iki tüpum de kapalı idi bu yüzden açmak için çok uğraştım rahim içine kaşıklarima kuyruk sokumuna hem hacamat hem sülük koydurdum rabbim e şükürler olsun 4 buçuk yıl sonra açıldı şimdi doğal yoldan deneme aşamasında yim rabbim inşallah nasip eder
Olaganca en durumunuz nedir geçtimi rahatsızlığınızHakkında hayırlısı inşallah canım bende de çikolata kisti var dün Rahime sülük yaptırdım inşallah şifası olurbu yöntemle hamile kalanlar varmı acaba
Durumunuz düzeldimi,neler yaptinizAmin inşallah endometrois var rahimde ve yumurtalıklarımda tembellik birde rahim dönüklüğü var