Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz önce birbirinizi çok iyi tanımalıydiniz Yani 4 lü evde hemen olmamış o Sizi anlıyorum beraber hani taniyalim iyice aynı evde yaşayalım fikri mantikli Ama çoluk çocuk değil işte.Cocuklara hem sizlere hem birbirlerine alışma payı bırakılmalı ben öyle yaptım.Bi süre dışarda vakit ayırmak sonrasında bir uzman eşliğinde olayı ilerletmek çok daha yüz güldürücü sonuç veriyor.Daha uzun süre gerekiyor çocuklar açısından tabiki karşı taraftaki kadının evli mutlu olmasida sonuca olumlu etki yapıyor.Konudaki kişi sizi kaybettiği için pişman olacak dönüş çabalarını göreceksiniz gibi geldi bana

Şimdi de 2022-2024 arası oldu. Ben anlamadım ya bizi kekliyosunuz ya da yazdıklarınızı unutuyorsunuz

Mesajda "ben varken gel vb" mi yazıyor ? Adam evden size ait, parasını kendisinin ödemediği bir şey mi aldı ?

Beraber bir hayat kurma düşüncesindeyken adamın satın aldığı süpürgeyi de söküp götürmesi sinirinizi bozmuş; anlıyorum. Ancak adamla ayrılmışsınız. Konunuza göre adam da sadece kendi aldıklarını almış.

Adamla evlenebilirdiniz ancak evlenmemişsiniz. Siz adamı defalarca aramışsınız, adam aramalarınıza cevap vermemiş. Adamın kız kardeşini de aramışsınız. Adam yine size dönüş yapmamış.

Adam annenizi ne niyetle aradı bilmiyorum. Ancak adamla evli olmamanıza rağmen, annenizin "nerdesin, neden eve gitmiyorsun vb" diye hesap sorması dışardan bakan bir göz olarak size normal geliyor mu ?

Bu adam resmi olarak inşallah bekardır; size yalan söylememiştir.

Ne okudum ben duvardan matkapla söktü falan yok bu adam bir değişik yani nasıl bu kadar değişti o zaman tuhaf yanı eve tekrar gireceğini düşünmüyorum da bu garip boşverin o zaman ikili ilişkilerde sanırım kızından kaynaklı bir sorun muhtemel malesef karşı taraftaki annenin tutumu önemli böyle birliktelikler de eski eşi de evlenmiş mutlu birine denk gelmeniz dileğiyle diyim o zaman

başka bir yerden gireceğim madem hukuktan bahsedildi. ev sizinse devamını hiç okumayın:) ama sizin değil de kira isa ev arkadaşı alırken yani günübirlik misafir gibi değil bayağı 2. kişi eve, ev sahibi izin vermediyse sizi tahliye hakkı doğuyor. biraz araştırırsanız gazetelerde böyle örnekler var, çünkü maddi olarak kirayı bölüşecek bir ev arkadaşlığı alt kiralama olarak geçiyor ve sözleşmenizde olması gerekli. siz neyi ne kadar bölüştünüz bilmem ama adamdan şikayetçi olursunuz o da ev sahibinize gider kirayı bölüşüyorduk der, ev sahibi sıkıntı çıkarır vs. olay büyüyebilir. sözleşme sadece sizin üstünüzeyse evden gitmesini ve anahtarı vermesini söylediyseniz yaptığı haneye tecavüz ama o da işleri bu şekilde pisleştirebilir aklınızda bulunsun.

bana hediye alınan ürünlerden bahsediyoruz nerde görülmüş hediye aldığın şeyi sırtlayıp götürmek?
o eşyaları eve alınmış eşyalar, ben bir emek verdim eşyaları da kendi aldıysa onları toplayıp alıp gidemez.
Adamın niye haber vermeden eve girdiği anlaşılıyor Jameya. Burada niyetini açık açık yazmıyorsun, parasını yaza doğru verecektim diyorsun önce. Sonra da onları alamaz muhabbeti yapıyorsun. Muhtemelen adam onları sahiplendiğini anladı ya da direkt söyledin, o da böyle bir çare buldu. Sana niye hediye olarak süpürge alsın? Sana gider elbise alır, telefon alır, mücevher alır, Dyson airwrap alır. Süpürge, ütü eve alınan eşyalardır. Ben bazen burada üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum, salın şu kızı diyesim geliyor ama onlar da haksız değiller. Çelişki dolu bahsettiğin şeyler.

istemiştim kendisi getirmedi sürekli bahane üretti yok unuttum, getiricem yarın, işte öyle öyle oyaladı 1 buçuk ay.

eve aldığın eşyalar kalsın ben öderim sana demiştim. bunda ne var tam olarak anlayamadım?

Şimdi de 2022-2024 arası oldu. Ben anlamadım ya bizi kekliyosunuz ya da yazdıklarınızı unutuyorsunuz
2022 sonlarına doğru tanıdım yazmışım konuda eylül ekim civarıydı.eve gelen süreçten bahsetmiyorum ben konuda ne yazıyor okudunuz mu? farklı bir tarih mı yazmışım?

bekar ailesini tanıyorum. evine girip çıkmışım ailesinin evine. k-ben evdeyim eşyalarını almaya gel yazdım evet.

Subat 2024de diyorsunuz ki 3 ay once bot istedim sevgilin alsin dedi ama benim sevgilim yok. Bu bizi kasim 2023e getirir. Demekki kasim 2023de ayrilmistiniz.

Diyorsunuz ki 2022 sonunda tanıştık bu da bizi kabaca kasim 2022ye getirir.

Diyorsunuz ki evde ilk 2 ay cok iyiydik. Sonra yalan, fatura odememe, 1 hafta,10gun,2 hafta eve gelmeme oldu. Bu da sizin minimum 5 maksimum 6 ay ayni evde yasadiginiz mantigini olusturuyor. Cunku elektrik 3 donem odenmezse kesiliyor.

Sizin adami eve aldiginiz 2023 yazi ayni zamanda eski eşinizin sevgilisiyle barisip tekrar evlilige yurudugunu ogrendiginiz zamana geliyor.

Tabi bir de 30 yasinda 2 yasinda bebekle bosanip 36 yasindayim diyor ve cocugunuzun 6 yasinda oldugunu soyluyorsunuz.

Birilerine yalan soyleyip, aptal yerine koymanizi anlamiyorum sadece.
yok olsa söylerim zaten niye sakliyim?

3 ay önce bot almasını istedim almadı. ben de ona benim evleneceğim adam mı alsın demiştim belki zoruna gider de kendi alır diye ve her seferinde benimle tartışmaz diye offf

, 3 ay önce bot mont istedim almadığında da borç alıp aldım işte.
O konuyla bu durumun ilgisi yok evet bot alacak duumum yoktu ve o konuyu açtığımda erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.

ayrılmışlardı yazın tekrar birleşmişler ve sanırım evliliğe gidiyor ilişkileri.

2 ay kadar gayet sorunsuz,tartışması,iletişimimiz mükemmel,birlikte vakit geçiriyorduk evliliğe doğru kesin ilerliylrduk.

hesaplara bak şaka gibisiniz ya kendi yaşadığım hayatı da unuttum sayenizde :) ben eski eşimin evlendiğini geçen gün parmağında yüzüğünü gördüğümde öğrendim yazın öğrenmedim. o kızla birlikte olduğunu da kızımdan öğrenmiştim x ablam vardı evde demişti, ekim gibi yanına göndermiştim babasının.

30 yaşında hamile kaldım hanımefendi o konuda neden yalan söyleyeyim? çocuğum 2 2 buçuk yaşındaydı. neyin yalanını söyleyeyim siz iyi misiniz?yaşımı kanıtlamak için kimliğimi göndereyim size isterseniz çocuğumun yaşına varana kadar beni yalancı yaptınız şaka gibi.

canım evet alamaz benim evimden benden habersiz birşey alamaz. bana haber verseydi eşyalarını da verirdim ne yapıcam eşyaları boynuma asıp onlarla gezecek halim yok bir süpürgeyi de durumum düzeldiğinde alırım. eşya peşinde mal peşinde olsaydım eski eşimden malları paylaşmak için elimden geleni yapardım.

Eki Görüntüle 3394170
Bu cümlelerinden hiç ödeyecekmiş hissi almıyor insan.
öderim ödemem o da benim sorunum. niyetimi de bilemezsiniz. gerçekten de zor durumda bırakmamak için ben parasını vericektim böyle yaptığı için gidip şikayet edicem bu yaptığından dolayı keşke kilidimi değiştirseydim ve eşyalarını da çöpe atsaydım. ben kötü niyetli olsaydım zaten direk kilidimi değiştirirdim almaması için. demek ki neymiş 3 eşyada gözüm yokmuş ki kilidi değiştirmemişim bir süpürgeyle zengin mı olucam yani?

Haklısın. Güzel söylüyorsun da, söylediklerinle yaptıkların uyuşmuyor.

Sizi ben yalanci yapmiyorum patalojik olarak yalan soyluyorsunuz. Bu psikiatrik bir rahatsizlik gostergesi olabilir.

Sizi ben yalanci yapmiyorum patalojik olarak yalan soyluyorsunuz. Bu psikiatrik bir rahatsizlik gostergesi olabilir.

Eki Görüntüle 3394172
ee yanlış yazmışım canım sıkkınken yazmışım neden bu kadar basit detaylara takılıyorsunuz? o gün üzüntüden tüm gece ağlamıştım ve hiç iyi değildim. detay verirken yanlış detay vermişim olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…