Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen evin anahtafini devistirmeyip saclik yaptigin icin suç degil .Anahari degistirecektin .altin bile calsa suc sayilmaz cunku anajtarla girmis.

Sen evin anahtafini devistirmeyip saclik yaptigin icin suç degil .Anahari degistirecektin .altin bile calsa suc sayilmaz cunku anajtarla girmis.
içimde kötü bir niyet olmadığından dolayı bunları düşünüp hesap edemedim. bitmiş gitmiş ben evdeyken gelir alır diye düşündüm.

içimde kötü bir niyet olmadığından dolayı bunları düşünüp hesap edemedim. bitmiş gitmiş ben evdeyken gelir alır diye düşündüm.
Küçük çocuğunuz var, nasıl düşünüp hesap edemiyorsunuz? Siz evdeyken gelip alır diye düşününce adam da aynısını mı düşünmeli? Ev arkadaşları da kavga edince diğeri yokken gidip alıyor eşyalarını. Karı kocalar bile boşanınca sessiz sedasız topluyor alıyor eşyasını. Siz üç tane eşyanın peşinde değilsiniz, adamın açıklama yapmadan sessiz sedasız gitmesini hazmedemiyorsunuz. Gelecekti anlatacaktı çözüm arayacaktınız, yine de olmuyorsa beraber alacaktınız bitirme kararını. Sizi kaale almadığı için taktınız bu kadar. Gidin olmayan paranızı avukata mahkemeye verin. Adam suçlu çıkmayacağı gibi bir de iftira davası açsın size. O evde yaşadığını ispatlayıp, aldığı eşyaların faturasını gösterince suçlu bulunur mu bulunmaz mı beraber görelim.

Son düzenleme:
yalnız biz kavga etmedik. ayrıldıktan sonra da elinde çiçekle geldi ben ona istemediğimi ve bu ilişkinin yürümeyeceğini söyledim kararlı bir şekilde. herhangi bir yaram yok bitiren de benim.

Sizin satış yaptığınız bir sayfanız vardı değil mi?
Fatura kesiyor musunuz?
Vergilerinizi tam veriyor musunuz?

Hak hukuk açısından soruyorum
evet canım herşeyim yasal :) herşeyimi de veriyorum. yok vergi kaçırıyorum
konuyu nerden nerelere getirdiniz nasıl bir hırs yaşıyorsunuz yahu? kaldı ki ben internetten satış yapmıyorum mağazam var.

evet canım herşeyim yasal :) herşeyimi de veriyorum. yok vergi kaçırıyorum
konuyu nerden nerelere getirdiniz nasıl bir hırs yaşıyorsunuz yahu? kaldı ki ben internetten satış yapmıyorum mağazam var.

Çünkü hak adalet aşkı için şikayet etmek istemeniz o kadar komik ve yalan duruyor ki
allah aşkına dava açın. Sonra da sonucu yazın buraya

yalnız biz kavga etmedik. ayrıldıktan sonra da elinde çiçekle geldi ben ona istemediğimi ve bu ilişkinin yürümeyeceğini söyledim kararlı bir şekilde. herhangi bir yaram yok bitiren de benim.
Adam hırsız soyguncu değilmiş işte. Evinizi de basmamış. Sessizce eşyalarını alıp çekilmiş hayatınızdan. Evlilikte alınan şeyler ortak, sevgililikte değil. Bir anda ayrılık kararı almadınız değil mi, sevgilinizin yaptığı saçma davranışlar nedeniyle ayrıldınız. Bildiğiniz gibi yapın, gidin verin şikayet dilekçenizi.

Çünkü hak adalet aşkı için şikayet etmek istemeniz o kadar komik ve yalan duruyor ki
Ya benim haksızlık yaptığımı nereden çıkardınız? vergi kaçırdığımı nereden çıkardınız Allah için? evet hakkımı aramak istiyorum benim evime giremez bana söylemeden. bana haber verir öyle girer. doğrusu bu :) habersiz gizli gizli evime girip kendi eşyası dahi olsa alamaz. çok şükür kimsenin hakkını yemedim de bu zamana kadar her kuruşumu da ödüyorum. her ay maliyeden de gelip kontrol ediyorlar.

evime izinsiz girdiği için şikayet edicem. evet benden habersiz girdi ben işteyken girdi. bu habersiz girmek ve suç.

Öyle deme.
Adam hırsız soyguncu de ki dava açsın. Terk edilmenin hırsını çıkarsın.
Şimdi ben terk edilmem terk ederim der.

Ama adam baya kızını bahane edip terk etmiş.
Sonradan çark etmiş ama olsun ilk giden adam.
Hazmedilemeyen şey bu.

farz edin ki boşandınız, eski eşiniz evinize girip eve aldığı eşyaları alabilir mı sizden habersiz? eve izinsiz girmek ne zamandan beri normalleştirilen birşey? neyi normalleştirdiğinizi anlayamıyorum benim aklım bunu gerçekten anlayamıyor.

ya ben kimseyi zorla tutmuyorum neden hazmedemiyim yahu neden? diyelim ki haklısınız o terk etmiş olsun ok, neden hazmedemiyim neyim ben ne?eski kocamın peşini bırakmıyorum peki bu adamın beni terk etmesini neden hazmedemiyorum?

tamam bahane edip terk etmiş olsun sizin dediğiniz gibi ben terk edildim. ee ben neyi hazmedemedim ki anlamadım gitmek isteyen adamı zorla kendi hayatımda tutacak kadar niye rahatsız olayım

hamımefendi sizin sorunuz belli, şikayetçi plmak ile ilgili ama hayatınızı detaylı anlattığınız için halşylr insanlar sorulan soruya odaklanmak yerine psikolojik analiz peşinr düşüyor. millete cevap yetiştireceğinize biraz araştırın derim ben. örnek olarak avukat Baran Doğan sitesinde şöyle bir açıklama yapmış

"Kişinin konutuna rızası dışında girmek konut dokunulmazlığının ihlali suçunun oluşturur. Konuta girme konusunda hak sahibinin rızası açık veya zımni (örtülü) olabilir. Failin konuta veya eklentisine girme hususunda konutta hak sahibi olan kişinin rızası olmadığını, izin vermediğini veya kendisinin konut içerisine istenmediğini bilmesi yeterlidir. "
Yai siz kendisine evimdne çık deyip anahtarınızı talep ettiğiniz an rızanız olmadıpını beyan etmiş oluyorsunuz ve sonrası konut dokunulmazlığı ihlaline giriyot. şimdi bu bilgiyle gidip bir avukata falan danışın illa şikayetçi olacaksınız, ister hırstan ister hak aradığınızdan, o sizin bileceğiniz iş.

evime izinsiz girdiği için şikayet edicem. evet benden habersiz girdi ben işteyken girdi. bu habersiz girmek ve suç.
Konudan yasaklama özelliğini kullanabilirsiniz.

Yalnız siz eşyalarını gel al demişsiniz, adamda da anahtar varmış, çağırdığınızı whatsapp sms vb yılla yazılı olarak belirttiyseniz adam yazışmaları ve anahtarı olduğunu ispat edip şikayetinizi haksız çıkarır, ki yanlış okumadıysam adamın alt kilit anahtarı var üst kilit anahtarı yokmuş, evde olmadığınız zamanlar evi alttan ve üstten kilitlemeniz gerekir, adam dese ki bende tek anahtar vardı, üst kilidi ben geleceğim için açık bıraktı, sizin ihmalinize bağlanır olay.

Siz aksini iddia etseniz de üyelerin bir kısmının söylediği gibi siz ayrıldığınız adamlarla uğraşmayı seviyorsunuz. Ha sizin iddianıza göre onlar ayrılmak istemedi, kapınıza defalarca geldiler, bugün gel deseniz koşarak gelirler falan ama ne yazık ki inandırıcı değil. Derdi adamla uğraşmak olmayan, adamdan kurtulmak isteyen insan ne hali varsa görsün bir daha yüzünü görmeyeyim der, kilidi değiştirir adamı da engeller her yerden. Ama yok siz gidip mahkemelerde karakollarda süründürmelisiniz adamı. Bu arada İspanya'daki protestolar nasıl gidiyor? memleketiniz ya haberiniz vardır diye sorayım dedim

e tamam bende onu diyorum. kendisine anahtarımı getirmesini söyledim ve her seferinde farklı bahaneler üretip beni oyaladı sonrasında bana haber vermeden evime girdi. bende aynı şeyi söylüyorum. psikolojik rahatsızlık aramalarında ki amacı anlayamıyorum diğer konumla bu konumun alakası olmadığı halde konuyu çok farklı yerlere getiriyorlar. hasta yada psikopat değilim beni takıntılı ruh hastası yaptılar resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…