Boşanma sonrası da genelde kadın gelip aldığı eşyaları alıp gidiyor ne alaka eve alınmış. Ben ankastre fırını ocağı alıp gideni gördüm valla gözlerimle :) ki alsın gitsin yani bir düzen bozulmuşsa kimseye aldığı eşyayı bağışlamal zorunda da değil kimse. Her boşanan dava açsın o zaman geldi eşyalarını aldı diye:)
beni çağırır eve, der ki ben bunları alıyorum o zaman haklı olur :) ben yokken girip alamaz bu hırsızlığa girer.Adam kendi ödemişse, faturasi kaydi üstüne varsa alir gayet, almakta da hakli.
neyin intikamı hırsı?İntikam
Hırs
o konu yüzünden eve 1 hafta gelmedi
1 hafta cevap vermedi. 1 haftanın sonunda annemi aramış
İletişim problemi var, konuşmak yerine kaçıyor. Daha önceden de problemleri yansıtmamış siz de mük sanmışmışsınız ama asla mükemmel değil iletişimsiz biri. Belli ki dile getirilmeyen dolayısıyla hiç bir zaman öğrenemeyeceğiniz problemler yaşanmış. Konuşulmadığı için yok sayılmış. Kaçar gibi kaybolmuş. Eve girdiğini aldığını götürdüğünü falan haber vermesi gerekir elbet ama iletişim problemi var işte. Hiç doğru biri değil.iletişimimiz mükemmeld
alması sorun değil, benden habersiz evime girip alması sorun. bana eve gidip eşyalarımı alıcam gelip durur musun diyip o şekilde eşyalarını toplaması konusunda herhangi birşey demem zaten.eve ben yokken bilerek girip almış götürmüş. ben evdeyken bana alıcam dese ben eşyalara yapışıcak değilim.Boşanma sonrası da genelde kadın gelip aldığı eşyaları alıp gidiyor ne alaka eve alınmış. Ben ankastre fırını ocağı alıp gideni gördüm valla gözlerimle :) ki alsın gitsin yani bir düzen bozulmuşsa kimseye aldığı eşyayı bağışlamal zorunda da değil kimse. Her boşanan dava açsın o zaman geldi eşyalarını aldı diye:)
beni çağırır eve, der ki ben bunları alıyorum o zaman haklı olur :) ben yokken girip alamaz bu hırsızlığa girer.
karşılaşma ihtimalimiz yok ama destek alıcam kesinlikle.İletişim problemi var, konuşmak yerine kaçıyor. Daha önceden de problemleri yansıtmamış siz de mük sanmışmışsınız ama asla mükemmel değil iletişimsiz biri. Belli ki dile getirilmeyen dolayısıyla hiç bir zaman öğrenemeyeceğiniz problemler yaşanmış. Konuşulmadığı için yok sayılmış. Kaçar gibi kaybolmuş. Eve girdiğini aldığını götürdüğünü falan haber vermesi gerekir elbet ama iletişim problemi var işte. Hiç doğru biri değil.
İyi ki evlenmemişsiniz bir de boşanmakla uğraşırdınız. Kimseyi tamamen tanıyamazsınız birlikte vakit geçirmeden imkansız ama eğer birbirin damarına basarsanız onun iç yüzünü aşağı yukarı anlarsınız. İyiyken herkes iyi olur.
Çocuk için bir uzmandan destek alın, muhtemelen eve kardeş geldi falan denilmiştir. Çocukların dışarda karşılaşma ihtimali varsa kesin destek alınmalı. Sizin yaşadığınız kafa karışıklığının fazlası onda.
avukat mısınız?Bu sizin hırsızlık tanımınız :) hukukta bi karşılığı olmayabilir yine de siz bilirsiniz tabii :)
alması sorun değil, benden habersiz evime girip alması sorun. bana eve gidip eşyalarımı alıcam gelip durur musun diyip o şekilde eşyalarını toplaması konusunda herhangi birşey demem zaten.eve ben yokken bilerek girip almış götürmüş. ben evdeyken bana alıcam dese ben eşyalara yapışıcak değilim.
avukat mısınız diye sormuştum?Bakın biz de bunu söylüyoruz. Etik değil evet fakat suç teşkil eden bir durum yok. Adam size ait herhangi bir şeyi almamış. Ve bana hala siz yokken girmesi hiç garip gelmiyor. Ayrılık üzeinden çok uzun zamanlar geçmemiş henüz sürüncemedesiniz ve diyorım etik olmasa da burada linçlik bir durum yok ama siz illaki linç ettirip içimi rahatlatıcam diyosanız yaptırın :)
avukat mısınız?
benim evim ya orası, hani izinsiz haber vermeden girdi ya:) neyse olup olmadığını öğrenirim bende karakola gittiğimde. ben sonuçta evden kovmuşum bu adam ısrarla evime giriyor bana haber vermeden.Yoo avukat değilim ‘olmayabilir’ ibaresi kullanmışım zaten dikkat ederseniz bir bilgilendirme yapmıyorum :) siz neye göre hırsızlık diyorsunuz hukuki dayanağınız ne ?
Yoo avukat değilim ‘olmayabilir’ ibaresi kullanmışım zaten dikkat ederseniz bir bilgilendirme yapmıyorum :) siz neye göre hırsızlık diyorsunuz hukuki dayanağınız ne ?
sorma valla :)Başkasının mülküne girmek suç değil mi yani??? İsteyen istediği insanın evine elini kolunu sallayarak girebiliyor mu, vay beeee konut dokulmazlığı yıkılıp gitti şu anda hukukun gözleri yaşlı!
(1) Bir kimsenin konutuna, konutunun eklentilerine rızasına aykırı olarak giren veya rıza ile girdikten sonra buradan çıkmayan kişi, mağdurun şikayeti üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.19 Oca 2024Yoo avukat değilim ‘olmayabilir’ ibaresi kullanmışım zaten dikkat ederseniz bir bilgilendirme yapmıyorum :) siz neye göre hırsızlık diyorsunuz hukuki dayanağınız ne ?
akşam 5 gibi çıkıcam işten, değiştiricem çağırdım kilit değiştirmek için. suç tabi ki eşyaları alması suç sayılmasa bile evime girdiği için suçlu. bu normal birşeymiş gibi nasıl söylenir ben evime benden habersz girme anahtarımı bırak diye defalarca söylemişim ne demek suç değil. ne demek hırsını al oldu canım o zaman bende eski eşimin evine girip benim aldığım tabakları sırtlayıp götüreyim.Adamın yatığı tabi ki suç, basbayağı haneye tecavüz, başkasının evine izinsiz girmek hem suç, sizin durumda suçtan öte de manyaklık. Kötü ayrılmadık diyorsun konu sahibesi, adam insan gibi arayıp isteseymiş ıvır zıvırını veriridin bu iş de normal bir şekilde biter giderdi ki normal insanlar böyle yapıyor. Adamın yaptığı tabi ki anormal ve manyakçaBaşkasının evine habersiz şekilde giren insan da suç işlemek niyeti varsa suçludur, yoksa da kafadan sakattır ayrıca. Neyse sözün özü kilidi değiştir diyorum.
benim evim ya orası, hani izinsiz haber vermeden girdi ya:) neyse olup olmadığını öğrenirim bende karakola gittiğimde. ben sonuçta evden kovmuşum bu adam ısrarla evime giriyor bana haber vermeden.
eşyalarını gel al dedim de ''ben evde yokken gel al'' demedim. konuyu çok saçma bir yere bağladınız ben evlenebilirdim de. daha büyük sorunlar yaşayabilirdim evliliğimde. şiddete maruz kalmadı büyük bir tartışma yaşamadım kızımın gözünün önünde. ben bir adama güvenip evlilik yoluna girdim. şu zamanda normal olmayan birşeyden bahsetmiyoruz iyi ki aynı evde yaşadım ve denedim bunu yoksa kızım daha büyük travmalar yaşardı. bu gayet normal bu zamanda.Adamla beraber o evde yaşadınız mı ? Yaşadınız. "Evimdeki eşyalarını gel, al" diye mesaj attınız mı ? Mesaj attığınızı söylediniz. Bu durumda dedikleriniz geçerli olmayabilir.
Adamın kendi satın aldığı eşyaları evden almasından daha önemli bir sorun yok mu ? Sizin de 5 yaşında bir kızınız, sorunlu bir boşanma geçmişiniz yok muydu ? Umarım sizin kararlarınız, kızınızı olumsuz etkilememiştir.
Sizinle karşılaşmamak, münakaşaya girmemek için anı kollamış . Sizin için sorunsa anahtarınızı geri isteyecektiniz ki fırsat oluşmasın. Eee anahtar onda olduguna göre yedi emin eşliğinde tutanakla girmesine gerek yok . Ben de eşyalarımı almak istediğimde , meymenetsiz yüzünü gormemek adına yoldayken haber vermiştim ki vermeyebilirdim .alması sorun değil, benden habersiz evime girip alması sorun. bana eve gidip eşyalarımı alıcam gelip durur musun diyip o şekilde eşyalarını toplaması konusunda herhangi birşey demem zaten.eve ben yokken bilerek girip almış götürmüş. ben evdeyken bana alıcam dese ben eşyalara yapışıcak değilim.