Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve almadan evlenseydim daha kötü olurmuş,bende iyi ki birlikte yaşama kararı aldım yoksa 2 inci bir boşanma vakası yaşardım. O zaman daha kötü olurdu
Adam sizi kullanmış. Baştan sona rol yapmış. Zaten yalanlarla başlamış bu ilişkiye. Eşyaların faturası sizin adınıza kesildiyse tamamen hırsızlık oluyor.

Bagnaz biri degilimdir ama kiz cocugu olan bir kadinin evlenmeden biriyle beraber yasamasi bir tek bana mi garip geldi. Adama zaten nikahsiz o düzeni saglamissiniz, yemek, ütü her sey dört dörtlük yapiliyor, sekste var bu hayatin kadin zorlamadigi sürece erkegin kendi istegiyle evlilige baglanacagini düsünmüyorum. En azindan bizm Türk erkeklerinin geneli icin durum böyle. Öyle de olmus zaten.

Bana çok itici geldi ya ne bu 3 parça eşyanın peşine düşmüş ayrıca en basit maddi olayı (faturalar) bile çözemeyecek kadar para düşkünü biri gibi geldi. Nefret ederim böyle ortada bir sebep yokken eşya derdine düşen insandan. Zaten 1.5 aydır gel eşyalarını topla demişsiniz insan gibi ihtiyacı olduğunu söylese ne olurdu mesela? Yangından mal kaçırır gibi. Iyiki evlenmemissiniz yoksa çok uzun surmezmis zaten

Çok çiğ bir adammış.
Siz evde yokken gelmesinin sebebide bu 3 eşyayı almayı hesaplamasıdır muhtemelen.
Bence kurtulduğunuza sevinin,adam doğru düzgün oturup konuşup ayrılmayı bile becerememiş,dolambaçlı yollara girmiş onda bile.
Kızı istemese bile ki bence bu doğru değil,aynı evde yaşadığı insana arayıp bunlar bunlar oldu,bir süre annemde kalacağım kızımla,haberin olsun derdi gerçek sebep kızı olsaydı.
Ergen gibi kaçarak, gizli saklı eşyaları toplayip,kızını bahane ederek ayrılmış.
Ha eşyaları alabilir cimri bir insan olabilir,malı kıymetlidir buna kızamam ama tavrı özellikle siz evde yokken gelip apar topar toplayıp gitmesi tuhaf. Hani büyük bir tartısma olur yüzünü görmek istemiyorum noktasına gelinir anlarım bunu yapmasını ama şu durumda bu da korkak birisi olduğunu gösteriyor.
Yanlış anlamazsanız bence bir dahakine evlenmeden evinize,birlikte yaşamak üzere kimseyi almayın. Birlikte olursunuz,görüşürsünüz en doğal hakkınız bekarsınız sonuçta ama şu durum çocuğunuzu da üzer uzun vadede. O da alışıyor sonuçta gelen kişiye. Emin olacağınız,artık aradığımı buldum diyebileceğiniz bir insan olmadıkça,evlilik kararı almadıkça çocuğunuzla yüz göz etmeyin kimseyi bence.

Ayyy vallahi çocuğunuza öyle üzüldüm ki! Habire evde adamlarla mı yaşayacaksınız? Hiç olmazsa babası evlenmiş. Siz daha yeni yeni tanıdığınız evlenmeden birilerini eve alıyosunuz tanıyalım diye falan! Çocuğunuz varsa böyle bir lüksünüz olamaz, annenin de babanın da! Evlilik hiç olmazsa resmiyet, haklar vs ve. Biz söyleyince de hatalı oluyoruz, şaşırtıcı.

evet ilk defa kızımla birini tanıştırdım zaten, bu da son olur. kolay kolay da hayatıma kimseyi almam.
asla bir tartışmaya bile girmedim yüz göz olmak istemedim. evet eğer gerçek olsaydı açık açık söylerdi bana bu durumu. belki de eski karısı barışmak istemiştir bizi duyduğunda, onda aklı kalmıştır benim aklıma bu geldi o zaman da.
ama bu ayrılık sürecinde de geldi, oturdu konuştuk dükkanımda, dertleşmek için geldi. canının kızına sıkkın olduğunu bu şekilde neden yaptığını bilmediğini vs söyledi. ay bilmiyorum ya gerçekten canım inanılmaz derecede sıkıldı kime güvenicem ben ya. bugün karakola gidip şikayet edip uzaklaştırma almayı planlıyorum.

Sizin verdiginiz anahtarla girmiş, kendi eşyalarini alip baska da bir sey yapmadan anahtari birakip cikmiş. Sonra da size yazmiş. Neyine dava acacaksiniz bunun? Acarsaniz buraya da yazin sonucu cunku bir sey olacagini dusunmuyorum.
uzaklaştırma alıcam benim evimden çıkmış gitmiş. ben evde yalnız başıma yaşayan bir kadınım ne demek evime benden habersiz girmek yahu? o eşyaları eve alınmış eşyalar, ben bir emek verdim eşyaları da kendi aldıysa onları toplayıp alıp gidemez. dava değil şikayetçi olucam evime habersiz girdiğine dair ve eşyaları çaldığına dair. istediği kadar kendi almış olsun.

ya 3 buçuk sene önce boşanmışım, hayatıma ilk defa birini almışım ve evlilik planları yapmışız. bu habire eve adam almak mı oluyor????????????????

en nefret ettiğim insan tipi ya. eski eşim de nişanlıyken ayrılmıştık gelip aldığı tv yi toplayıp götürmüştü. bunun üstüne de gidip evlendim.

ya 3 buçuk sene önce boşanmışım, hayatıma ilk defa birini almışım ve evlilik planları yapmışız. bu habire eve adam almak mı oluyor????????????????
Hayatına istediğin kadar adam alabilirsin ama kızının hayatına öyle hemen bir kaç ayda tanıdığın bir adamı alamazsın. Bu ince çizgiyi anladığın an aslında sorunları çözeceksin.

Kim dedi size elin adamini eve alip işten gelip yemegini, ütüsünü eksiksiz yapin diye? Emek dediginiz bunlarsa yani... anahtari veren sizsiniz, almamissiniz da.
Adam kendi almissa bu ürünleri hirsizlik filan degil en az 40-50 binlik ürünleri hangi gerekceyle size biraksin eve alindi ne demek? Siz ev arkadasligi yapmissiniz ve ayrilma durumunda herkes eşyasini alir gider evlilik degil ki bu eve alindi her sey ortak olsun. Edin bakalim ne cikar ama.hirsizlikla suclamacagini hic sanmiyorum kendi urunlerini aldi diye.

bana hediye alınan ürünlerden bahsediyoruz nerde görülmüş hediye aldığın şeyi sırtlayıp götürmek? benim evime üstelik bana haber vermeden girmek?

Hayatına istediğin kadar adam alabilirsin ama kızının hayatına öyle hemen bir kaç ayda tanıdığın bir adamı alamazsın. Bu ince çizgiyi anladığın an aslında sorunları çözeceksin.
2022-2024 arasında kaç ay var hesaplayın bakalım, 4 ayda tanıdığım adamı evime almadım. yaklaşık 2 senedir tanıdığım adamı evime alıp evlilik yoluna girmişim adamla. iyi ki de girmişim aynı eve evlenseydim daha beter olurdu. kızımı tehlikeye atacak birşey yapmadım bu zamana kadar ve hayatımı da ona göre yaşıyorum zaten. ailesini tanıdığım bir insandan bahsediypruz burda sokaktan kolundan çekip evime soktuğum birinden bahsetmemişim.

Boşanma sonrası da genelde kadın gelip aldığı eşyaları alıp gidiyor ne alaka eve alınmış. Ben ankastre fırını ocağı alıp gideni gördüm valla gözlerimle :) ki alsın gitsin yani bir düzen bozulmuşsa kimseye aldığı eşyayı bağışlamal zorunda da değil kimse. Her boşanan dava açsın o zaman geldi eşyalarını aldı diye:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…